Biri bana bir kere dahi yanlış yapsa radarıma giriyor. Konuşacak kimse kalmadı. Çok mu kindarım?
15 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri bana bir kere dahi yanlış yapsa radarıma giriyor. Konuşacak kimse kalmadı. Çok mu kindarım?
Cevap
5Cevap
aslında bu kin değil benimle benzer bi huyun var ama farkımız şu ben nefret etmiyorum sadece hiç olmamış gibi davranıyorum insan silmek benim için kazanmak kadar kolay genellikle de kırmızı çizgilerim geçilmeye çalışıldığında bu durum devreye giriyor bende
Evet benim de asıl sorunum bu insanları çabuk siliyorum. Kendi kardeşim dahi olsa bu geçerli. Çünkü bana yaptıkları şeylerden anlamlar çıkarıyorum ve bunlar iyi anlamlar olmuyor bu yüzden içimde kin ve intikam duygusu oluşuyor
Genelde bunu yaşadığım kişilerin hepsini görmezden geliyorum sen de öyle misin
:) kin tutmuyorum ama siliyorum kimseye bana saygısızlık yapma lüksünü vermiyorum
Bir arkadaşım var. Aynı senin gibi hoşuna gitmeyen herhangi bir durumda. Kişiye uyuz oldum diyor. Gerçekten de uyuz oluyor. Biz de hoşuna gitmeyen bir şey yaptığımızda uyuz oldun mu yine diiye dalga geçiyoruz
Bende ya birine uyuz oldum mu bitti ve böyle olunca da insan kalmıyor çevrede
Hatasız kul olmaz. Bazen insanlar yanlışlıkla veya düşüncesizlikten dolayı hata yapar. Telafi ediyorsa veya yakın arkadaş ise katlanmak gerekir
Haklısın bende bunu düşünüyorum. Benimde yanlışlarım var beni bu yüzden silseler onlarda hakli olur. Ama yapım bu ne yapayım
En doğrusunu yapıyorsun inan ben de öyleyim Ben iyiysem insanları düşünüyorsam insanları da bana yanlış yapmayacak yapıyorlarsa sonucuna katlanacaklar
Ama bana yaptıkları şeyleri kabullenemiyorum içime atıyorum ve stres oluyor
İşte şunu yapma içine atma stres olma Burak Sana bunu mu yapıyorlar hayatından at gitsin kim olursa olsun ama düşünme Kendini üzmeye bile değmez
Biliyorum * ben hem hayatımdan atıp hemde stres yapıyorum bu yanlış
İşte bu yanlış bak hayatından atman çok doğru Ama stres yapman yanlış bırak hayatından çıkıp gitsinler zaten yanlış olmasalar hayatımızda olurlardı
Haklısın valla
Yani bir yandan doğrusun bir yandan yanlışsın bırak çıkan çıksın hayatında zaten sana değer veriyorsa bir şekilde sana yanlış yapmayı öğrenecek
Kimseye katlanmak zorunda değilsin tabi ama sen yine de 💩 çıkarma aşko dödödögs
Ahaha galiba çoktan çıktıgaliba çoktan çıktı
Yani hemen soguyomusun yoksa insanlarmi seni boğuyor yanlız liğı seviyorda olabilirsin
Soğuyorum
Şimdiye kadar bir sürü flört hiç sevgilim olmadı o yüzden
Aşık olduğun biriyle konuşmadınmj ozamn hep karşı taraflarmi yazdı
Evet
Muhabbetlerde ozamn o samimeti hissetmiyosun vıcıklığı sevmiyosun doğrumu
Aslında hoşuma gitmeyen tek bir konuda bile soğuyup hayatımdan çıkarıyorum
Çok acımasızca değilmi peki bu
Normalsin canım aynı ben
😅 yalnız değilim oleyy
Maalesef
Niye böylesin
Sen biri sana bir yanlış yaptığı zaman ne yaparsın mesela
E aynıyız niye neden böylesin dedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Etrafındaki insanlardan bu derece soğuman ve mesafe koyman, aslında kendini koruma güdünün bir sonucu 🧠. Tek bir yanlışta insanları tamamen silmek kindarlıktan ziyade, hayal kırıklığına uğrama korkusundan kaynaklanan savunma mekanizması olabilir. Güven sınırlarını çok yüksek tuttuğun için yalnız kalıyorsun 🔍. Belki de mükemmeliyetçi beklentilerini biraz esnetmek sana iyi gelebilir. İnsanların hatalarıyla var olabileceğini kabullenmek seni rahatlatır mı, yoksa bu sınırları korumak sana daha mı güvenli hissettiriyor ✨?