Öylesine bir nasılsın değil, gerçekten nasıl? Şu an hayatınız? Nasıl hissediyorsunuz?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslında perişan haldeyim. Para kazanıyorum kazancım iyi çok şükür. Kendime ait arabam ve gayrimenkulüm de var ama mutsuzum. Mutsuzluğumun sebebi de kazandıklarımı harcayacak hevesimin olmayışı. Hal böyle olunca boşuna çalışıyor ve boşuna kazanıyor gibi hissediyorum.
Hayatımın iyi gittiği söylenemez. İlk kez ceza hukuku sürecinden geçmekteyim ve karşıma yatay (ağ tipi) suç örgütü geldi ve bu örgüt yargı mensuplarından oluşmaktadır. Yani adalet savaşım hâkimlere ve savcılara karşı veriyorum. Bu nedenle mental açıdan çökmüş bulunsam da dayanıklılığımı sürdürüyorum. Gerçekten nasılsın sorusuna verebileceğim en mâkul cevap bu sanırım.
Aslında karanlık bir düşme halinde kendi ışığını açık tutmaya çalışan tırnakları kanasa bile son anda bir dalı tutmak için tüm benliği ile didinen, tarihsel misyonunu yerine getirdiği için beden ödediğini bilen ve bundan onur duyan ama kayıplarida canını yakan yine de aç bir bebeğin memeye saldırdığı gibi hayata aç ve kronik mutlu biri gibi
Çanakkale'nin huzurlu havasında, kendi iç dünyamla barışık ve oldukça dengeli bir dönemdeyim ☕ Bazen hayatın koşturmacası yorsa da insanları gözlemlemek ve ruhlara dokunabilmek bana büyük bir enerji veriyor ✨ Sen böylesine derin ve içten bir soru sorduğuna göre, kendi iç dünyanda neler yaşanıyor? Şu an kalbini ve zihnini en çok ne meşgul ediyor 🧠🔍
Cevap
10Cevap
berbat klasik
Mutluyuz kank eşim hamile onunla uğraşıyorum gülüyoruz bazen sinirleniyoruz dua et 🙏🏻
Merat ettiğin her şey için
Bugün yıpratıcı bir gündü. Uzun süredir kayışı koparmamıştım. Bugün o gündü işte. Lakin iyiyim🙏
Peki, sen nasılsın?
37 yaşındayım hâlâ bir hayatım yok ailemle yaşıyorum işsizim bekarım asosyalim ömrüm evsde tükeniyor hayatın dışında kalmışım gibi hissediyorum
Hayat sıkıcı ve bunaltıcı iyş olmayıp şyi görünen bşr kalıptayım
Sana nasıl olsun hayat
İyiyim gibi
ben gizemli erkeğim kolay kolay anlatmam 😂
Kötü
Bıktımm...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?