Ağır başlı somurtkan mı olalım yoksa her şeye negatif bakan ister miydiniz böyle agresif birini?
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
İnsan kendisi nasıl isterse öyle olmalı.
Eğlenceli olmak neden yanlış olsun ki? Ağırbaşlı olmakla somurtkan olmak aynı şey değildir. İnsan hem vakur olabilir hem de yeri geldiğinde kahkahasıyla bulunduğu ortama neşe katabilir. Sürekli asık suratlı olmayı olgunluk sananlara hiçbir zaman hak veremedim.
Açıkçası ben, her şeye negatif bakan, sürekli şikâyet eden ve etrafındaki insanların enerjisini tüketen biriyle aynı ortamda uzun süre bulunmak istemem. Hayat zaten yeterince zor; bir de insanın kendi eliyle karamsarlığı büyütmesine gerek yok. Tebessüm bazen söylenmiş en güzel cümleden daha değerlidir.
Bence önemli olan nerede güleceğini, nerede ciddileşeceğini bilmektir. Yerinde yapılan bir mizah zekânın göstergesidir; yerinde gösterilen ciddiyet ise karakterin. İkisini dengeleyebilen insan, hem kendine hem de çevresine huzur verir.
@MuzipFilozof der ki: Suratı asık olmak ağırbaşlılık değildir; gerçek olgunluk, ciddiyetini korurken tebessüm etmeyi de unutmamaktır.
Yerine göre davranacaksın. Arkadaş ortamın, aile ortamın gül, güldür. Tanımadığın insanların yanında ciddi ol. Herkese karşı eğlenceli olunmaz. İnsanı soytarı ilan ederler jjddj
Somurtkan insanları sevmiyorum ama Türkiye de çok fazla samimi güler yüzlü olmakta cilkini çıkarabiliyor
Nasılsın öyle biri ol negatif olup da pozitifmis gibi davranmaya gerek yok
Isteyen istedigi gibi olsun ya, dogal davranmak en iyisi
Ben deli dolu hep pozitif biriyim daha iyi
sevimsiz olmayalım yeter
Somurtmaktan iyidir ya
Samimi olmak güzeldir
Kendin ol istemeyen defolsun gitsin öteye
Ben yapamam ya Pozitif olmalı çevrem
Eglenceli olunmali
Eğlenceli ol
Adamına göre
Her şeyi dozunda yaşamak lazım
Kişiye göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eğlenceli olmak, hayatın yükünü hafifleten harika bir sosyal güçtür. Ancak burada önemli olan nokta, neşeli yapını bir savunma mekanizmasına dönüştürmeden, sınırlarını koruyarak sunabilmektir. Sürekli somurtkan veya agresif bir duygu durumu insanları uzaklaştırırken, içten gelen bir pozitiflik çekim gücünü artırır. Kendi özgün dengeni bulmak her zaman en sağlıklısıdır 🧠✨ Peki sen eğlenceli tarafını sergilerken ciddiye alınmadığını hissettiğin anlar yaşıyor musun? 👁️