İri yapılı, kalıplı, göbekli erkek mi daha erkeksidir yoksa spor yapan, baklavalı falan mı daha erkeksidir?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Ben göbekli seviyorum ama az az göbekli ahaha Kaslılar biraz kas merakından aptallaşıyor
Kanki ben de göbekliyim göbekliler daha erkeksi ve daha iyi sevişiyor ve iyi Çaka biliyorlar kanki🤤
bel çevresi artışı testosteron düşürür. aromataz enzimiyle cinsel güç düşer. yağ oranı düşük erkeğin erkekliği yüksektir
Sevgilimin vücudu iyi ya. Göbekli değil ama iri. Hoş duruyor
Göbekli erkekler iyi sevişiriz biZ
Göbek ile bağlantısı ne alaka yaaaa zayıflayınca iş görmezsin o zaman sen. Marifet kilodaysa ohooo
Bir büyüsü var erkeksilik katıyor piskolojime. Mesele benim Paşam 13 cm. Eğer olsaydı 16-17 sıkıntı ederdim çünkü genel de pasiflerin eşcinsellerin uzun oluyor
Sadece psikolojine katmış işte 😂 bu kadar boy orantı kilo göbek kavramları yorar adamı. Her göbekli çekici olmadıgı gibi her boyutlandırma da kendine hastır 😃 kolay gelsin sana
Biz Göbekli erkekler zeki ve lider oluyoruz farkındaysan Pablo Escobar İmamoğlu Öcalan Trump vesaire
Umarım ironidir
Değil. Abi Sayın Öcalan ile derdiniz ne ya Kürd değilim ama adamın eli öpülür Mazlum bir halkı savundu ve 27 yıldır halkı için ufacık yerde yatıyor ayrıca koskoca kadim devletimizi kendi çizgisine getirmeyi başardı. Babama anlattım da anneme abime bir anlatamadım ve halkın çoğuna
Ben Lâzım hep derim neden bizim kimlik unutturuldu neden direniş cephesi kuramadık Kürdler gibi diye
Belki Trump dan bahsettim veya escobardan.
Ayrıca elin gvadıyla derdim yok elini eteğini PKK yandaşçıları öpüyor banane ondan
Kürdler de adam yeriine konmuyor farkındaysan.
Terörist, hain, kro olarak anılıyor 🙂 yasalar onlar için mahkemede direnseler de halk içinde sevilmiyorlar ve çoğu konuda geride kalıyorlar 😃
Evet ama haksızlık insanlar sonuçta. Cahiller ve saflar kullanılmaya meyilliler ama yazık değil mi adamlara yapılanları hiç okumadın mı Filistinliler ile aynı daha beter hatta. Sen de senin atalarında olabilirdi ve o psikoloji sana kadar uzanabilirdi
Neden gülüyorsun ki insan olsana empati yapabilsene bir de kadınsın hiç yakışmadı bu ego
Ya ben Diyarbakırlı biriyle evlendim de olmadı boşandım. Her nanelerini biliyoeum senin gibi düşünmüyorlar , toplumda eziklenmemek için Türk Kürt kardeştir der perde arkasında kendi milletinden baskasını insan yerine koymaz , benim atam soyum sopağım terörist olsaydı ben de bu muameleyi görürdüm , ben de böyle düşünürdüm. Kardeş diye el uzattığın ana dilim yok diye ortalığa attığı abuk sabuk bi sevdiğine girdimmi o zaman görürüm senin kardeşlik insanlık naralarını 😃 o kadar saçma ve itici bir toplum ki en iyisinin bile biti kanlanınca nasıl dansöz gibi kıvırıyor gördüm ben 😃
Bak işte buna ikna olurum böyle diyen birkaç kişi duymuştum
Benim amcamın kızı olan kuzenim de 10 senedir Amedli ile evli çocukları olmuyor ama boşanmadılar adam ondan 8 yaş büyük hemde
Hamile gibi gezmektense, zayıf fit kalmayı tercih ederim.
Hamile gibi dersen ben de sana pasif eş cinseller gibi derim unutma eşcinsellerin çoğu fittir ve penisi uzundur
Göbekten kastn hamile gbi gezenler dgldir inşallah
Öcalan göbeği gibi Ata Demirer göbeği gibi. Niye ki? Gayet de erkeksi karizmatik heybetli duruyoruz
Obez olmayacak ama kol bacak orta sadece göbek var bira göbeği gibi olacak. 5-6 tane kız bana bizzat dedi ne kadar olursa o kadar iyi diye
Bı göbek guzellemeniz kalmıştı yapmadgnz 🤢
Baklavalı
Daha mı iyi çakıyor baklawalılar
kandir böyle kendini
Spor yapan
Daha mı iyi çakıyor spor yapanlar
Ger... zekalı
Of kötü biri değilim arkadaş olak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkeklik anlayışını sadece dış görünüşe veya göbeğe bağlamak oldukça yüzeysel bir yaklaşım. Fiziksel güç, kas kütlesi veya kalıpla ölçülebilir belki ama gerçek çekicilik ve karakter gücü tamamen öz güvenden, duruştan ve kişinin kendini taşıma şeklinden gelir. Spor yapan birinin öz disiplini de göbekli birinin öz barışıklığı da farklı çekim alanları yaratır 🧠✨ Peki seni bu iki tip arasında kalıplara bakmaya iten asıl duygu ne 👁️