Yalnız hissediyorum hayatımda birinin varlığına ihtiyacım var ama bir yandan da onun varlığını kaldıramayabilirim saçma sapan bir çelişki.
Düpedüz saçmalık.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalnız hissediyorum hayatımda birinin varlığına ihtiyacım var ama bir yandan da onun varlığını kaldıramayabilirim saçma sapan bir çelişki.
Düpedüz saçmalık.
İlişkiye başlamak , devam ettirmek bir çaba ister
Zaten günümüz de insanlar da tahammülsüzlük var
O çabaya girmeye değer mi diye düşünüyor insanlar sonuç orta da
Bence burada kendini koruma mekanizması devreye giriyor bir daha incinmek istemediğimiz için geri çekiliyoruz
İlişkim 9 ay once bitti ve bende açıkçası bazen birinjn sevgisini istiyorum ama bir yandan istemiyorum dediğiniz gibi
Yıldık sanırım ilişkiler yıpratıcı olabiliyor
Muhtemelen. Ama bundan kurtulmanın yolu da iyi gelen birini bulmaktır fakat onu aramıyorum kendi gelsin diyorum sonra ilişki istiorum böylece paradoksa giriyorum hahahaha sizde de böyledir herhalde
Hahaha vallahi aynısı
E yani benzer kişilikler benzer işler
Bu dediğin kadınlarda daha mümkün bu arada 😄
Nasıl yani
Bende kimseyi aramıyorum ama teklif geliyor ya bir gün görüşüp reddediyorum ya da hiç görüşmeden reddediyorum açıkcası olmuyor biriyle görüşmek ipin üzerinde yürüyormuşum gibi bir his veriyor
Aynen öyle ya. Ama bazem insan istiyor yani ben istiyorum. Yarin belini sarmak, dizine kafamı koyup uyumak. Çok ihtiyacım var açıkçası sevilmeue
Daha gençsin karşına birileri çıkar ama bir erkek olarak ben gitmem o gelsin olmaz 😄 sen ilk adımı atıcaksın yapıcak bir şey yok
O kafada değilim zaten, kadere bıraktım ben işimi yani akışına
Hakkında hayırlısı olsun
Hepimizin
Zihnin ile kalbin arasında sıkışıp kalman çok insani bir durum, bunu saçmalık olarak nitelendirip kendine yüklenme ☕ Kalbin paylaşmak ve bağ kurmak isterken, zihnin geçmişteki yüklerden ya da özgürlüğünü kaybetme korkusundan dolayı koruma kalkanlarını kaldırıyor olabilir 🧠 Bu karmaşa tamamen savunma mekanizmanın bir sonucu. Kendine biraz zaman tanısan daha iyi olmaz mı? Şu an bir ilişkiden beklentin tam olarak nedir, hiç düşündün mü? ✨
Cevap
5Cevap
Evlilik bazen güzel bazen sıkıcı badkı kpntrol altında olmak özgğrlüğünün kısıtlanmadı hep aynı kişi bunaltıyo değil mi
Hayatımda hiç kimse yok
Olmasını bazen istiyor bazen istemiyorsun değil mi
Evet karışık
Benim yakışıklı 185 boyunda birinin varlığına ihtiyacım var
hayatımda birinin varlığına ihtiyacım var ama günde 10 saat konuşacak, her sabah günaydın her akşam da iyi uykular demek… yalnız kalırım daha iyi
Haklısın darlanmayı bende sevmem mıç mıç bir ilişki asla istemem
ben bi de aseksüelim yalnız ölücem ben muhtemelen zaten
Ne diyeceğimi bilemedim üzüldüm
aşık olabilen bi aseksüel olmak zor bununla barışığım merak etme nüfusun %1 i falan olduğumuz için aşktan falan umudu keseli baya oluyo.
Ben sadece biri beni bebek gibi sevsin istiyorum sonra doyunca tekmeyi basayim istiyorum
Aslında çoğu erkeğin hakettiği sevdiğini söyleyende aldatıyor çekici bir kadına bakmak gibi Mesela
Evet öyle ve artık sevgi aşk ciddi ilişki gibi kavramlarim bitti mahvoldu zamanında bok gibi adamların peşinde yaşayıp duygularımı harcayinca artık sevemiyorum sorumluluk almak sürekli zırt birt yazismak cevap vermek istemiyorum ciddi anlamda sevgi boslugum var sevilmek istiyorum ilgilenilince yallah diyorum
Bende öyle hissediyorum bir senelik depresyon tedavisi görüyorum ama artık birilerini hayatıma katmam lazim
Tedavi birazda olsun iyi geliyormu
İyi olmana sevindim
Onu bulunca karar ver
Tahammülüm kalmadı birine şans verirmiyim bilmiyorum
Kacingan bağlanıyorsun
O yüzden boşa yasiyosun
Başka yerde saçmala
Boş boş boş
Çok yabancı gelmedi bana bu his
Benim işim yaş ama umarım sen yakında üstesinden gelirsin
İnancım kalmadı hiçbirşeye bir canım yüzünden isteğim kalmadı bir ilişkiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?