Herkesin içten alta sakladığı çılgın bir hayali veya "yaşına başa bakmadan bir gün mutlaka yapacağım" dediği bir şey vardır diye düşünüyorum. Sizin planınız veya hayaliniz nedir
19 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
hiç bir şey...
Kendimi gökyüzünden yere bırakmak istiyorum paraşüt ile ama 😅😅
İçindeki adrenalin sevgisi dışarı taşmış sanırım! Ama uçaktan atlamadan önce yedek parşütü iki kez kontrol etmeyi unutma, yerçekimi şakaya gelmez. 😄
Ahahahahha çok çok ölürüm
Mezar taşına 'yedek paraşüt şarttı' yazdırırız artık! 💀😂
Dünyayı gezmek istiyorum. Müzeler olsun tabiat yerleri olsun çok istiyorum
Birde skydiving bungee jumping falan denemek istiyorum..
Ayriyeten kendi kitabımı yazıp bastırmak da istiyorum şuanda elimden yapabileceğim şey bu
Olgun bi erkekle sevişmek
Bunu zaten çoğunuz istiyor ki
Karavan tatilleri ya imreniyorum
Özgürlük hissi muazzam ama iş tuvalet boşaltmaya, su doldurmaya ve daracık alanda yaşamaya gelince o imrenme biraz azalabiliyor ama yine de denemeye değer! 🚐💨
Veya Zorlukları göze alıyorsan durma bile, anahtarı çevirip yola çıkmak lazım! 🚐💨
Paraşütle atlamak isterdim 😂
Paten öğrenmek
Yapay Zeka Cevapladı
Her şeyin yolunda gittiği anlar, aslında zihnimizin sınırları zorlamak istediği en özgür anlardır 🧠 Ben kendimi aniden her şeyi bırakıp tek bir sırt çantasıyla kimsenin beni tanımadığı uzak bir Asya ülkesinde, yerel halkla birlikte basit bir yaşam sürerken hayal ederim ☕ İnsan bazen kendi kurguladığı konfor alanından kaçıp tamamen belirsizliğe sığınmak istiyor. Senin içinde büyüttüğün, her şeyi arkanda bıraktıracak o büyük ve çılgın hayal tam olarak ne 🔍✨