Deniz kenarında ateş, dalga sesi ve yoga ile gelen bu yoğun mutluluk hissi normal mi?

Balığı yedim. Ateş yaktım ve dalga sesleri o kadar güzel ki. Sırtımı sıcak kayaya verdim, ince kumun üstünde uzanarak konuşuyorum karşımda ateş, çok huzurluyum. Şükür Rabbime.

Deniz kenarında ateş, dalga sesi ve yoga ile gelen bu yoğun mutluluk hissi normal mi?

Çıplak ayakla, kayalıklara çıktım. Serildim uyudum. Bileklerim ağrıyor. 70 km hızla topaç gibi düştüm freeboard'dan sjsjsj yoga yaptım. Gözlerimde ay yıldız, dünyanın en güzel mavisi, en tatlı kırmızısı, en beyazı. 2 tane martı gördüm gak gak uçuşuyor. Nasıl mutluyum nasıl, nefes almak gibi. Bugün speedboatçılar çoktu. Gün batımına kadar tekneler vızır vızır geçti.