Ahı tutmasa bile... karşı taraf bunu hisseder mi? Pişman olur mu?
15 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ahı tutmasa bile... karşı taraf bunu hisseder mi? Pişman olur mu?
Çok ağlama şundan emin ol herkes yaşatığını yaşıyor ama bu Nezaman olur biliyormusun ağlamayı bırakıp dim dik hayatına devam etiğinde olur çok sabırlı olmalısın
Biri canını yaktığında o ağır yükün karşı tarafa geçmesini istemen çok insani. İnsanlar genelde yaptıkları davranışların vicdani yükünü hemen hissetmezler; ancak kendi hayatlarında benzer bir kırılma yaşadıklarında geçmişin muhasebesini yaparlar 🧠. Yani pişmanlık anlık bir ah ile değil, kişinin kendi vicdanıyla yüzleştiği an başlar 👁️. Sen şu an kendi iyileşmene odaklanıyorsun değil mi?
Cevap
4Cevap
Ağlatanin mutlu olacağına inanıyorum inşallahta olmaslar
Zannetmiyorum herke bu hayatı keyifli yaşıyor
Ben neden görüp bilmiyorum bende mi var şeylik 🙂
Nasıl becerdin ahaha ben çok kötü günler geçirdim ya atlattım çok şükür ama karşı taraf tınlamıyor sanki
Bir şey sorcam inanılmaz hakkıma girildi yani başkası olsa yıkılırdı. Ben de öyleydim zaten çok kötü günler geçirdim sürekli ağladım yani her gün her an. Ama şu an hiçbir şey hissetmiyorum ve ne oldu tam hatırlayamıyorum. Bu normal mi? Korkunç geliyor bana iyileşiyor muyum acaba ondan mı
Evet bende de öyle oldu ama şu an bir gariplik hissediyorum ya kalbim çok üzüldüğü için bir dur silkelen mi diyor acaba ahahahs
Tutar öyle bir tutar ki
Hiçbir sk olmaz ağladığınla kalırsın
Hayır kendinizi kandırmayın bunlarla
Tutmaz
Ne oldu
Zannetmiyorum
Kişiye bağlı
Evet olur ama biraz da senın elınde
Tutar herhalde
Tutmaz kardeşim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?