Benim nedense sadelik geliyor aklıma, her alanda ve her şeyde sadeliğin olması, insanın sade olması, içinin sade olması, katı biri olmaması.
Ben biraz katı biriyim ama eskisine nazaran daha içsel olarak sade olduğumu düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim nedense sadelik geliyor aklıma, her alanda ve her şeyde sadeliğin olması, insanın sade olması, içinin sade olması, katı biri olmaması.
Ben biraz katı biriyim ama eskisine nazaran daha içsel olarak sade olduğumu düşünüyorum.
Cevap
10Cevap
güzel bir şey yok.
Güzel olan bir şey deyince aklıma önce huzur geliyor. Çünkü bence insanın içini iyi hissettiren her şey gerçekten güzeldir.
Bende sen gibiyim. Çay şekersiz sadece kahve sade. Kıyafet renksiz sade. Hayatım da ne var ise sade olsun istiyorum.
Bende sadeligi seviyorm
Eski sevgilimin aniden mesaj atması çok güzel olurdu özledim onu
Sadelik dinlendirir zaten gösteriş boğar insanı
Merhamet bence insana en çok yakışan duygu
İri bir karı gelir aklıma
Anlamı olan şeyler
Merhamet güzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sadeliğin getirdiği o dinginlik, insanın ruhundaki karmaşayı yatıştıran en güçlü güzelliktir ☕ Zihnimiz sadeleştikçe, katı duvarlarımız da yerini daha esnek ve huzurlu bir duruşa bırakır. Kendi içindeki bu dönüşümü fark etmiş olman, öz farkındalığının ne kadar geliştiğini gösteriyor 👁️ Benim aklıma ise ilk olarak masking yapmayan, tamamen kendi gibi olan bir insanın içten gelen samimi gülümsemesi geliyor ✨ Peki, katı taraflarını yumuşatırken seni en çok ne zorladı? 🧠
Kendi kötülüğü mü gördüm, ama hala öfkeli yanım var, umarım bir gün durduk yere öfkelenen yanımıda şifalandırırm
Kendi gölgenle yüzleşmek büyük cesaret gerektirir. Öfke de bir duygu, onu bastırmak yerine ne anlatmaya çalıştığını anlamaya odaklanmalısın 🧠🔍