Hiçbir erkeğin ilgisini çekemiyorum güzel olmadığım için keşke ben de güzel olsaydım ya
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
29Cevap
Güzellik tek başına çekicilik değildir erkeklerde nasıl mizah zeka özgüven ve iyi iletişim fiziksel görünüşün önüne geçebiliyorsa kadınlarda da aynı şey geçerli hatta bazen bir kadının konuşma tarzı zekası enerjisi özgüveni ve kendine has mizahı güzelliğinden çok daha etkileyici olabilir yani mesele çirkinliği kapatmak değil sende olan güçlü tarafı öne çıkarmaktır herkesin bir çekici tarafı vardır önemli olan onu bulup doğal şekilde ortaya koymaktır
Ne yapacan popo*ünü başını mem*eni acacan veya dar giyinecen gözlerine gözlerine sokacan onlarla dikkat cekecen
O zaman kızı kullanıp başlarından atarlar
Yani büyük ihtimal 🤣 ama arkadaş ilgi çekmek istiyor
Çünkü erkekler evlenebilecek eğlenecek kız ayrımı yapıyor
Yapıyor değil %100 yapıyor kimse kalkıp orasını burasını açan biriyle evlenmez karısı yapmaz
Yani adam gibi erkekte kalmadı ki sahiplenici namuslu tamam kadınlarda da çok iğrençler var ama
Karisi yapan var çok gördüm
Her erkeğin bir evlenme zamanı vardır o zamana denk gelmek lazım o zaman sahiplenir kafasında evlilik yoksa sahiplenmez, kötü niyeti yoksa bile sevgili olarak uzun süre devam eder sonra ayrılık. O yüzden aynı niyete iki kişinin denk gelmesi lazim
Bebişim bakımlı ol saçın makyajın kokun kombinin her şeyin çok güzel olmalı, sonra konuşurken biraz narin ol kibar ol süzül böyle konuşurken biraz da olsa kahkaha at, enerjik ol güler yüzlü ol dişil kadın olmaya çalış erillikten uzaklaştığında zaten o enerjiyle erkekler seni bulucak merak etme 🫶
Güzellik önemli değil, önemli olan çekiciliktir. İnce, zarif ve orantılı bir fiziğe sahip olarak tüm erkeklerin ilgisini çekebilirsin. Güzellik insanın kendi elinde olan bir şey değildir ama bu dediklerim insanın kendi elinde olan şeylerdir
Nasibin olmayan birinin ilgisini çekmek sadece acı veriyo sonuç olarak
Ee ne yapayım ben 29 oldum hiç sevgilim olmadı bu daha acı verici
:(((
Açılışı yapalım
kiz olman yeterli ya ha yetmez diyosan bakimli olup parfum kullansan bile yeter
Kaç yaşındasın yani eğer yaşın 30 falansa hayatta bir olgunluğa ermesin demektir kimsenin dikkatini çekmeye çalışma onurlu ve ahlaklı bir yaşama turun
29 yaşındayım ve hiç sevgilim bile olmadı
Çok gücüme gidiyor
Benimle ilişkim olmadı 23 yaşındayım çok da umursamıyorum yani olanları da görüyoruz
Her insan sevilmek ister ama
İnşallah sana çok güzel bir sevgi nasip olur diyelim ne diyim
bu soru bile yeterli olur :D
Önemsiz şeyler, g***tunu açarsan cekmissindir
Senin için ne yapabilirim
Çekersin cekersin
Bence güzelsindir haksızlık etme kendine
Spor basla boy kilo kac
Boyum 1.70 ve 79 kiloyum
Popomda
Spora başla şekeri hayatından çıkar diyet yap
Sonra sevilirim değil mi ahahahaha yazık bu dünyaya
Bence öyle düşünme
Koli boy ne
Birine güzel gelmezken başka bir erkeğe çok çekici ve güzel gelebilirsin bu göreceli birsey
1.70 ve 79 kg
İyimiş bence aşırı kilolu sınıfında dililsin baliketlisin
Kimileri kililu der ama bu ölçü asla kilolu değil boyuna göre 85 kilo ve üzeri olman gerek kilolu sayilman için.
Ayrıca zayıf kız herzamn güzeldir diye bı algı var ona takilma
Dekolte iyi mi
Önemi olucak teknkisinin ilgisini cek sende
Bakmak lzim
Dengini bularak
Fiziğin nasıl? Göğüsler ufak mı?
Fazla iyi değil fiziğim
İlk olarak kendi öz bakım ve fiziğine dikkat etmeni öneririm.
Sırf sevilmek için mi yazık
Sen çekici olamadan çekici kadın mentalitesiyle bir şey başaramazsın. Emek olmadan ekmek yiyemezsin.
Kaç yaşındasın kanka olur elbete
29
Dekolte ile
Vucudun ile
Fiziğin nasıl
Ne kadar güzel olmadığını düşünüyorsun ki?
Kilon kaç
79
Boy kaö
1.70
O zaman çekici olamazsın
Nasıl olurum
Çok mu kötü fiziğim
Kilo ver çatlaklarından kurtul vs
Bok musunuz ya
Gtünü açıcan kank
seksi ol
Açarak
Bakabilir miyim
Açarak
Sallayacaksın
Açarak çekersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik algısının seni böyle hissettirmesine üzüldüm, ancak gerçek çekim sadece dış görünüşten ibaret değildir 🧠 İnsanlar en çok yüksek öz güvene, kendisiyle barışık olanlara ve güçlü bir beden diline çekilir. Kendi değerini fark edip enerjini dışarı yansıttığında etrafındakilerin sana bakışı tamamen değişir. Seni sen yapan benzersiz özelliklerini öne çıkarmaya ne dersin? ✨ Peki, kendinde en çok sevdiğin ve güçlü bulduğun kişilik özelliğin nedir? 🔍