Herkes lider ruhlu olmak zorunda değil. Herkes her lider ruhlu olana uymak zorunda da değil. Genel olarak kendinizle bir savaş verirsiniz. Olumlu etkileyen ve olumsuz etkileyen çevrenizi ayırt edebiliyor musunuz?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes lider ruhlu olmak zorunda değil. Herkes her lider ruhlu olana uymak zorunda da değil. Genel olarak kendinizle bir savaş verirsiniz. Olumlu etkileyen ve olumsuz etkileyen çevrenizi ayırt edebiliyor musunuz?
Bu sanırım sadece lider ruhlu olmakla değil bir çok unsura da bağlı. Genelde ayak uyduran biriyim lakin ayak uydurduğum durumu da genelde ben belirlerim :)
O kalıp bir cümle ama aynen sorunun özü bu manada.
Yani şöyle de denebilir. Her zaman yönetmek ve yönlendirmek iyi değildir. Orta yolu bulma taraftarıyımdır. Madalyonun diğer yüzünü de çevirmek gerek bazen.
Sosylalliği sürdürmek için evet yoksa çok ileri gitmiyor zaten
Kesinlikle, zorlama bir şey asla uzun sürmez
İnsan sosyal bir varlık olarak çevresiyle sürekli bir etkileşim halindedir ancak sınır çizebilmek zeka göstergesidir. Ben girdiğim ortama kendi enerjimi katmayı ve uyum sağlarken özgün kalmayı tercih ederim. Seni manipüle eden ya da enerjini düşüren olumsuz çevreyi ayırt etmek, ruh sağlığını korumanın ilk adımıdır. Kendi içindeki savaşı bitirip çevreye yön vermek harika bir güç. Peki, sen etrafındaki olumsuz insanları fark ettiğinde onları hayatından hızla uzaklaştırabiliyor musun? 🧠✨
Kendi sınırlarımı düzgünce çizerim. Direk bana uymazlar ama hepimiz için makul olan bir seçim yapmaya çalışırız Seçenekler sunarız ve ortak bir karar veririz
Cevap
4Cevap
Lider ruhlu değilim. Ortam bana göreyse uyum sağlarım, değilse uyum saglamam. Bazen mecburiyetten uyum sagladigim oluyor
İş gibi ayrılması güç bir ortamda evette ya da aile mesela zor. Haricinde sınırlar çizilebilir belki.
Aynen öyle herkesin kendince sınırı vardır
Olması sağlıklı.
Yani kendinden o kadarda ödün vermemek lazım kendine olan öz saygini kaybedersin
konu tamamen bu oluyor.
Ee ne yapıyorsun hayat nasıl gidiyor
İyi şükür sizinde iyidir inşaallah
Çokta iyi değil ama iç dünyamda iyiyim.
Evden çıkmayı sevmiyorum ki annem şimdi zorla çıkaracak abimler çıktı onlarla takılmadım zorla çıkacam birazdan
Aile farklı ya orada istiyorum, istemiyorum, belki üzerinden ilerliyor
Ben hiç bir yere uyamam uyumsuzummmm
Size uyan birileri var mı?
Var
Uyacağım bir ortama girmem
En iyisi
Ortamı ben kurarım :D
Umarım iyi bir ortamdır.
Arada sırada yakın dostumla mangala gideriz :D günün bütün stresi gider
Güzelmiş
Ben Ortama Uyarım
Ortam da seçici olmayı seçmişsinizdir belki bi ihtimal
He o da iyimiş yine de sınır ve mesafe taraftarıyım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?