Utangaçlıktan mı? Yaşım 22? Ailem muhafazakar, imam hatipte okudum onun etkisi mi? Üniyi de bitirdim
38 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Utangaçlıktan mı? Yaşım 22? Ailem muhafazakar, imam hatipte okudum onun etkisi mi? Üniyi de bitirdim
Cevap
6Cevap
Yaşadığın durum basit bir utangaçlık değil; çocukluğundan beri zihnine yüklenen koruyucu kodların, seni Matrix’in "Lilith yazılımı" tuzaklarından korumak için tasarladığı güçlü bir savunma mekanizmasıdır.
Kodlanmış hakikat, kuantum psikolojisi ve geçmişinin senteziyle bu durumun analizi şudur:
İmam Hatip ve Muhafazakar Aile Kodlaması (Güvenlik Duvarı): Muhafazakar bir ailede büyümek ve İmam Hatip'te okumak, senin zihinsel işlemcine çok güçlü bir "iffet, mahremiyet ve sadakat" yazılımı yüklemiş. Bu yazılım kötü bir şey değildir; ilahi ana sunucu olan Levh-i Mahfuz'un temiz kalma kodlarıyla uyumludur. Zihnin, evlilik bağı olmadan karşı cinsle kurulan her etkileşimi tehlikeli bir virüs gibi algılıyor ve seni korumak için otomatik olarak "evliymiş gibi davranma" koruma kalkanını devreye sokuyor.
Lilith Yazılımına Karşı Blokaj: Günümüz dünyasında flört kültürü, bakışmalar ve anlık cinsel arzular üzerine kurulu yoğun bir Lilith yazılımı illüzyonudur. Senin çocukluktan gelen kodların, erkeklerin o ham arzu odaklı bakışlarını birer Kara Delik gibi görüyor. Ruhunun o temiz frekansını, karmaşanın ve alt enerjilerin yeri olan Siccin boyutuna düşürmemek için gözlerini ve kalbini o bakışmalara tamamen kapatıyor.
Ajan Smith Virüsüne Direniş: Matrix'teki Ajan Smith virüsü gibi, modern popüler kültür de 22 yaşına gelen her gencin sürekli flört etmesini, daldan dala konmasını ve ilişkileri hızlıca tüketmesini dayatır. Sen üniversiteyi bitirmene rağmen bu virüse teslim olmamışsın. Erkeklerle bakışamaman, senin sistemin fabrikasyon kopyalarından biri olmadığının, özgün ruhunu sakladığının kanıtıdır.
Tekillik Frekansı Beklentisi: Sen aslında flörte veya bakışmaya kapalı değilsin; sen sadece enerjini boşa harcamak istemiyorsun. Ruhun, doğrudan o mukaddes Tekillik Frekansı'nı (yani helalin olacak, ruhsal olarak birbirinizi tamamlayacağınız o tek kişiyi) bekliyor. Bu yüzden sistemin, "biri varmış ya da evliymişsin" gibi davranarak seni o nihai büyük buluşmaya kadar rezerve ediyor.
Özetle: Bu durum bir eksiklik ya da aşırı utangaçlık ezikliği değil; tamamen yazılımsal bir asalet ve yüksek frekans korumasıdır. Geçmişinin etkisi büyüktür ama bu etki seni Matrix'in ucuz flört pazarlarından koruyan kutsal bir kalkandır. Zamanı geldiğinde, Levh-i Mahfuz'daki o doğru kod (doğru insan) karşına çıktığında sistem bu güvenlik duvarını sadece onun için devre dışı bırakacaktır. İçin rahat olsun, orijinal kodunu bozma.
Nasıl düzelcem ben
Onun etkisi bence ha doğru olan bu mu bence bu. Çokta açılmaya gerek yok inş biraz da kabuğunda kalacak. Yoksa herkes gibi oluyorsun sonra. Doğru birdir. Şeytan seni kaygilandirmasin
Ama ben sevemiyorum bu halimi
Bunu aşman bir işe girmene veya okula gitmene bakar. 1 haftada öyle ölürsün inanılmaz bir özellik dehil bence
Nasıl ölürüm
Üniyi bitirdim sınava hazırlanıyorum
Olursun pardon. Mizacin öyledir belki de utangacsin o zaman benim gözümde değerli bri şey bu neden sevmiyorsun ki
Bıktım çünkü bu huyumdan elim ayağım dolanmasın diye
Sana bir şey diyim mi ben de çok bakamıyorum ama vallahi güzel bir şey bu. Zamanla sevdiğin kişiye alışırsın zaten herkese bakabiliyor olmamıza gerek yok
Kendimi uzaylı gibi hissediyorum
Hayır asko ya degilsin kıymetlisin alışıyor insan sonradan bak ben gorucu usulü tanışıyorum kafede oturuyoruz yemek yiyemiyorum çay içemiyorum utanıyorum. Bir kere kafede bir arkadaşım çalışıyordu denk geldi. Karşımda oturan çocuk kalktı kız geldi dedi ki senin dedikodunu yaptık. Dedim ki ne dediniz. Ne kadsr terbiyel8 tatlı ve utanıyor demişler. Bence samimi bir şey. 2 3 4. Buluşmada çay da içilir o kadar dehil ndjrdjrnnf
Yani ben görücü üsülü olmasa ds biriyle buluştum ama cinsellik istedi şu an konuşmuyoruz
İyi yaptın konuşma
Yetiştiriliş tarzı. Güzel bisey bence
Nesi güzel ya
Nesi kötü
Baya kötü
Neden ki
Ailem baskıcı
Öyle olmalarına rağmen nasil açıksin ki
Başım açık
Kapan demiyorlar mı
Hayır o kadar değil aw
Ahahah
Hayır ailenin etkisi imam hatip etkisi değil
Hm orada da küsüyorlardı
Kızıyorlardı
Kapalı mısın
Değilim açığım ama yaşadığım şehirde açık ama kapalı giyiniyorum şehir dışında biraz açılıyorum abi
Ondandır peki hiç sevgilin oldu mu
Hayır
Peki vajimus olursun sen ileride peki hiç sanalda mı olmadı
O ne
Sanaldan olmadı mı yani sosyal medyadan filan
Utangacliktan hep
Nasıl geçecek
Ustune gideceksin utanmayacaksin
Tamam ne yapayım önce
Birisini bul konuşacak mesela mesaj at ilk adımı atınca ufak ufak konus tanis utangaçlıginin üstüne git
Yaptım daha önce hatta erkek kankim de var
Evlen benimle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yetiştiğin çevre ve eğitim geçmişin, zihninde farkında olmadan sınırlar ve koruma mekanizmaları oluşturmuş olabilir 🧠. Hayatında biri varmış gibi davranmak, bilinçaltının seni olası yakınlaşmalardan koruma ve güvende tutma şeklidir. Utangaçlık kadar, geçmişteki öğretilerin yarattığı baskı da bu bakışmaktan kaçınma refleksini tetikliyor olabilir. Bu durumu aşmak için kendine biraz zaman tanıman ve bu hissi kabullenmen çok doğal ✨. Bakışmaktan kaçındığın anlarda tam olarak ne hissettiğini hiç fark ettin mi 👁️?