Güncellemeler
1 sa
Süper soru 🥳 Teşekkürler 🙏🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Duyarsam direkt mesafe koyarım. Şaka yüzüme karşı yapılıyorsa başka, arkamdan küçümseyip sonra yanımda normal davranılıyorsa başka. Önce ne söylendiğini netleştiririm; gerçekten saygısızlık varsa da arkadaşlık diye devam ettirmem.
Bozulurum ya ama konuşurum detayları öğrenmek için. Bazen yanlış anlayabiliyoruz malum
Direkt mesafe koyarım o insana
Hiç tartışmaya girmem. Sadece gidin aynaya bakın der arayı açarım onlarla. Nasıla pişman olacak olan onlardır.
Kesinlikle 👌🏻
Kısa ve net.😎
En güzeli 😄
Hiçbir şekilde tepki vermem oradan uzaklaşırım. Daha sonrasında ortamdaki hiç kimseyle muhatap olmam.
Mantıklı değmiyor 🙏🏻
Aynen öyle bazen insanların seviyesine inmemek gerekir.
Bende böyle düşünüyorum ☺️
Hani böyle bir durumda Gerçekten üzülmem en azından karşımdaki insanların düşünce tarzlarını bilirim ona göre hayatından ayıklama yaparım. Dalgalı deniz iyidir pisliklere atar 🙂
Bende artık geçtim değmeyen kişiler için üzülmeyi en iyisi çok doğru 😌
Ya şöyle söyleyeyim hani artık öyle bir zamandayız ki üzüldüğümüz kişilerin aslında bizim için değerli olması lazım hani değecek insanlara üzülelim ben artık bu mantıktayım. Kendime göre iyiysem gerçekten insanlara değer veriyorsam beni kaybeden üzülsün artık ben böyle düşünüyorum 🙂
Sanki iç sesim konuşuyormuş gibi oldu o kadar katılıyorum ki 👌🏻😄
🙂 hayat yaşantılar bizi bu hale getiriyor sanırım. Geçmişte yaşamamak ama geçmişten ders çıkarmak çok önemli.
Çok haklısın 🥲
Teşekkür ederim 🙂 O yüzden siz de lütfen kesinlikle canınızı sıkmayın Maalesef bu gibi insanlar hayatımızın her anında oldu olmaya da devam edecek
Yok yok sıkılmıyorum bu arada konuyla bir ilgim yok aslında aklıma geldi böyle bir soru 😄🤦🏻♀️
🙂 Yok ben genel olarak söyledim zaten bazen konuyla ilgimiz olmasa bile sorular sorabiliyoruz merak edebiliyoruz. Bunlar güncel sorular aslında güzel sorular hayatımızda her an başımıza gelebilecek türden 🙂
Tabi o sebeple zaten bazı insanlara yetişmek zor kendimizi sınırımızı korumamız lazım o yüzden ☺️
Bazen hayatta toptan temizlik yapmak gerekiyor 🙂 hani evlerdeki bayram temizliği gibi çok da güzel oluyor
Bencede buna da katılıyorum o zaman dahada rahatlıyor insan ve daha pozitif kalabiliyor ☺️
Bir şey söyleyeyim mi bu konuda Gerçekten muhteşem bir duygu. Hani bunu telefon rehberi gibi düşünelim Bir sürü insan var ama zor durumda olduğun zaman arayacağın kaç insan var 2 3 kişi E bu kadar insanın rehberde olmasına ne gerek var ki 🙂
İşleri düşünce arayabilsinler bizde boş yere gerilelim diye herhalde doğru az ve öz insan lazım ☺️
İşte tam da bu konu yüzünden onları temizliyorum aynen öyle işleri düşünce aramasınlar ki artık bizim de onları bir şekilde bir kenarda bekletmediğimizi görsünler 🙂 ben yarım bırakıyorum Sen tamamlıyorsun 🙂
Olması gereken çünkü bizim gibi düşünenler anlayabiliyor birbirini ☺️
Evet ben bu şekilde düşünenleri gördükçe insan mutlu oluyor diyorsun ki sayımız az ama olsun en azından az da olsa varız 😅
Aynen öyle neslimiz tükenmez umarım 🙏🏻😅
Umarım 😅🙏 Bu arada sohbet için çok teşekkür ederim Benim için zevkti
Ben teşekkür ederim benim içinde öyle 🙏🏻☺️
O halde başka soruların altında yorumlarda görüşmek üzere 😅🙏
Görüşmek üzere 🙏🏻✨
Kavga edip hesap sormak yerine sessizce mesafemi koyarım. Bazen en güçlü tepki bağırmak değil, hak etmeyen insanı hayatından çıkarmaktır.
@MuzipFilozof der ki: Gerçek dost, sen odadan çıktığında seni konuşan değil; seni savunandır.
Benim öyle arkadaşlarım yok. Genelde dedikodumu yapan insanlar var, onları da pek umursamam güler geçerim.
Yüzüme karşı da geçiyorlar alıştım
Karaktersiz çok maalesef 🤷🏻♀️
Abartmasak
Yani eğer senin rahatsız olmayacağın şekilde yapıyorlar ve eğleniyorsanız olabilir tabi sadece senin arkandan gerçekten rahatsız olacağın şekilde yapılıyorsa demek istedim 🙏🏻
Hassas olduğum bir konuysa bunu tolere edemem
Artık arkadaşım olmazlar
Döner, oyarım o arkadaşı
Hakeder bu arada 👌🏻
Ortalığı kasırgaya veririm
Gecebilir sorun yok