'Find a man that stares at you like you're the prettiest demon he's ever seen in his life' demiş biri. 🫠

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 'Find a man that stares at you like you're the prettiest demon he's ever seen in his life' demiş biri. 🫠

Bence şu ki, bir kadının en etkili silahı ne boya küpü güzelliği ne de klişe cilvesidir. O alıntıdaki 'en güzel şeytan' lafı aslında olayı tam özetliyor. Gerçek silah; sağlam bir zeka, özgüven ve karşısındakine "Bu kadın başıma fena iş açacak ama her saniyesine değer" dedirten o tatlı kaostur. Sadece vitrini güzel olana iki gün katlanırsın; ama karakteriyle, dik duruşuyla var olan kadın adamın aklına kazınır. Kendi değerini bilen ve kimseye eyvallahı olmayan kadının karşısında durabilecek bir zırh henüz icat edilmedi.
Bir kadının en etkili silahı güzelliği değil, kendine verdiği değerdir...
Güzellik bakışı yakalar; karakter ise adamı orada tutar...
Bir de sana hoşuna gidecek tipte bir erkek tarafınca “gördüğüm en güzel şeysin” gibi bakan adam varsa… işte o silahın tetiği çekilmiştir.
Zekasıdır ve kendine verdiği özdegerdir.
Nerede ne konuşacağını bilen, sınırlarını bilen, istemediğini yapmayan bir kadını asla yenemezsiniz.
Kurnazlıktan bahsetmiyorum. Bazıları sadece başkalarına zarar vermekten hoşlanır bu kurnazlık. Oysaki zeki bir kadın kendi değerini bilir sınırlarını korur.
Bence bir kadının en etkili silahı zekâsı ve kendine olan saygısıdır. Güzellik dikkat çeker; ama zekâ, özgüven, sınırlarını bilmek ve gerektiğinde sessizce çekip gidebilmek asıl etkiyi bırakır.
En güçlü hâli de şudur: Kendini kanıtlamak zorunda hissetmeyen kadın.
Evet kendine olan saygısını kaybetmemeli 🥹 aşık olunca ilk onu terk ediyoruz ya biz
5 sene öncesine değin değişmiyordu ki beyin neyi değiştirebilirdim ki buna değin yollarımız deyim ama keyifli bir seyir alıyorsun meyvesini verince emeğin emeğin.. Sanıyorsan kalbimi barınak içindeki köpekler hep aç için kanıycak ağır ağır delirdiğini kanıtlar hiç olmayan birisini var gibi tanıtmak..
Cevap
84Cevap
Zekası ve karakteridir. eğer bir kadın silah olarak bedenini kullanıyorsa ucuz etin alıcısı çok olur derim.
Uygunsuz yorum yapanı sildim. ne diye cevap veriyorsun kaldır geç sdfdf
Canım sıkılmıştır sjdjsksk
O kadar sabırlı değilim ben sdfsdfx
Küfür edesim vardı shxj birkaç xper feda edecektim zevklerime düşkünüm sjjdka
İyi ki etmemişsin sana işlem yapmak istemezdim sdfsdfx
Hiç sorun değildi inan ki :D şimdi kime küfür edecem
Bana sövme de kime ediyorsan et :D
Tüh işlem yapsaydın da sana sövseydim sjf
Puahaha
Dili der susarım şeytan bile şapka çıkarıyor 😂😂
Ne varmış dilimizde yahu shs
Şeytan bile baş edemiyor. 😂😂
İftira sjdj
Allah Allah 😂😂
İçinizde erkeğin şıp diye röntgenini çekebileceğini iddia edenler var. Eğer doğru ise ifşa olduk demektir.
Kimmiş onlar
Sosyetik hanım nasılsınız 😎 havalara devam bakıyorumda …
senin silahın havan
İyiyim hoş geldin. Sen nassın?
Seni gördüm alles bombe Urlaub modus… bırakmadın burayı
Nöö, Urlaub ist vorbei. Ben çalışıyore.
Haha çalış çalış nerye kadar … keyfine bak briaz
Hallettik onu şükür 🤦🏼♀️ diyorum ya
Çok yorulma … was machst du die Tage
Dinleniyorum çalışmadığım vakitlerde. Neden sordun
Çok çalışıyorsun
Mecbur :)
Her erkeğin zevki farklı sonuçta bir şey diyemem. Bu tarz şeyleri de doğru bulmam zaten. Ben kendim olurum, karşımdakini de olduğu gibi severim veya sevmem. Taktik maktik de sevmem. Her şey olduğu gibi ben de 😂
Ne zekaymış.
Kadınların en etkili silahı dişiliğidir.
O ne demek
Defaatle belirttiğim gibi, kadın komple, başlı başına bir silah.
Bir donanım ancak bu kadar kusursuz olabilir. Zavallı biz (erkek türü)
Binaenaleyh,
Kadının fendi erkeği yendi.
Daha ne diyelim.
Zekasına güvenmeyen kadın vücudunun kıvrımlarına başvurur dilinden dökülen cimlelerin etki alanının gücünü bilen biri için böyle şeyler çok ucuz duruyor
Cimle ne yav cümlenin yavrusu gibi 😂😂
Biz anladık öyleli sjdj
İyi iyi 😂 Herkes bildiği konuları savunur bir de en etkili silahının memeleri olduğunu düşünen bir kadın bir erkeğe verebileceği başka bir şeyi yoktur. Kadınları yanlış yönlendirmek de doğru değil şimdi herkes sadece memeyle Çağatay Ulusoy'u bile tavlayabileceğini düşünecek 😂
Zeka her şeydir djxj
Mesela Can Yaman'ı tavlarsınız kızlar çünkü kapasitesi belli ama Çağatay Ulusoy çok zor mecbur ağzınız laf yapacak 😂
Bizde olan zeka erkolarda olsa baş edemez aşık olmaya hfhg
Yes öyleli djjd
Buradaki erkekleri düşünemiyorum 😂😂
Düşünme bunları ksjd
Sessizliği. Çünkü bazı kadınlar konuşmadan bile insanı mahkemede sanık sandalyesine oturtabiliyor.😂
😂😂
😎😎😎
Duruşu (karakteristik olarak)
Genel olarak bir insanda en etkili faktör bu bence ya
Bence
De jsdj
Görsel bicikler diyor ama değil elbette gözleri 😂
Demiyor uydurma
Yooo
İnatlaşma benle
Boşuna yorulursun jsfjsk
He vollah
İmanıma kuraağğğn
Sus ya
Terk et burayı skdk
Yap bunu :D
Yarabbi yaratıyorsun bari takip et ya
Bence birşeyi gerçekten istemesi. Ve nasıl isteyeceğini kimden isteyeceğini bilmesi.
Yalnız bakıyorum yorumlara silahın sahibi değil de, hep hedefinde olanlar yazmış
Doğru tespit 🤣
🤭
Bakış güzel de, asıl mesele o bakışın arkasındaki adamın sana gerçekten nasıl davrandığı. Ama bence bir kadının etkili silahı karşısındaki erkeği tek erkek oymuş gibi sevmesi 🌸
Merhaba,
2 sene önceki kız arkadaşımdan örnek vereceğim. 😅
Saflığı, masumluğu, bir şeyi beceremeyişi, eline yüzüne bulaştırması, beceriksizliği, ağlaması! 😅
Bayılıyordum aşkıma! 😅
Kadının en etkili silahı aslında görünmez olanıdır fark etmeden seni etkiler, sen anladığında çoktan teslim olmuşsundur.
Kişiden kişiye göre değişir, zaafları olan biri olarak bunu söylemek istemem lakin zaaflarımı bir kenara bırakırsak sanırım göz yaşı.
Bir kadının en güçlü silahı, ne kadar güzel olduğu değil; neyi hak ettiğini bilmesidir.
1. Çeneleri 2. trip 3. sessizlikleri
Bakışları kesinlikle korkuyu arzuyu şehveti sevgiyi herşeyi iliklerime kadar hissettirebilir
Zeka ve özgüven en etkili silahtır; dış görünüş değil, kendini bilen kadın güçlüdür.
Normalde zekasıdır, bizim topraklarda kadın olması yeteri kadar güçlü bir silah.
bir kadının en etkili, en güçlü silahı sessizliğidir…..,
Karşıdaki üstüne düşeni yaptıktan sonra kalbini vermesi.
Zekası, göz yaşları, ağzı iyi laf yapması, ayakları vs.
En ters anlarda bile bir gülüşü unutturyorsa işte odur
Cilve ve kendini geliştirmesi. Kadın gelişince dünya değişir
Kadınlığı dışında bir şey diyenler yalan söylüyordur.
Bir kadının en etkili silahı kimseye muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde durmasıdır
Beyni beyinsizler anlayamaz bunu. 😀
Anlamıyorlar yavru djdj
Kapasiteleri almıyor çünkü bebiş 😄
Şaşırdık mı? Hayıııır
Çünkü şaşırmamayı da öğrendik dkfjkl
Çok şükür hsdj
Hahah
Her safi rüzgara aldanmamasıdır.
Doğru
✌️
Kadının silahı yoktur.
Kimin vardır
Neymiş silahı
Ya bi git gizemli hava mı yaratıyon jsdjsk
Yok ki sizin silahınız
Ben seninle hiç uğraşamam tip ya
O ne lan
Hee sus ya
Noo bakmadım
Bakışları olabilir

Böyleli sjdjslakal
Sinirim bozuldu ajdjsjsk
Et koparırcasına cimciklemek
Ahaha ne
Eveettt 😄
Etkili değil tek silahınız cinsellik.
Akıllı ve zeki olan kadının silahi erkegidir
Arkasına alır erkeğini yoluna bakar
Bende yok o silah 😀😀 hiç bilmiyorum
Alalım sana shsj
Olur olur 😀😀
Hangisinden istiyorsun yaralayan mı öldüren mi jdcj
Acıtsın ama öldürmesin😀
Ayarlarız bir şeyler dikkatli kullan jsjs
Eyvallah 😀😀🍁
merhaba kapak fotoğrafın bu süreci desteklemediğini mi gösteriyor
Apo ne türktür ne de kürt, ne olduğu yazıyor orada. Oe bebek katili! Ermeni pohu bölücü teröristtir. Süreci destekliyorum. Devletimize güveniyorum şu an tüm yazıp çizilenenler ve ortaya atılanlar devleti itibarsızlaştırmaya çalışan hainlerin işi.
Peki teröristin yaşı olmaz ifadesine katılır mısın
Katılıyor musun buna
Ne düşünüyorsun bu konuda
Hahahaha yorumlara bak. Herkes kendini bir şey sanıyor.
Sanarsa sansın sana ne acaba ksdı
Çok büyük bir illüzyon içine sokuyor kadınlar kendilerini. Kendilerini çok önemseyip fazla yüksek beklentilere giriyorlar. Daha sonra da doğal olarak beklentileri karşılanmadığı için üzülüyorlar. Şu sosyal medya pompalamasından çıkmanız lazım.
Kadınların değerli olduğunu sosyal medya öğretmedi, bunu önce bir anlayın. 😄 Kadın kendine değer verince “kendini bir b. k sanıyor”, beklentisi olunca “sosyal medyanın gazına gelmiş” olmuyor. Her şeyi kabul etmeyen, saygısızlığa eyvallah demeyen kadının beklentisi yüksek değil; çıtası var. Asıl illüzyon, kadınların kendine verdiği değeri “fazla” gösterip sonra da “gerçekleri görün” diye anlatmak. Karşılayamadığın beklentiyi küçümsemek, o beklentiyi gerçek dışı yapmaz.
Kadınların değerli olmadığını söylemedim. Zaten mesele bu değil. Mesele, ‘kendime değer veriyorum’ ile ‘karşımdaki insanın bana istediğim standartlarda bir hayat/ilişki sunması gerekir’ arasındaki fark. Bir insanın kendine saygısı olması başka, beklentilerinin gerçekçi ve karşılıklı olması başka.
Ayrıca ‘benim çıtam var’ dediğinde konu kapanmıyor. Erkeğin de bir çıtası var. Senin beklentilerin nasıl meşruysa, karşı tarafın o beklentileri karşılayıp karşılamama hakkı da aynı derecede meşru. Bir beklentiyi karşılamayan kişiyi ‘yetersiz’ ilan etmek yerine, beklentilerin uyuşmadığını kabul etmek gerekir.
Benim eleştirdiğim şey kadınların kendine değer vermesi değil; sosyal medyanın insanlara, özellikle de ilişki konusunda, gerçek hayattaki karşılıklılık ve tercih mekanizmasını unutturması. Herkes kendisini ‘yüksek değerli’ görebilir ama ilişki piyasasında belirleyici olan sadece kişinin kendisi hakkında ne düşündüğü değil, karşı tarafın da onu tercih edip etmediğidir.
Kısacası: Kendine değer vermek hakkındır. Yüksek standartlara sahip olmak da hakkındır. Ama standartlarının yüksek olması onları otomatik olarak gerçekçi, ulaşılabilir veya başkası tarafından karşılanması gereken standartlar yapmaz. Aynı özgürlük karşı tarafta da var.
Etrafımız yüksek çıtalı ancak mutsuz kadın ve erkeklerle dolu.
Karşı tarafın seçme hakkı var, buna zaten kimse itiraz etmiyor. Mesele şu.. Sen ilk yorumunda “kadınlar kendilerini fazla önemsiyor, yüksek beklentilere giriyor, sonra üzülüyor; sosyal medya pompalamasından çıkın” diyorsun. Şimdi bunu “karşılıklılık ve tercih özgürlüğü” diye açıklıyorsun. Bunlar aynı şey değil. Bir kadın “ben saygı, sadakat, güven ve düzgün bir ilişki istiyorum” dediğinde bunun adı sosyal medya illüzyonu olmuyor. Karşısındaki bunu veremiyorsa yollar ayrılır, gayet normal. Ama bir erkeğin karşılayamadığı standarda “fazla yüksek beklenti” demesi, o standardı gerçek dışı yapmaz. Kadınların değerli olması da sosyal medyanın pompaladığı bir öz güven değil. Kadın zaten değerli. Erkek de öyle. Kimin kimi seçtiği ise sadece uyum meselesi. Birinin seni seçmemesi seni değersiz yapmadığı gibi, bir kadının yüksek standartlarının olması da onu “kendini bir şey sanıyor” yapmaz.
Hanımefendi her ilişkide olması gereken “ben saygı, sadakat, güven ve düzgün bir ilişki istiyorum” cümlesinden bahsediyor olabilir miyiz gerçekten? Buradaki "kadınlar kendini fazla önemsiyor ve yüksek beklentiye giriyor" cümlesi ile kastın ne olduğunu gayet iyi anlıyorsundur ve eminim senin de çevrende vardır böyle tipler. Tabii ki kadınları ya da erkekleri savunalım ama körü körüne de savunmak için savunmayalım. Gayet akıllı ve makul birine benziyorsunuz. Her hemcinsiniz gerçekten makul beklentiler içerisinde mi?
Ben de zaten “her kadın makul beklenti içindedir” demiyorum. Elbette abartılı beklentisi olan kadın da var, erkek de var. Ama siz konuyu baştan sadece kadınlar üzerinden kurdunuz sonra R yaptınız. O zaman ben de şunu sorayım: Erkeklerin hepsi gayet makul beklentiler içinde mi? Erkeklerin kadınlardan güzellik, yaş, vücut, cinsellik, ev düzeni, ilgi, sadakat, kariyer vs. konusunda beklentileri hiç şişmiyor mu? Onlarda olunca “tercih hakkı”, kadınlarda olunca “kendini fazla önemseme” mi oluyor? Makul olmayan beklenti elbette eleştirilebilir. Ama bunu sadece kadınlara yönelik bir tespit gibi sunarsanız, bunun adı dümdüz cinsiyet genellemesi olur. Karşılıklı tercih hakkı var, tamam. Zaten kimse aksini söylemiyor. Ama o tercih hakkı erkeğe de kadına da aynı şekilde ait.
R yapmadım. Baştan beri söylediğim şey aynı: Ben “kadınların saygı, sadakat, güven ve düzgün ilişki istemesi fazla beklentidir” demedim. Bunlar zaten ilişkinin temeli. “Kendini fazla önemseyip gerçekçi olmayan beklentilere giren kadınlar var” dedim.
Zaten “çevrende vardır böyle tipler” derken kastım da buydu. Siz ise bunu “kadınların kendine değer vermesine ve standart sahibi olmasına karşı çıkıyor” şeklinde yorumladınız. Söylemediğim bir şeyi savunuyorsunuz.
Ayrıca erkeklerin de abartılı beklentileri olduğunu inkâr etmiyorum. Ama “erkeklerde de var” demeniz, kadınlarda olmadığı anlamına gelmez. Bir davranışı eleştirirken karşı cinsin de aynı şeyi yaptığını söylemek o eleştiriyi çürütmez.
Benim söylediğim çok basit: Kendine değer vermek başka, kendine dair algıyı şişirmek başka. Standart sahibi olmak başka, gerçekçi olmayan beklentileri “ben değerliyim, o yüzden bunu hak ediyorum” diye meşrulaştırmak başka.
Dolayısıyla R yapan ben değilim. Benim söylediğim “bazı kadınların beklentileri şişiyor” cümlesini, “kadınların beklenti sahibi olmasına karşı çıkıyor” noktasına siz taşıyıp sonra ona cevap veriyorsunuz.
Söylediğiniz şeyi gayet iyi anladık, merak etmeyin. Mesele sizin neyi kastettiğinizi anlamamak değil; kurduğunuz cümlenin kendisi. “Kadınlar kendilerini fazla önemsiyor, yüksek beklentilere giriyor, sosyal medya pompalamasından çıkmaları lazım” dediğinizde bunun neden özellikle kadınlara yönelik bir tespit olduğunu sorgulamak gayet doğal. Şimdi cümleyi daraltıp “ben sadece bazı gerçekçi olmayan beklentileri eleştirdim” diyerek sorumluluğu benim yorumuma bırakmanız, ilk ifadenizi değiştirmiyor.
Kadın zaten değerli, o halde beklentisi ne olursa olsun bunu sorgulamak kadınların değerini küçümsemektir” mantığı doğru değil. Değer ile beklentinin gerçekçiliği birbirinden bağımsız konular. Dolayısıyla bazı kadınların sosyal medyanın etkisiyle kendilerine ve ilişkilerden beklediklerine dair gerçeklikten kopuk bir algı geliştirebildiğini söylemek, kadınların değerini küçümsemek değil; beklentilerin de eleştirilebilir olduğunu kabul etmektir.
Sağlam dostlar sağlam sevgi
Bana göre kendine yetmesidir
30 dan sonra silahsız kalıyorlar
Güzel olup farkında olmasıdır
Bakışlar ve zekası😏
cilveli dilidir...
Kadınlar tehlikeli değildir onlar melektir 😀
Kadınlığını Kullanmasıdır
Cazibesi bakışları ve tribiii
Manipülasyondur.
Cilvesi güzel yemek yapması güzel olması
Zekası..