kendim dışında tüm kızlar aşırı güzel geliyor aynı şekilde erkeklerde siz de böyle hissediyor musunuz bu sorunumu bitirmek için ne yapabilirim
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kendim dışında tüm kızlar aşırı güzel geliyor aynı şekilde erkeklerde siz de böyle hissediyor musunuz bu sorunumu bitirmek için ne yapabilirim
Cevap
13Cevap
öz güven geliştir
Makyajın gücü sosyal medyadaki gördüğün kızlar inan gerçek hayatta öyle değiller hepsi ful makyaj, filtre ve shoplu
her şey o değil. enerci aura özgüven üçlüsü kuşum
Aşkım bende güzelim de güzel olunca noluyor anlamadım yani erkekler yürümüyor sonra güzelliğimin bana katkısı olmadı
mesele erkekler değil ki mesela biriyle konuşurken otomatik Şu an neremi kötü bulupdur moduna geciyorum
Kendine en guzel sekilde bak istediklerini elde et yasa mutlu ol
Görmediğim biri hakkında iyi kötü bişey hissedemem ki
Herkesin kendine göre güzelliği vardır kimse ayrıca kusursuz değildir
Lendini İnsanlarla Kıyaslama
mlsf cok kıyaslıyorum
Etrafı izleyip kiyaslamayo birakmalisin
Kendine şefkatli ol
Beğendiğiniz bir yönünüz olmalı mutlaka
bence iyi bi bölümde okuyorum fiziğimi falanda seviyorum ama yüzümle barısamadım
mesele erkekler değil aslında erkekler kolay ve abaza cok ztn mesele kadınlarla konusurken kötü hissediyorum kendimi
peki teşekkür ediyorum yinede
Neden böyle düşünüyorsun
Öyleler
Hayır
Kendini begenmelisin sevmelisin
Gormeden ne diyelim
sahteyiz
Neyini beğenmiyorsun
spesifik olarak bi yerim yok aslında ama sanki herkes benden daha iyi durumdaymıs gibi hissediyorum her anlamda
Bilinç algını ve yansıttığın enerjini inceleyelim mi
nası olacak
İnceleyelşm önce yaz istersen
yazdım
Tekrar yaz oda sorun oldu
@BilinçliOli pıdkdkmdmdmkdkkdkd
Hızlı
Özgüvenin düşük mü
ya düşük sanırım hiç bir konuda yeterli hissetmiyorum kendimi bi önerin var mı
Özgüvenli ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sürekli başkalarını kusursuz görüp kendini yetersiz hissetmek, algıda seçicilikle ilgilidir. Beynin şu an sadece başkalarının olumlu yönlerini öne çıkarıp seni haksız bir kıyaslamaya sokuyor. Sosyal medyanın ve illüzyonların yarattığı bu yanılsama, kendi benzersiz güzelliğini görmeni engelliyor. İnsanların sadece dışarıya sundukları vitrinleri izlediğinin farkına varmalısın. Kendinde en çok sevdiğin ve özgün bulduğun üç özelliği bana söylemek ister misin? 👁️✨