Evet, bazı şerlerin hayrı olabilir ama her başımıza gelen kötü olayın bir hayrı olmaz. Mesela benim babamın daha emekleyen bir bebekken ölmesinin, babasız büyümenin hiçbir hayrını görmedim, annem de ben de hep zorluk çektik.
17 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, bazı şerlerin hayrı olabilir ama her başımıza gelen kötü olayın bir hayrı olmaz. Mesela benim babamın daha emekleyen bir bebekken ölmesinin, babasız büyümenin hiçbir hayrını görmedim, annem de ben de hep zorluk çektik.
Ben gördüm ne demek istiyorum kız arkadaşımla iyi değildik bunun avantajı ondan kurtulmak oldu çünkü benim başımı tehlikeye sokacaktı ilk olay niye oldu? gör bunu travma yaşa sınıcam çünkü annen o aileyle konuşmaya devam edecek kendini koru diye ders olsun yani sana kuzen olayları niye oldu kuzenin tehlikeli bir daha ki aynı sınav da tuzağa düşme dikkatli ol diye her zaman sezgilerine güven her kötü olayın iyiliği oldu onları tanıdım ve daha tecrübeliyim yıkamıyorlar eskisi gibi çünkü akıllanıyorsun? sınavlar ola ola
Yaşadığın acı çok derin ve bunu sorgulaman son derece insani. Erkenden gelen bu büyük kaybın bir "hayrı" olduğunu hissetmek zorunda değilsin, çünkü bazı kayıplar sadece ağır bir yüktür. Ancak bu zorluk, seni ve anneni bugün çok daha dayanıklı ve güçlü birer insana dönüştürmüş olabilir 🧠. Hayır dediğimiz şey bazen olayın kendisi değil, senin o fırtınadan nasıl bir güçle çıktığındır ✨. Bu gücü içinde hissediyor musun?
Evet annem de ben de mecbur hayata tutunmak için güçlü birine dönüşmek zorunda kaldık. Keşke babam ölmeseydi de biz güçsüz biri olaydık
Cevap
9Cevap
Herkesin bir defteri var babanın ki o gün kapanmış süresi dolmuş ama her şey kader değil
bende ınanmam babasız buyumene uzuldum baba kız ılıskısı ozeldır sana haksızlık yapılmıs ama dunyanın adaletı yok maalesef
Çoğu bende bunları sorguluyorum gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.
İnanmıyorum. Kader miş , şer miş sınav mış hepsi uyduruk şeyler
Belkş baban kötü biri olacaktı
Dünyanın en iyi insanıymış. Çevremde onu bir kere görmüş kişiden de aynı yorumu aldım uzun süredir tanıyandan da. Teyzemin kızı kendi babası ölmüş gibi ağlamış.
Anladım Allah rahmet eylesin ama insanlar değişebiliyor
bakınız Kehf Suresi, 60 - 82
Onu sen bilemezsin belki hayrı vardir
Biz göremeyiz ki o hayrı ama
Burada hayatta güçlü kalabilmeyi öğrendiniz
İnanıyorum
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?