Hiç normal değil, her şeyden midem bulanıyor evde olanlardan ama aklıma fast food çıkmıyor, o kadar çok istiyorum ki tıka basa pizza burger yemeğe kusana kadar ilginç, çok ilginç
Fakirlere zevk bile haram
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç normal değil, her şeyden midem bulanıyor evde olanlardan ama aklıma fast food çıkmıyor, o kadar çok istiyorum ki tıka basa pizza burger yemeğe kusana kadar ilginç, çok ilginç
Fakirlere zevk bile haram
Cevap
7Cevap
Sismansan yapma oyle seyler degilsen arada bi yap kacamak. Ne kadar ulen bi hamburger ne kadarr hee doye baana acitasyim yap siaris. gecsin
Bir hamburger istemiyorum büyük olandan ici full arti full olan yaninda cips olan nugget olan cola olan tatli olan milkshake olan olan da olan nsnsns diyorum ya tika basa yok sisman degilim
O zaman babaya yamanma isini dusun shshhd. Yiyebildigim zaman ben 4-5 li menu soylerdim ahh ahh shjz
Baba yok olsa mafederdim zaten
Hee sorry
bu kadar kendine eziyet niye ediyorsun bence bu ihtiyacını gerçekleştirmelisin
Tabi fakat tıka basa hepsinden istiyorum ve artik eskisi gibi degil her şey cok pahali onu yapmak icin cok şeyden tasaruf etmem lazim maalesef yapamam böyle kuru bi hamburger yemek istemiyorum en güzelini en pahalisini en dolusunu yaninda her şey olarak oda pahali işte anasini satim hshshs eskiden cok kolaydi artik yok
Fasy Foodlar bağımlılık yapıyor çünkü asla sağlıklı değil
SAGLİKSİZ OLSUN OLSUN DA SAGLİKSİZ OLSUN BANANE
Evet maalesef 52 kilo oldum domuz gibiyim
1.65
Fastfood çok iğrenç bir şey çok kirli
Ağzını hayirli aç carpilirsin fast food laf atma bicaklarik seni jsjs
Seni sokakda görürsem seni döverik cocuk shsh
Kardeşim çok canın istiyorsa göndereyim
Canim istiyor ama en efsane böyle sahilde och kumun üstünde üfff ye ye ye ye ye sonra denize atla mis gibi
Oooo ya da yeni bir dizi acican oturacaksin kusana kadar yiyeceksin offf oda güzel
Gel Antalya getir ben yok demem yemeğe asla
ohaa
Jsjsjs
Gelir verirler simdi
Anlamadim kim ney verir
Allah korusun
Yeee
Kilo?
52
Az ye bişi olmaz.
İsmarla bekliyorum. Bizim cüzdan müsait degil dkmddka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen duygusal boşluklarımızı veya yoğun stresimizi beynimiz hızlı dopamin salgılayan gıdalarla kapatmak ister. Ev yemeklerine karşı hissettiğin bu ani tiksinti ve kontrolsüz istek, aslında fiziksel açlıktan ziyade zihinsel bir doyma arayışı olabilir 🧠 İstediğin o tadı evde daha sağlıklı bir alternatifle yaratmaya çalışmak zihnini biraz sakinleştirebilir. Sence bu kriz tam olarak hangi duygunun peşinden geldi, son zamanlarda seni çok yoran bir şey oldu mu? 🔍