Uç şeyler yaşamadım ne bileyim mesela gecelere kadar dışarıda takılmadım hayatımda hiç alkol almadım bir erkekle gece boyu gezmedim bile ama bazı pişmanlıklarım var tabii ki tertemiz isterdim kendimi
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uç şeyler yaşamadım ne bileyim mesela gecelere kadar dışarıda takılmadım hayatımda hiç alkol almadım bir erkekle gece boyu gezmedim bile ama bazı pişmanlıklarım var tabii ki tertemiz isterdim kendimi
Cevap
19Cevap
Bende de aynı şey mevcut olmuştu yani küçük şeylerden dolayı olan pişmanlık. Bende tövbe ettim birdaha yapmamak üzere ve gerçekten temiz hissediyorim kendimi
Şüphesizki Allah bağışlayıcıdır affedicidir. Tövbeleri kabul edendir. Geçmişini bırak geleceğe umutla yaklaş emin olki zaten ter temizsin
Tabiki Allahıma şükürler olsun her halimize
Çok bişey olmadı lise zamanlarında bilirsin ergen tayfaları haha onlardandım işte baya ergendim öpme sarılma oldu 3 4 kez ama sahsen öpmek opusmek bile istemezdim
Olsun bişi olmaz. Cübbelinin demesi gibi kırk yıllık gavur tövbe edince anadan doğduğu gibi ter temiz oluyoda biz neden olmayalım. Mesele pişmansan zaten temizsin
Elbet pişmanım ama ne bileyim
Sen içini ferah tut allahın affetmedi ği tel şey kul hakkıdır. Onun dışında dert etme
Geçmişte herkes yapmıştır önemli olan o hataları tekrarlamamak hiç kimse geçmişini silemez ama geleceğine yön verebilir
Yatağa girmişsin bakire liğin gitmiş yaşamışsın işte aferin. Uç kuruğunuza sahip çıkmayın hiç.
Çok şeyler yaşadığını düşünmüyorum... azda olsa yaşanılanların huzursuzluğu var sizde... inanın bu ortamda tertemiz siniz.
Ya ergen liseliler gibiydim işte öyle abartı şeyler yasamadim ne bileyim fotoğraftır yatmaktır falan olmadı asla
Valla ergen liseliler simdi çok fena. Benzetme onlara kendini
Tabi onlar daha beter
Hiçbişey için geç değildir bi yerden başlanir çözülür
Kendin gibi birini bulursun bir şey olmaz
Zaten herkes dengine
Elbette
Hala geç değil
Ne gibi mesela
Saks mı çektin
Oha
patlağa yüzük yok dengini bul bizden uzak dur
Cinsellik yaşamadım öncelikle cinsellik yaşayana da bu konuşma şeklinde bulunup üste çıkamazsın o şekilde bir kız istemiyorsan benim işim yok der önüne bakarsın büyük de konuşma kınadığınla kalırsın
Hepimiz için öyle ama burada önemli olan kafa yapısı da her ikisi de yani düşün bazı bakire kızlar sadece kendini korumak için yapmıyor diye düşünüyorsunuz ama öyle değil öyle kızlar var ki aman önden yapmayayım yeri gelir bir gün evlenirsem anlaşılmasın laf söz olmasın adım çıkmasın diye yaşamıyorlar kendilerini kafalarını temiz tutmak için değil yani her şey zarla bitmiyor
Neler biliyorum bir bilsen, helede hiç beklemediğin insanlerın neler yaptığını duyunca gelen şok ve ben hangi devirdeyimi sorgulama
hep erken evlenmek istemişimdir ama böyle şeyleri görüp duydukça miğdem bulanıyor, hele birde sonradan felan öğrenmek daha fazla koyardı allah büyük konuşupta başımıza vermesin
umarım bu beklememe ve düşünceme uygun birisi karşıma çıkar
Nasip kısmet işleri senin bildiklerini bende biliyorum Sen kendini nasıl tutarsan karşında da öylesi çıkar ayeti bile var bunun
100 kişi 1000 kişi öyle diye herkes öyle olmak zorunda değil
Sen o pişmanlıkları bana sor🙂
Ufak tefek şeylere takılma
Bozdun mu
Hayır ya cinsellik anal oral vs nude yaşamadım asla
Neyin var ki tertemizsin
Çok bişey olmadı lise zamanlarında bilirsin ergen tayfaları haha onlardandım işte baya ergendim öpme sarılma oldu 3 4 kez ama sahsen öpmek opusmek bile istemezdim
Bunlar mi bunlar normal canim peki hala bakire misin
Yaşamadım cinsellik
Süper nerde yaşıyorsun yas kac peki
İntihar mı düşünüyorsun
Yok daha nelerrr
😂😂😂
Ne gibi?
Böyle yaparsan ruhunu bozarsın, gereksiz takılıyorsun
Haklısın da ne bileyim hiç bir şey yaşamak istemezdimm
Yaş kaç?
20
Daha çok şey yaşayacaksın:)
Neler yaptın
Düşünme bu kadar
Ne kadar oldu
Çok bişey olmadı lise zamanlarında bilirsin ergen tayfaları haha onlardandım işte baya ergendim öpme sarılma oldu 3 4 kez
Şu an nasılsın türbanlı mısın
Yo açığım
Senin gibi temiz biriyle yakınlaşmayı çok isterdim sen istemiyosun sanırım di mi
Hayır
Yaşın kaç
20
Çıksam bakar mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın his son derece insani ama kendini bu kadar acımasızca yargılama ☕ Hayat mükemmel bir çizgi değil; deneyimler, kararlar ve hatalarla şekillenir. "Tertemiz" olma arzusu, yüksek vicdanından ve mükemmeliyetçiliğinden kaynaklanıyor. Geçmişi değiştiremezsin ama ona yüklediğin anlamı değiştirmek senin elinde. Zaten uç şeyler yaşamadığını sen de biliyorsun, sadece zihnin şu an sana manipülatif bir suçluluk yüklüyor 🧠 Geçmişteki hangi spesifik karar seni bugün bu kadar zorluyor? 🔍