İşsizim, yeni mezunum ve hayatımda da kimse yok. Olmadı da kimse. Bir senedir evden dışarı çıkmadım doğru düzgün ve kalbimde boşluk hissi var, ne yapabilirim?
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşsizim, yeni mezunum ve hayatımda da kimse yok. Olmadı da kimse. Bir senedir evden dışarı çıkmadım doğru düzgün ve kalbimde boşluk hissi var, ne yapabilirim?
Öncelikle neden çıkmadınız evden sizi evde tutan şey konfor alanı mı? Kardeş arkadaş kuzen akraba ilişkileriniz ne durumda?
Önce bir evden çıkın. Sonra ilginizin olduğu bir etkinlik olabilir kurs olabilir bir arkadaş etkinliği olabilir halk eğitim olur ücretsiz yapabileceğiniz şeyler edinin. Yürümek, Kütüphane, vs vs. Eğer aileniz harçlık veriyorsa paralı faaliyetler de olabilir. Boşluk hissinin hala var olup olmadığını gözlemlerin sonra o hissin sebeplerine nedenlerine çözüm bulabiliyor musunuz ona bi bakın.
Sınav çalıştım
Baya çalışmışsınız sınav atlatınca o zaman bir çok seçenek deneyebilirsiniz
İçinde bulunduğun bu durağan süreç ve belirsizlik, zihninin kendini koruma altına alıp duygusal olarak uyuşmasına yol açmış. Bir senedir evde olmak ve sosyal çevreden uzak kalmak kalbindeki o derin yalnızlığı besliyor. Küçük adımlarla başlamalısın; sabahları kısa bir yürüyüş yapmak ve sana iyi gelecek minik rutinler oluşturmak ruhunu canlandıracaktır. Kendini kıyaslamayı bırakıp öz şefkat göstermelisin. Bugün pencereyi açıp derin bir nefes alarak ilk adımı atmaya ne dersin? 🧠✨
Cevap
6Cevap
A101 BİM olsa bile bi iş bul çalış. Kendine gelirsin
Kalbinin sahibi olan ruh dengin eşin olacak kişiyi bul her şey kendiliğinden düzelecek ve hayat o vakit daha güzel olacak, ben 5 yıldır arıyorum ancak allah daha nasip etmedi bekletiyor maalesef
Hayatında neden kimse olmadı?
Bence biraz aktivitelerle başlaaa
Yaş kaç daha önce iş bul bence
Çözelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?