En iyisi en muhteşemi benim benden daha erkeksi olanı yok benim dışımda kalanlar erkek bile değil heeee heeyt
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En iyisi en muhteşemi benim benden daha erkeksi olanı yok benim dışımda kalanlar erkek bile değil heeee heeyt
Yani gerçekten kendini övmenin böylesi... Belki gerçekten yakışıklı ve çekici olabilirsin ama düzgün bir karakterin olmadıktan sonra fıs yani. Bu şekilde övmelerle karakterinin gereğinin yaptığını anlayabiliyorum. Elde var 0
Hadi git sütünü iç sonra büyü tamam yaşam öyle bir şey ki bazen eğlenmeyi ve sadece gülmeyi ögrenmelisin. Abi tavsiyesi
Eğlenip gulebiliyorum abi burada komik bir şey göremediğim için gülmedim eğlencesine söylediysen anlamadım ve ciddiye aldım olay bu
Öz güven güzeldir ancak diğer insanları küçümseyerek kendi değerini yükseltmeye çalışmak, genellikle bastırılmış bir yetersizlik hissinin dışa vurumudur. İnsanların sana hayran olmasını istemen anlaşılabilir ama gerçek çekicilik kibirden değil, öz değerden ve incelikten beslenir. Gerçekten bu kadar güçlü hissederken, neden diğer erkeklerle kendini kıyaslama ve onları yok sayma ihtiyacı duyuyorsun? 🧠✨
Cevap
4Cevap
Bi foto patlat da gözümüz gönlümüz açılsınnn
Sapık
Nazarın değer canım o kadar basit değilim
@LONGRUNNER01 aynaya mı baktın tek hücreli Neandertal
Tabii kesin öyle 💕😂
☺️☺️☺️laaan bi dur lan acele etme erken boşalan seni bekle ya ne giriyorsun deliğe
Sokağa çıktığımda genç kızlar, kapıda ya da camda sokakta hepsi hayran hayran bakıyor tanışmak isteyen Instagram isteyen of yoruldum
🤣🤣 Az salla aq
Başkasını zikini yemeyen kendisininkini mertek zannedermiş..
Böbürlenme padişahım senden büyük Allah var..
boşuna kendini övme benim gibi çıtır bir pretty boy olamazsın abi
Kahkaha attım ya. Çok iyisin
Övünmek gibi olmasın ama olsun biraz da siz övün diyeceğim de şimdi kendimi sunanamam
Benim gibi olamazsın kasma bence
Sen benim sakalımı gör
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?