Az önce böyle yazı gördüm sizce abla haklı mı haksız mı? Başta korkunç bir olay olduğunu düşündüm ama sonra erkekler geç olgunlaşır üstüne parayı da geç kazanıyor yani mantıklı hatta 20 yaş ideal bence 🤔
30 a merdiven dayayınca yaşlandıklarını hissettiğin soyleyen çok kadın tanıdım. Paaylaştığın fotoğrafta ki mantığı istediğin kadar anlat kadınlar kabul etmeyecekler. Fizyolojik yapının ne olduğunu nasıl çalıstığını bilmedikleri için, feminist iç güdüleriyle bunu red edeceklerdir. Günümüzde 32 yaş üstü hiç doğum yapmamış kadının doğurganlığı %50 seviyelerine indi 15-20 sene sonra bu yaşa kadar hiç doğurmayan kadının doğurganlığı gidecek haberleri yok. Erkek spermi 65te de 70 te efektif olabiliyor. KAdının ve erkeğin hak hukuk yonunden eşitliğini savunurum ama fizyolojik gerek aile gerek toplumda ki yerini gözetmemeleri cahilliklten.
Hmmm 70 yaşında mı sperm kalitesinin düştüğünü düşünüyorsun. d ve sana kötü haber 20 yaşındayım sizin saçmalıklarınızı düzeltmek için 32 yaşında olmam gerekmiyor
@Kızistenebilem Feminizm ve bilgi eksikliği cahilliğinle hiç bir şey düzeltemezsin. Sadece zoruna gidiyor bu durumun boyle olması. Bilimsel olarak ortada. Güzel Türkçemiz ile temiz temiz yazıyorum.32 yaşına kadar doğum yapamayan kadınların %50 si doğum yapamıyor. Yapanlarında yarısı sezeryan yapıyor. Her ay neden kanadığınızı ve kadınlığınızı keşfetme işini bir zahmet araştırın KS de doğruyu yazdığı için boş boş atar yapacağınıza insanlara... Onu da benden öğrenmeyin aq.
Haa sperm kalitesi düşünce ne oluyor onu da yazıyım sana %90 çocuk kız oluyor. Düşük sperm kalitesi ve sayısı %90 kız çocuğu olmasına sebeptir. Bahsettiğin oran çocuk olmayacak kadar düşük sperm sayısı ise merak etme bunu da yularıda yazdım %50 erkekte 65-70 yaş erkekte sperm kalitesi düşüklüğü yüzünden çocuk olmamasına sebep veren rakamdır.
Dalga geçme namuslu kız arıyor abla. Bunlar chatgpt gibi bro. Benim annemin arkadaşı bir araştırdı kızı kazan dairesine götürmüşler diye vazgeçti. Kızı görsen aklına bile gelmez olay sjsjsj 🤣