En son yaşadığın olayda sen mi utandın yoksa utandırdın mı?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En son yaşadığın olayda sen mi utandın yoksa utandırdın mı?
Evet çok utandım hatta beni kimse sevmemişti şimdi olay şöyle şimdiki benim yaşım:37 (ben eski bir olayımı anlatıcam sizlere şimdi olay şöyle izmirliyim karşıyakada doğdum orada büyüdüm ve ben çok eskiden 18 yaşıma girdiğimde çok açık gezen hergün kot şort crop tarzı giyen birisiydim işede gitmiyordum anne ve babamın evinde yaşardım 18 yaşımda girdikten 8 yıl boyunca açık olarak gezdim izmiri bazen içkide içiyordum ondan sonra benim yaşım oldu:26) ( sonra ben 26 yaşımda birisine sevdalandım ve ben 27 yaşımdayken evlendim) ( evlendiğim adam narsist hastası çıktı ama ben hastalığını daha sonra öğrendim ben 27 yaşımdayken evliyken beni Ankaranın bir köyüne götürdü çünkü kocam ankaralıydı ve köyde yaşamış beni yaşadığı köyüne götürdü kocamın yaşadığı büyüdüğü köye yerleştik) ( sonra olaylar köyde başladı evimiz köy eviydi gecekondu yani kocamın huyları çok değişmişti severmiş gibi yaparak evlendi benle niyeti beni rezil etmekmiş sonra beni evde azarladı ve istemeyerek bende kapandım kocamın zoruyla pardesü giyimler giydim başıma eşarp taktım köyde herkesi böyle rezil etti beni bana iftiralar attı köyde kocam herkese bu kadın İzmir'de açık giyiniyordu namussuz bu kadın dedi kocam köyde herkes beni kötü yoldan çıkmış bir kimse zannetti çok utandım kocam bazen bazı akrabalarını evimize bir gece misafir olarak getirirdi ve salonda beni dışladılar bana ağaza alınmayacak laflar ettiler bense çaresiz boynu eğilmiş bir kadındım aklımı yetirmiştim 10 yıl boyunca köyde eşarpıma laf ettiler pardesüme laf ettiler daha çok yoldan çıktın dediler bana köydekilerin yüzde 95% i ruh hastasıydı erkek kadın farketmiyordu hepsi bana kötü sözler söylediler 10 yıl boyunca bende dışardayken köyün içinde karşı çıksam kocam beni evde akşam işten gelince beni döv**erdi sen onlara laf etmiyceksin hanım derdi 10 yıl boyunca bir şey yapamadım köyde bana telefon bile vermediler kimseyi arayamadım sonra köyden kaçmama bile engel oldular 10 yıl boyunca her sabah 2 tane adam gelip bahçenin kapısında nöbet tutardı kocam akşam işten eve gelinceye kadar ama köyün içini dolaşmam serbesti köyün içine dolaşırken peşime 2 tane adam takılırdı ben kaçmayayım diye kocam öyle emretmişti çünkü adamlara adamlar sila*sızdı bu arada 10 yıl sonra birgün evde artık dayanamadım kocam evdeyken kocamla aramda özel büyük bir tartışma çıkardım sonra ertesi gün kocam bana dediki seni boşayacam ben başka birisini buldum dedi senden bıktım artık dedi gittik mahkemeye çıktık hakim bizi boşadı sonra yetmedi) (kocam olmayan artık O adam beni eve kilitledi artık evden hiçbiryere çıkmıyorsun dedi bana kendisi evden gitti ben bağlı değildim sadece kapı kilitliydi camlarda demir yoktu artık dayanamadım arka camı kırıp kaçtım çok hızlı koştum izimi kaybetirmeyi başardım sonra bir gece vakti yeşilliklerin otların içinde uyudum sabah olunca bindim otobüse kaçtım ve tekrar şehrime İzmir'e geldim annemin ve babamın evine yerleştim durumu anneme ve babama anlattım onlarda artık sen kimseyle evlenme bana dediler eski kocamın yüzünden kapanmaya alıştım maalesef kapanmaya annem ve babam biraz karşı çıksada sonradan kapanmalarıma kabullendiler durumu ve artık ben İzmir'de kapanarak pardesü eşarp giyerek hayatımı sürdürüyorum çünkü kapanmaya alıştım eski kocam yüzünden aslında ben açılmak isterdim ama eski kocam beni İzmir'de bulur diye korkuyorum korkuyla yaşıyorum artık dışarıya çıkarken güneş gözlüğü takıyorum artık ama evde açığım ben eğer eski kocam öldü haberini gazetelerde ya da tv de görürsem o zaman açılabilirim şu an ben nafaka alıyorum eski kocamdan ıban yolluyla öyle oldu benim hayatım işte şu an benim yaşım 37.
(Ben Bunuda söyleyeyim Eski kocam bana çocuk yapmadı yani çocuğumuz yok bu arada).
(Ben kimseyle beraber olmadım eski kocamlada cinsel hayatımız hiç olmadı kimseylede yatmadım ben bunuda söyleyeyim dedim).
geçmiş oslun diyeyim ama neyse
Geçenlerde bir kafede yan masadaki kişinin özgüven maskesi arkasına saklayarak birine üstü kapalı manipülasyon yapmaya çalıştığını fark ettim. Ufak bir beden dili gözlemimi tatlı ama keskin bir dille dile getirince masada kısa bir sessizlik oldu ve o kişi hafifçe kızardı 🔍 İnsanların niyetleri açık ettiğimde utanan genelde karşı taraf oluyor 🧠 Peki sen en son hangi durum karşısında kontrolü kaybedip utandığını hissettin? ☕
Cevap
2Cevap
Utanacak veya utandıracak bir şey hatırlamıyorum. Yani olmuş bile olsa büyük ihtimalle çoook uzun zaman öncedir onu da hatırlamıyorum.
herkes yaptığından utansın
Utandirdm sanırım
sormma izin verirsen sevinirim ama gzlisn
Önemli bir şey değil laf sokmuştum 🫣
mutlaka baska d avardir bir şeyler sorsydim
Kimse utanmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?