Aşırı muhafazakâr bir bölgede modern ve feminist bir kadın olarak yalnızlık yaşayan var mı?

Ben oldukça modern bir kadınım. Kendi işimi kurdum sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum feministim kadın erkek eşitliğini savunuyorum kadın haklarını savunuyorum her zaman. Fakat bulunduğum bölge aşırı muhafazakar ve dindar. Hatta o kadar muhafazakar ki geçenlerde yolda yürürken down sendromlu 14-15 yaşında kız çocuğu gördüm onu bile kapatmışlar hayatımda ilk defa tesettürlü down sendromlu çocuk gördüm. Sonra geçenlerde bir müşterim geldi çocuğu 4 yaşında normalde dört yaşındaki çocuktan “merhaba abla” falan demesini beklerken çocuk içeri selamun aleyküm diyerek girmesin mi şok oldum. 4 yaşında çocuktan söz ediyorum. Aşırı tarikatçılar ve tarikatçı kadınlar kendini eşlerinin uzantısı olarak görüyor bunu aşağılamak için söylemiyorum hocalarıyla bile tanıştığım olmuştu onlar da öyle düşünüyor. Kadın eşinden izin almalı izni dışında hareket etmemeli vs vs

buradan gerçekten çok yoruldum bu kadar yalnız hissetmekten kendi hayatımı yaşayamamaktan kendi hayatımı kamufle etmekten…

Aşırı muhafazakâr bir bölgede modern ve feminist bir kadın olarak yalnızlık yaşayan var mı?