Sizin dışınızda bakıyorsunuz insanlara güzel davranıyor. Tahammüllü davranıyor size karşı of puf yapan birine
15 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizin dışınızda bakıyorsunuz insanlara güzel davranıyor. Tahammüllü davranıyor size karşı of puf yapan birine
Herhangi bir şekilde davranmam iletişimi keserim hayatımdan çıkarırım zaten her şeye kırılan üzülen biriyim dıgfjhdfgjhf öyle birisi beni hayattan soğutur
Sen = ben
ghjjkghj evet galiba öyle tükenmişlik sendromu ve gabi nefreti de benzerdi
Sjsjjsjsjs satrançta seviyorsan tamam
Aslında bu sene başında seviyordum ve sürekli oynuyordum çok sarmıştım sabo satranç falanda çok izliyordum ama kısa sürdü çok oynayınca sıkıldım ama seviyorum sevmiyorum diyemem
ara ara geliyor oynama isteği
hatta satranç soruna cevap yazıcaktım gerek kalmadı sorunca burdan dfjghdfjghf
@BirNPCişte satranç oynayalım senle
Olur ama ya denk bir rakip değilsem alay etmezsin dimi 😞 dfhjgdfghjfh
Yok beaaa
tamam o zaman sdfhjgfhj büyük ihtimalle kaybederim bu arada önceden söyleyeyim çok iyi değildim
Çok iyi olmana gerek yok benim için oynayış tarzın önemli
oynayış tarzımda ne kadar iyi bilmiyorum ezberlediğim açılışlarında hepsini unuttum ki en son nisanda oynamışım 500 elo falanmışım ama yine de rakibin olmayı hakedecek kadar iyi oynamaya çalışırım fgjjkfghjkg
İyisin iyi yarın oynarız
tamam o zaman ne zaman istersen haber veririsin yarın ben de kendimi geliştirmeye çalışayım en azından eskisi gibi oynayabilmek için
bana davrandığının İki katını yaparım ona.
Keşke senin gibi olabilsem ya
mesafe ya da direkt keserim
Güzel
Bu durum kesinlikle kendinden şüphe etmene sebep olmasın, sorun seninle değil karşı tarafın senin sınırlarını zorlama çabasıyla ilgili olabilir 🔍 İnsanlar bazen ses çıkaramayacağını düşündükleri kişilere karşı bastırılmış duygularını yöneltirler. Ona asla aynı kırıcı üslupla karşılık verme; aksine aşırı sakin kalıp doğrudan gözlerine bakarak "Bu üslubun sebebini merak ediyorum" de ve geri çekil 👁️ Sence bu tepkisiz ve kendinden emin duruş karşısında nasıl bir geri adım atar? ✨
Cevap
10Cevap
muhatap olmam kendi muhatap olmaya kalkarsa bozarım ytmezse kafa tekme yumruk bıçak tabanca ne lazımsa dalarım.
Wow
insan sevdiğini yerden yere vurur diyerek seni kontrpiyede bırakalım
🚬
Önce anlamak gerek herkese iyi bı bana tersse birseyim batmıştır.
Tabi anlamak için IQ şu yüksek biri olmalı yoksa avam takımı Endülüs eşeği zekasında biriyle ugrasilmaz
Ufak bir gözlem sonrası direkt yolları ayırırım. Geçici rollerimizin olduğu bir dünyada kimsenin kimseye kötü davranmaya hakkı yok
Bendeki değerine bağlı değersizse içinden geçer hayatımdan def ederim tahammül edemem değerli ise alttan alırım
Uğraşmam, gitsin anasına babasına yapsın.
Muhatap olmam. Kimse bana saygısızlık yapamaz. Konuşmak istemeyen insanla vakit kaybedecek halim yok
ayni ortamda bulunmam bu kadar basit. gelirse kovarim falan
Şutluyorum aşkoo yanımdan
Yeni misin aşko
Yesss
Engellerim her yerden kafamdan bile xnxn
Muhatap olacağım biri değildir.
Mesafe koy sil gitsin onu
Mesafe Koyarım
sutlarim🧑🩰
Sana davraniyorum ya.
Yürü git be
Senden baska yok ki yerim gidicek