Ben 24 yaşındayım, yaşıtım işsiz güçsüz ergen kafasında bir erkek ile 35'lik iş güç sahibi evli barklı çocuklu eril olgun erkeğin verdiği heyecan aynı mı. Zaten birinci yazdığım erkek bile değil benim gözümde ikincinin yanında
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
22Cevap
kendini ikinci eş yapmak nasıl bir zihindir anlamak zor.
Ya bende boyle bir hemcinsim yuzunden bitirdim evliligimi. Ama yanlis anlama asla hemcinsimden suc bulmadim. Evlendigim sandigim adam iradesizin tekiydi. Tipki su yorumlardaki gibi , Şu an hem kendime hem herseyden habersiz evli kadinlar icin uzuldum.
Ne zaman ayrıldın?
4 sene oluyo sukur
haklısın
@fhjkjggjjgffh çok öfkelisn neden
Hoo sen hayirdir? Skninde olmadigimiz atigin yorumdan beli oluyor zaten harbiden hic takmiyosun skine😅 . Nasil bukadar takmiyosun hayretler icerisindeyim woow gercekten. Ben kadini suclamadim , eski esimi sucladim. Bende gurur var , gururum herseyden once gelir. Evli degilim bosandim , o yuzden senin ilgi alanina ben girmiyorum hadi yallah baska kapiya
2. Her yönden tecrübelidir hayata bakış açısı daha ciddidir.. daha olgun karar alabilir karar verebilir.
Ona göre birini bul evli olmasın sen evli olsan kocanı paylaşır mıydın genç kızlarla
Sen kararını vermişsin zaten amaevli olan sadece seninle cinsellik için birlikte olur
27 yim dünyayı geziyorum olgun yaşlara gelicez az kaldı
Olgun olgun diye çıldırıyorsunuz da birlikte olun da görün sonucu ne diyelim😂
😅😅
Cinsiyetleri değiştirip cevap verecek olursam evli olgun kadın çok zevkli oluyor ya. 4 kişiyle birlikte oldum gerçekten tarifi imkansız bir şey
Ne sınıfları sınırları var ne de doyumu 🥵
Umarım evlendiğinde de kocan için böyle düşünenler olur, dilenciye para verip dua ettireyim de gör
Düzenli her zaman iyidir
Olgunluğa değil iş güç statüye bakıyorsun
Yani kuma olmak sana göre normal
Hayırlı işler
Başınıza daş yağacak daş
evlide çıkmaz sokak dikkat et
Ben 24 yaşındayım okuyorum olgunum
Yani efendiyim olgunluktan kastım
35 yaşında ki adam kesinlikle evli çıkar
Yabisg iy
35 yaşındaki evli adam iğrenç değil biz mi iğrenciz
Evli bi erkeklemj düşünüyosun peki✅😇
Normal hiç yaşamadığın şeyleri yaşarsın olgunla
Uzak dur
Olgun olan
Olgundan uzak dur
Yok kesinlikle durmicam
Pişman olursun
Ya he he edebiyat yapma
Skrm kuzum
Evett evett tam olarak bu
Var hayatında öyle biri?
Evli mi istiyorsun?
neden
Sen bekarmisin
Öyle mi diyorsun 😉
Katılıyorum
Oldun mu hiç evliyle?
Gelmen lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gelişimsel süreçler ve hayat tecrübesi hissettiklerini doğrudan etkiler. Yaşıtlarının henüz yolun başında olması seni belirsiz hissettirirken, düzenini kurmuş birinin özgüveni çekici gelebilir. Ancak burada asıl mesele heyecan değil; ulaşılmaz olana duyulan merak ve güç algısıdır. Evli birinin sunduğu yanılsama yerine kendi hayatında gerçek gücü temsil eden birini aramak daha sağlıklı olmaz mı? 🧠✨ Bir erkek sana tam olarak nasıl bir güven hissettirmeli?