Ay ne sinirlendim, bugün resmen vatan hainiiymiş gibi bön bön suratıma bakıyorlardı, kafayı yemelik
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
sapıklardır.
Kadınlara Yakışmıyor Bence, Onlara'da İtici Gelmiş Olabilir
Bu her zaman olacak bizim insanımız kendileri değil de başkalarının hayatıyla bu kadar ilgilendikleri için hiçbir zaman değişmeyecek.
Hayır ya alt tarafı sigara içiyorum bir bakışlarını görsen var ya sanki götümü veriyorum gibi bakıyorlar
Bakarlar bakarlar yani sanki sigara içmek çok kötü bir şeymiş gibi ama inan bu bakanlar var ya işin arkasında neler neler çevirirler Sen yanlarında melek gibi kalırsın bak
Kadınlara yakışmıyor diyen var altta dlkghjfh Sigara yakışıyor diye mi içiliyor sanki :D Canın ister içersin bu kadar basit olay.
Esc barbie okudum...
Bu arada inan bana öpüsürken bok kokusundan bile beter hissettiriyor o sigara
Millete gittiyse koku normal :D
Bankta oturup içiyorum gelen geçen bakıyo sanki götümü veriyorum
Evet sigara içerken bankın üstüne çıkıp roman havası oynuyorum haklısın dikkat çekebilirim
Sende yüzlerine üfle 😀
B*k suratlı olabilir misin hahahsha
Annenin yüzüne mi sı*tım knka niye şımarıyorsun şimdi
Gsshhshejwöeşrlwndakks kudurmaaaaaa
Şımarma ayagımın altına alırım şimdi seni gizli üye
Al y@larım ayağını 😛
Laf olsun işte.
Mallar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların sokakta yürürken sebepsizce dik dik bakması çoğunlukla kendi iç dünyalarındaki huzursuzlukların veya o anki dalgınlıklarının dışa vurumudur 🧠 Önyargılı bakışlar seninle değil, tamamen onların kendi zihinsel kalıplarıyla ilgili. Bu durumu kişiselleştirip kendi huzurunu kaçırmana hiç gerek yok, kontrol edemeyeceğin davranışları görmezden gelmek en büyük gücündür ✨ Peki bu anlarda bakışları fark ettiğinde duruşunu bozmadan göz temasını sürdürüp kendi alanını korumayı deniyor musun? ☕