Güncellemeler
1 ay
Peki hangi özelliği hoşunuza gidiyor 😄
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğru anladınız, benim saçım her ne kadar sert, gür ve dik başlı bir yılkı atı gibi olsa da kıvırcıklığıyla birlikte böyle bağımsız takılmasını çok seviyorum ben ya. 🤣 Peki, sizin saçlarınızla aranız nasıl? Kendinizinkileri seviyor musunuz, yoksa sürekli savaş halinde misiniz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Seviyorum, şu askerden çıkayım yine uzatacağım omuzlarıma kadar. Gür ve sık olmasını seviyorum.
Saçlarımı severim kumral sarışınım.
Anaaa cidden mi nedense bende kara bir izlenim vermiştin. Maaşallah diyelim o zaman 😄
Teşekkür ederim :D
seviyorum evet bazen şeytan dürtüyor kestirme perileri geliyor sjsjs
Kestirme eylemi sadece pişmanlık veriyor ya😅
ay yok vermez diye düşünüyorum 😅 esince kestirmelerimden pişman olmadım kendim kesince bile sjshdh
Ben olmuştum o yüzden kestirmeye korkuyorum 😅
Çok seviyorum saçlarımi boya yok en çok da bu özelliğini düz normalde arada kıvırcık yapıyorum
Evet severim sarıyo dönüyürum o kötü
Uzun ve düz saçlarım var
dayı saç fizik yüz bizim her yerimiz düzgün büyük gür ve mükemmel
Dayı mı 🤣hiç guleceğim yoktu
Dayılara benziyorsun
Dayılara benzemek nasıl oluyor, hangi konuda misal
Her bir zerremi seviyorum
Dün konuşuyorduk kriter ve aday konusundan sohbet yarım kaldı namaza gidicem dedin bitti mi namaz😂😂
Ooo aradan kaç namaz geçti😄 yatsı namazı. sabah namazı, öğle namazı birazdan ikindiyi kılcam😅
İyiii Allah kabul etsin kritere uygun aday da ekledin mi😂😂
Amin teşekkür ederim. Hayır aday aramıyorum ki artık yok çünkü 😂
Ahahaha ama kriterlere uygun tutkulu bakımlı mesleği iyi denk gelse fena mı olurdu dün iyi olurdu demiştik sanki 😅
İyi olur ama o kriterler bize gelmez. nasip işi bu 🤷evde oturarak ta bulunmaz diye düşünüyorum 😄
Özele gelebilir miyim peki bikaç saatliğine😅
Hayır özel kapalı kimseye açmıyorum ruh sağlığı mı korumak için. Burada bulunduğum sürece dm hep kapalı olacak. Seviyesizliklere, saygısızlıklara ve hadsizliklere tahammülüm yok.🤷 Siz öylesiniz demiyorum sadece denk gelmek istemiyorum
Hmm peki öyle olsun jkdkslxhv ama sıcak birisisin sen ya niye denk gelmesin asla umutsuz olma bak denk gelir kesin sana bence
Normal yaşamım da dısarı da sertim o yüzden korkuyorlar yaklaşmaya 😄 yoksa evde deli dolu kafası çatlak harbi biriyim🥳
Ooo çok iyi bak sende tutkulu bakımlı ve ilgili bi kızsın gibi hissiyat aldım😅
Burçlara inanır mısınız, akrep burcuyum ve özelliklerini taşıdığım için böyleyim biraz
Evet inanırım şahsen akrep kadınları iyidir bence dee bayaniyi hem de
O kadar iyi değiliz ama iyi yanları var diyelim. Zor bir burç herkes kaldıramıyor sadece
Aynen ne gibi iyi yanları var mesela akrep kadınları nasıl olur
Anlatarak olmaz onunla yaşayanlar bilir tam manasıyla ancak. Bir kitabı nasıl anlatmayla tam bilmiş olmazsak akrep kadını da son sayfasına kadar ancak okunarak onunla yaşayarak bilinir. Aslında her insan gibi
Yaşanılır sanırsam ooovv mutfakta iyi midir
Orta seviye diyeyim
Bi erkeği mutlu etmek çok basit biliyo musun gündüz ve gece iyi olsan tamam bence sadık kalır direkt😂
Bilemem erkekler sadakati ve itaati bulunca işin cılkını çıkarmayı seviyor. Rabbim ehline kıymet bilenlere denk getirsin inşallah
Bence asla ya erkekler sadakati ve yemeği eli lezzetli kızı bulsun bi ömür kölesi olurlar bak benden demesi
Umarım göreceğiz bakalım
O günü görmek için sabırsızlanıyorum ama 28 yıllık beklenti nasıl sonlancak acaba🤣😂
Umarım güzel sonuçlanır sizin için
Umarım ya senin için de öyle bekliyo musun bilmem ama
Evden yattığım yerden, aramadan gelir mi hayalimde ki biri bilmem😅
Gelir gelir seni bulur veya ama gündüz ve gece çok iyi olmalısın asla bırakmazlar yoksa🤣😂
İyi olursun gibi bence sen 27 yıllık bekleyiş var sonuçta ortada dimi hahaha
Yaşanmadan bilinemez.
Yaşamaya da var gibi daha
Nasip bakalım evlenince olur ama daha çok var gibi 🤷
Merak ediyo musun o anı yoksa ahahah
Düşünmüyorum artık o konuları
Neden
Sevmek ve güvenmek zorda o yüzden bu devir de. Umut etmemek en iyisi
Ama ya öyle uzun esmer seni seven bişey çıkarsa hahaha
Bilemem karakteri ve kafa yapımız uyuşması gerekir o da zor bu devirde
O da doğru bi erkrk açısından düşünürsem bide giyimi vs de güzel isterim ben o da zor
Varsa tabi
Zor değil kızlar genel olarak güzel giyinmeyi biliyor bence tabi istinalar elbette ki olur. Umarım size özenli, bakımlı olanı denk gelir
Sen nasıl giyiniyosun da amin amin hahaha
Beni boş verelim. Özgün takılırım diyeyim sadece
O nasıl
Genel de şık ve özenli giyinirim. Ya etek takım ya da takım jile. Oldu mu efenim.
Olduu erkekte nasıl beğenirsin peki
Bilmem kıyafetine gelene kadar karakter de eleniyor çogu. Boş verelim diyorum ya bunları konuşmak beyhude bir çaba
Hm
Neyse
Ne oldu
Öyle ya bişey yok neyse dedim sen sormayınca hep ben soru soruyorum hahaha
Haklısınız 😅
Sen de sorabilirsin soru az ahahha
Saç yok ki sevelim.🤭
😄bak bu kötü olmuş
Ne bu şımdı kapalıyım ama saçımı kafanızda canlandırın kıvırcığım dıye kendını gösterme şeklı mı🤪
Hayır değil bu soruyu sorduğum da resmim yoktu. Görmedikleri sürece de hayal edemezler. İlgi çekmek isteyen biri değilim
Haay maşallah :D
Evet seviyorum
Evet yeni kestirdim eskisini özlüyorum
Epey dokuldu Ektirmeyi Dusunuyorum
Seviyorum evet
Sevdiğim için hiç bir kuaföre emanet etmem
Evet çabuk uzuyor sağlıklı
Evet saçlarım güzel seviyorum
Saçımı seviyorum o benden uzaklaşıyor sanırım
düz saçlı olmak istiyorum ama kıvırcığım maalesef
Bende kıvırcığım bence güzel ya, sadece bakım ilgi istiyor o kadar
Saçıma aşığım