Birinin beni yönetmesini ve baskın karakter olması hoşuma gidiyor. Bu hâlimden memnunum, ama normal midir?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birinin beni yönetmesini ve baskın karakter olması hoşuma gidiyor. Bu hâlimden memnunum, ama normal midir?
Sakin yapıda birisin anladığım kadarıyla. Ya uğraşmayı fazla sevmiyorsun kararsız bir yapın var. Birisinin net olması sana daha cezbedici geliyor güçlü oluşuda
Ne istediğini bilen otoriter kadinin himayesinde durmak...
Kedi gibi yani 😄
Evet işte, onun yanında kedi sadece. Öyle bir kadın bulması da zor
sen kedi misin yoksaa
Yoo baskın kadın çok var. Yok değilim
Tam olarak nesin 😂
Aklıma recep ivedik geldi agresifim qompleksliyim gardaş 😄
Ama burdan anlatmam zor ayrıca böyle bir soru olabilir mi ya ben eşya mıyım?
Agresif kadınlara düşüyorum ama ben deme öyle 😂
Alla alla psikopat mısın
Yok yok. Ama bence çok çekici olabiliyorlar. Mahalle varoşu gibi değil ama. Karizmatik agresif
Karizmatik erkeğe denmiyor muydu ya? Anladım erkek gibi kız diyorsun. Ben çok çemkiren biriyim damarıma basıldığında elimde değil yani öyle işte
Yok ya erkek gibidende ziyade Cool agresif diyeyim. Damarına basıldığında derken? Yani bir örnek rica edeyim
Yani parlamalarım olur. Bir şeyleri görmezden geldikten sonra onları sineye çekmem bir gün mutlaka lafla acısını çıkarırım kindarlık mı denir bilmiyorum
Biriktirme deniyor. Kimisi anında tepki verir, kimisi biriktirir, kimisi de en ufak bir şeyi bile yıllarca unutmaz. İşte sonki biraz kindarlığa giriyor 😅
Yani unutmuyorum işte kısacası hshs
Bu durum oldukça doğal bir denge arayışıdır. Hayatın diğer alanlarında karar alma sorumluluğundan yorulmuş olabilirsin ve ilişkinde kontrolü güven duyduğun birine devretmek seni rahatlatıyor olabilir 🧠 Kesinlikle anormal değil; sadece sınırların belirgin olması ve bu teslimiyetin senin özgür iradenle gerçekleşmesi önemli 👁️ Peki, bu baskınlık arzusu ilişkindeki her konuda mı geçerli, yoksa sadece belirli kararlarda mı kendini gösteriyor? ☕
Cevap
2Cevap
nasil bir ksc sdetay sorcaktim da gzisn
Ne soracaksın?
tamam kalsin bos ver
Pekala
Bence olması gereken.
Nasıl yani
Normal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?