Sıkılıyorum, eve sığamıyorum.. konuşacak kimsem yok ztn arayan soran olmaz. Aynı şeyleri yapmaktan bunaldım
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sıkılıyorum, eve sığamıyorum.. konuşacak kimsem yok ztn arayan soran olmaz. Aynı şeyleri yapmaktan bunaldım
Cevap
6Cevap
Herkeste olan genel bir bunalım.
Baş edemiyorum ya bilmiyorum dışari çıkıp sosyalleşince çok iyi geliyor ama evde duramıyorum
Benim'de Konuşacak Kimsem Yok Aynı Durumdayız
Aynı rutin şeyler seni sıkmıştır
Baş edemiyorum ya bilmiyorum dışari çıkıp sosyalleşince çok iyi geliyor ama evde duramıyorum
işte yeni stajım bitti mesela çok iyi geldi şimdi eve geldim aynı okul başlauacak 1 ay sonra ordaki sosyal ortam da b. k gibi okul bitse de gitsem uzaklara b. ktm
Sen baya dolmuşsun. Okul hayatın niye kötü ki? Arkadaşların yok mu
Yaw kötü derken sosyal hayat 0 kimse yok dogru duzgun
O zaman kendine arkadaş bulup vakit geçirmelisin
Vakit gecirdigim arkadas da beni satıyor başka sevmedigim insnalarla konusuyor bulusmak istemiyorum
Liseden kalma arkadaslarimla bulusurduk bu zamanlar simdi yazmaz etmez oldilar
Sanaldan arkadaş bul. En kötü sohbet edersin kafan dağılır
Off ya bilmiyorum çok şükur ama bunaltı gitmiyor neden bilmiyorum zorlanıyorum
Ruhun dolmuş senin. Anlatmak paylaşmak iyi gelir
Neden ki acaba sebebi ne yalnızlik mi ne bilmiyorum sence?
Yalnızlık ve kendi içine kapanma durumu
Aslında böyle degilim ama bazı durumlardan dolayi uni de kimse ile konusmak istemiyorum ztn kiz sayisi az yani kırılmamak icin uzak kalıyorum arayan soran kimsem yok bunalıyorum ben sorsam etsem dogru duzgun donus olmuyor ghosting yapıyorlar dengesiz seyler
Hmmm anladım, ortamın hiç senlik değil. O zaman sanal'dan bir arkadaş edin sohbet et, günlük olan şeyleri konuş. En azından biraz için rahatlar, sürekli bunalım bunalım, yiyip bitiriyor seni
Baska aktivitelerle ugeasiyorum ama boguluyorum ne bilim ya
Hobi edinmeye de çalışabilirsin
Hobilerim var da işte🥲 umarım geçer sanǰrım sosyal hayatla alakali ama herkeste var bencr
İnşallah geçer, çok kendini sıkma 😊😇
Sağol amin🥲
Yalnız değilsin bende aynı öyleyim
Fırsatın varsa çık benim olmuyor o yüzden evdeyim
Ya işte yeni stajım bitti mesela çok iyi geldi şimdi eve geldim aynı okul başlauacak 1 ay sonra ordaki sosyal ortam da b. k gibi okul bitse de gitsem uzaklara b. ktm
Hobi edin yeni arkadaşlae bul
Kaç yaşındasın u
22
Okuyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zaman zaman hepimiz kendimizi tekdüze bir döngünün içinde sıkışmış ve yalnız hissedebiliriz ☕ Kendini eve kapatmak bu hissi tetikliyor olabilir. Bu durum aslında sana hayatında yeni duygulara, farklı deneyimlere ve zihnini tazeleyecek küçük değişimlere ihtiyaç duyduğunu fısıldıyor 🧠 Yaşam alanının dışına çıkıp yeni bir hobi edinmeyi denedin mi, sence seni en çok ne tazeleyebilir? 👁️✨