- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayBana kızabilirler ya da yobaz diyebilirler umrumda değil. Özellikle burada midem bulanıyor bazı sorularda cinsellik konuşulmalı mı evet ama bunu yaparken cinsel açılığını dışara vurarak ya da birilerine bir şeyler ispat etme çabası içinde yapamazsınız!
Düşünsene burası bir mahalle olsun
Hepimiz de birbirimizi tanıyoruz diyelim ki bana göre kısmen öyle.
Mahallede herhangi bir kadının meydan da şu soruyu sorduğunu hayal et, sizce hangi pozisyonda kadın daha iyi performans sergiler ya da en son içine ne aldın!
Bunu sorma cesareti olmayan korkaklar burada içtenlikle iğrençliği bir birbirine katarak paylaşım yapıyor. Neyse çok fazla söz söylerdim de hepsi Melek oluverir konar dilimin ucuna şimdi ;))
12 Yorumla- 1 ay
Eline emeğine sağlık hocam :)
- 1 ay
Libidosuna sağlık arkadaşların:))
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 211,5b cevap paylaştı.
u 1 ayNefret ediyorum. beyinsizce sorular. işleri güçleri cinsellik. gerçek hayatta karşı cins bile görmemişler normaldir burada da kendilerini nimetten sayıp proffesör gibi paylaşım yapıyorlar görende seks uzmanı falan sanacak.
bu kadar da işsiz olunmaz sdfsdf ben 8 yılda 2-3 kere falan anca paylaşmışımdır. bunlar kalkıyor daha su içmeden soru soruyorlar.
13 Yorumla- 1 ay
Hafjhabfah bak bu bana güzel bir soru fikri verdi bi ara sorarım D:
- 1 ay
sjsjs beni de etiketle istersen
- 1 ay
Olur olur etiketlerim :D
Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Benimde aklım almıyor. Kılıcı bileyen yoklukta olmayan reelde yüzüne bakılmayan tipler kendini burada tatmin etme derdine düşmüş. Gerçekten ayar oluyorum şu sabah sorularına. Pembe profiller de ilgi çekmek için soruyor
12 Yorumla- 1 ay
O işide hiç anlamıyorum 1 tane etkileşim alıyım diye soru sormam valla. İnsanlar bunun neyiyle mutlu oluyoranlamıyorum. Madem etkileşim istiyon git Instagram da falan yardır hem para kazanırsın KS de etkileşim kasmak nedir. D
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birde gece neden yükselir sabah neden yükselir diye sormaları yok mu 🤦🏻🤦🏻
Birde kafalarında seneryo falan kuruyorlar onla yattik bunla yattık bilmem ne komik gizli üyeler 🤣
Birde kadın ya da erkeklerin sürekli yüksegim ıslandım yandim kavruldum lafları... Tamam en çok sen yaniyosun kanka en yüksek sensin şimdi hepsi itfaiyeci olur zaten diyorum içimden. Jskakdjwkkskkqkkqkdjb16 Yorumla- 1 ay
Vallaha aynısı :D
- 1 ay
Bir gün bacağımı paylaşacam sitede acaba kaç yorum gelir asjkfba
- 1 ay
hnahsfbha ağda gerekli mi? :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı.
1 ayYükseğim diyorum kızım niye inanmıyosuun!
3dk 💦52 Yorumla- 1 ay
Hnahjfasbhj
1 ayÇok bilmiş gibi konuşup cümle sonuna göz kırpma emojisi ekliyorlar bir de onlar yüzünden o emojiden soğudum 🤣
33 Yorumla- 1 ay
Abfhjabfahs bundan sonra favori emojimdir (çiçek, göz kırpma) jkasbfhja
- 1 ay
"Özele gel ;) " temsili yorumdur ddsdm
- 1 ay
Hııı bu smile şey hissettiriyor bebeemm bende ne numaralar var bi bilsen hhasfhjas
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayOkurken aklıma kolpaçino filmindeki yürüyen cinsellik geldi 😂😂
11 Yorumla- 1 ay
Hhnahfashf
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 aySen ne anlarsin ayoll, libidosuzz şey 😏😏
46 Yorumla- 1 ay
Libidom yok ben o iş nasıl oluyo onu bile bilmiyom klasfl
- 1 ay
Tüü yaziklar olsun..
azıcık buradakilerdelerden ders al feyz al bisiler al iste 😅🤣 - 1 ay
Ordan bi kısa parliament alabilirmiyim :D
- 1 ay
Tabi efemm, ne kadar kisa olsun 🤪
🤏🏻 - 1 ay
Ne bilim :D Klasiktir onların boyutu
- 1 ay
Burdakilerin libidosuu da hep klasik ama kabullenmiyorsun işte 🤭
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Birde burca bağlamıyorlar mı 😂
311 Yorumla- 1 ay
Hajhfhah boğa burcuyum yer içer sevişir uyurum jhsabfakjhs
- 1 ay
Bi de şey soruyu kişilik karaktere alabilirmisin? Cinsellikte sorum olsun istemiyorum :D Zaten konu cinsellikte değil bu konuda ki garip insanların karakteri. D
- 1 ay
Teşekkür ederimm ( çiçekler)
- 1 ay
Bagiran kalitesizdir bak kuyumculara altin satiyorum der mi
- 1 ay
Boga degilmiydi 🤣
- 1 ay
Hayırdır yaa en cinsellik benim ben boğaysam en libidoş da bizizdir ajfabkj
- 1 ay
Mesele libido degil yasamak onemli 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u 1 ay"Cinselliğinizi baskılayamadığınız için sapıklaşmanıza kulp arıyorsunuz."
Bunun üstüne daha ne diyelim? Muhteşem bir tespit. P*rno izlemekten beyinleri yanmış, grup, eş değiştirme cart curt gibi şeylere özenen ahlâksız bir nesil yetişti. Ha eskiden yok muydu? Vardı ama bu kadar değildi bence. Bu soruları ben de sevmiyorum.119 Yorumla- 1 ay
GÜn geçtikçe daha bi ısınıyorum sana neden. D
- 1 ay
Avrupa Şamiyonası var bir kaç güne, Voleybol kıyafeti tartışırız seninle 😹. Aynı görüşler olunca daha yakın geliyor olabilir.
- 1 ay
Offf mutlaka izlemeliyim süper minili kadınlar ajkfbasjf
- 1 ay
Bir Şampiyonluk daha gelsin be 😹.
- 1 ay
Gelsin gelsin helal olsun kızlara.
- 1 ay
Aa bu arada yılalrdır voleybol takip ederim. Her şampiyonanın ozetini izlerim. Kadınları da erkekleri de. Baskette aynı şekil. En az takip ettiğim şey futboldur. Ama onu da takipsiz bırakmam.
- 1 ay
Futbola futb*k diyorum artık. Torpilli oyuncular 🤮. Voleybol daha heyecanlı. Basketbol da güzel.
- 1 ay
Ya spor için demedim aslında senle tartıştığımızda ben zaten voleybol takip ederdim. Hatta sana ilginç gelecek belki tv den o kadar uzağım ki 25 senedir, voleybolcu kızların şort boylarının gündem olduğunu, aşırı sağcıların kafirler gunah diye bakıp modern ya da sol görüşlülerin ise ne var bunda gibi bir kutuplaşma yaşadığını bile bilmiyordum :D Ben kendimi bildim bileli o şort boylarının uzun olamamsını art niyet goruyorum :D Ha su demek değil ay super mini giyelim de millet avret yerlerimize baksın asfbjas Elbette boyle düşünmüyorum hshfbash karmaşık mı?
- 1 ay
Daha rahat hareket etsinler diye kısa ve dar o şortlar 😹.
- 1 ay
Sebebini elbette anlıyorum :D Lakin erkekler sence cinsel gölgeleri için mi uzun şortlu çıkıyorlar maçlara :D Dolayısıyla hareket ile alakalı olduğu kısmı aklıma yatmyor :D Lakin sebep bu olsa bile ben biraz garanticiyim. Mesela super mini giyen ya da dekolte giyen birilerini gördüğümde ikinci kez kafamı kaldırıp bakmam. hatta ozellikle o yone bakmam. Bunun ayıp günah ahlaksızlık vs ile alakası yok. Belki de egomdan :D Lakin özge de mini etekten dolayı kızcağızı ve ailesini bin perişan eden karaktersiz şerefsiz cahil insan görünümlü yaratıklardan sakınmak gerektiğine inanan birisiyim. Herkes ben gibi olsa zaten sorun yok. D
- 1 ay
Hatta bak el arttırıyorum, bir insandan hoşlanıyorsam, aramızda bir şeyler olmaması onu aklımdan çıkartmama en büyük sebep dekolte giyimi oluyor genelde. Ve uzak duruyorum. Bu kadar zararsız adamdan gerici zapık tehlikeli bir insan fikri türetmeyin efenim :D
- 1 ay
Mantıklı ama erkek fiziği daha farklı kadından, güç kuvvet olarak. Kadına ağırlık yapabilir kıyafetler.
- 1 ay
Dozunda dekolte iyidir.
- 1 ay
İkna olmadım :D Ama ben istiyorum banane illa boyle olacak fikrine de sahip değilim.10-20 yıla ölecem insanların çekişmeleri iyi ya da kötü yönde ilerlemelerini artık çok umursamıyorum açıkçası heuehue
- 1 ay
Dozuna inanmam ama yerindeye inanırım. Tatil köyünde, sahilde, ya da yabancıların çok sık olmadığı eğlence mekanlarında özel günlerde yanında erkeği ailesi varken falan okeyim abartı dğeil ise eheuhue
- 1 ay
Vallaha aslında hiç kıyafetlerini umursamıyorum, sporlarına bakıp geçiyorum 😹.
- 1 ay
Sanırım benim için bazı şeyler onemli ya, mesela bir örnek, Gs liyim icardiyi günahım kadar sevmem. Sezonda 150 gol atsa da benim için ''kendisine gurbette yardımcı olmaya çalısan, evinin kapılarını açan vatandaşının karısını ayartan orrrr. evladının'' biridir.
- 1 ay
G*vat olması daha kötü bence.
- 1 ay
Hheehgeh
Yani yüksek ve düşük libido etkisine inanan biriyim ama senin anlattıkların da çok mantıklı geldi ya bilmiyorum şu an çok emin olamadım sösldgs
Ama bunun her alanda coolmuş gibi konuşulması beş yaşında cinsel organını yeni keşfeden erkek çocuğu vibe veriyor dldldlgs11 Yorumla- 1 ay
Hshs dogru
- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 ayYa burada herkes üst insan zaten.. herşeyin eni.. sabah kalktım ne yapayım akşam yatıyorum ne yapayım.. libidom tüm Ege bölgesine yeter.. beni bir salin bakın neler oluyor... yazarken her şey kolay.. bende Beşiktaş sol kanadinda ligi 20 golle tamamlarım yazayim.. yazınca oluyorsa..:))
13 Yorumla- 1 ay
Hhashfbash forvete de ben geçeyim mi hocam :D
- 1 ay
Geç 25 de sen atatsin mis :))
- 1 ay
10 da asistim var banko :D
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kuduruk olmayı seksi sanıyorlar. Hpv gibiler kuduz köpekler. En azından sitede şunun fenomenliğini kasanlar biraz azaldı. Seks hikayesi yazıp duruyorlardı wk feridunları
24 Yorumla- 1 ay
Hjhjhasbfhsa evet bir donem herkes en cinsel olmak istiyordu. D
- 1 ay
Hhashfbash bacım azmış :D
Kişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı. İnsanın libidosu yüksek olabilir bunu anlarım ama işte yok ben kendime hakim olamıyorum yok uyuyamiyorum şeyleri cok yapmacik. Bu kadar dert edilecek ne var bunda. Yat zıbar işte
11 Yorumla- 1 ay
Yatamaz libidosu var. D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 aySitede cinsellik köpekleri havlayip duruyor hele ki hemcinslerim köpeklerin ayağına gidiyor mübarek insanlar sonra diyorlar ki niye susmuyorlar
23 Yorumla- 1 ay
O işi hiç anlamıyorum biliyor musun. Bu tipler boyle paylaşımlar yaparken illa birilerinin düşeceğini biliyor. İnan düşen de var. Kadınlar boyle tiplere nasıl prim veriyor anlamak zor. Sonra neden herkese düşük ıq lü insanlar diyorsun diyorlar sajkfbsajk
- 1 ay
Kadınların çoğu şeytandır bakma herkes cinsiyette kadın diye hepsi masum ya da edepli terbiyeli olmuyor ben çoğunun nasıl şerefsiz olduğunu bilirim...
- 1 ay
Hhehbheeh sana çok katılıyorum :D
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bide görsen hergün seks yapıyor sanırsın onları 🤣
Hele birde burçlara bağlıyorlar ya konuyu iyice komik hale geliyorlar 🤣12 Yorumla- 1 ay
Kadın eli değse 3 ay iptaller. D
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 ayDetaya koptum😂😂 ulkede bir libodo sorunu var bunları 3 gün tarlada aç susuz çalıstıracaksın bak bakalım kalıyormu libido bilmem ney
17 Yorumla- 1 ay
Onların iddiasına gore tarlayı sususz sulayacak kadar libidoları var ::D:D:D bunu yazdığım için kendimden iğrendim hahjfa
- 1 ay
Puahshhshahahs yorumlara baktım yürüyen cinselliklerden var mı diye neyse sorularını çok gördüklerim yokmuş yoksa farklı yorumlarım olabilirdir🤣🤣🤣
- 1 ay
hhashfbha yalnız ben baktım bir kaç tane libido sorusu soran da sanki kendi hiç sormuyor gibi kötülemiş hahfahabh komik insanlarız ellaam
- 1 ay
Görmezden gel artık sjxjsn
- 1 ay
Ya sorun sorun diyorum size. Her şeyin bilincinde olmak fazla düşünen bir kafaya sahip olmak insanı rahatsız ediyor hashjfbashj
- 1 ay
Fazla farkındalığa sahip olmak minnak kalpli insanlar için kötü sey🥲
- 1 ay
Allahtan kalbim yok :D
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 aysadece libido degil ya, direkt karşı cinsi avlamaya calisan butun sapik sorular igrenc. libido sorulari masum bile kaliyor
11 Yorumla- 1 ay
Bu kız haklı
Kişilik & Karakter konusunda 521 cevap paylaştı. Sanıyorlar en erkek onlar, halbuki sadece o kadar ezikler yüz bulamıyorlar
Biri demiş nefes sesiiz nasıl tetikler mi ahahah11 Yorumla- 1 ay
Jhhahfbhasahj aynen kardeşim mantar yiyince de büyüyorsun mario gibi. D
1 ayFrued Libido kelimesinin bu şekilde bir amaç için kullanıldığını bilse kelimeyi bize tanıttırır mıydı
Belki de tüm suç freud'un14 Yorumla- 1 ay
Yavş.. k freud.
- 1 ay
Jssjsjsj bir nesli değil bir asrı sapıklaştırdı sjsj
- 1 ay
Adı freud ve ferit olanlardan korkmalı :D
- 1 ay
😅😅
Cinsellikle gündeme gelmek istiyorlar ezikler nxnx
21 Yorumla- 1 ay
Hheuheuuhe bakın en cinsel benim :D
Kişilik & Karakter konusunda 666 cevap paylaştı. Yer yüzüne düşmüş testosteron tanesi onlar xd
13 Yorumla- 1 ay
Habdhs bir testesteron tsnesi ol kon dilim ucuna bir testesteron tanesi eri agzimda ahxjx
- 1 ay
Uhahdhsd
Usandım artık bize ne abi sizin şeyiniz den bizeneeee
11 Yorumla- 1 ay
Hehd
- Kişilik & Karakter konusunda 708 cevap paylaştı.
1 ayGereksiz buluyorum. Libido yüksekliği değil kadın erkek abazanlık ( açlık) tek sebebi. Doğru düzgün kendilerini tatmin etmeyi de beceremiyorlar ilişki yürütmeyi de. Oksijen israfı olarak dolanıyorlar işte orada burada amaçsız şekilde.
10 Yorumla Cinsellik kategorisi bende engelli. Kazara karşıma çıkan olursa ve mantıklı bir soruysa cevaplıyorum
11 Yorumla- 1 ay
Belki şikayet ederim diye etiketi açtım. 10 dakika dayanamadım yine engelledim :D:D
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 ayBuradaki bazı kesiminki libidodan ziyade mallık bence
11 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum efenim.
Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı. Bunların enerjisini kullanmak lazım, tarlada çalışacak amele aranıyor. Ordada sebzelere yükselirler.
15 Yorumla- 1 ay
Hocam sebzeler 50 sene sonra insan şeklinde falan yetişmeye başlar :D
- 1 ay
Hhhahbfhjas
- 1 ay
Hocam fantezi dünyaları rengarenk ben herşeyler nbeklerim. D
- Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı.
1 ayLibido kelimesini öğrendikleri günün sabahını silkeyim. Yıldım awk
19 Yorumla- 1 ay
Hhashfbhjasasf Hakkatten ilkokulda ki gibiyiz. Yeni öğrendikleri kelimeyi cümle içinde kullanıyorlar gibi libido aşağı libido yukarı :D Biz mitoz bolunme yaşıyoruz zatenmk
- 1 ay
Klinik vaka hepsi mk
- 1 ay
Bak nasılda akliyor kendini
- 1 ay
@ufuklanan8 Bana mı diyorsun?
- 1 ay
Nasılda alındı üstüne
- 1 ay
@ufuklanan8 Benim yorumuma yazıyorsun ruh hastası
- 1 ay
Doğru alındın işte
- 1 ay
Nasıl bozuldun ama profilini kitle de yalanların anlasilmasin mk
- 1 ay
@ufuklanan8 Tamam
- Kişilik & Karakter konusunda 908 cevap paylaştı.
1 ayLibido ney la ben paris futbol takımı falan sanıyom onu
11 Yorumla- 1 ay
Libido de gonzales. D
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 ayUyuşturucu bağımlısı gibi boşluktalar, anlamıyorlar.
11 Yorumla- 1 ay
Hbashjfasj
- Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 ayGerçekten soru çerçevesinde olmayıp boş yapan her libido sorusu itici sadece kendi reklamını yapıyor gibi bir izlenim veriyor
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
m 1 ayCevaplamıyorum genelde.
25 Yorumla- 1 ay
Cevaplarsam kafama libido çarpabilir diye mi ehuehue
- 1 ay
Ne olur ne olmaz gardımı alıyorum djdjx
- 1 ay
eheuhue mantıklı efenim :D
- 1 ay
Evet efenim iyi günler efenim xjxjx
- 1 ay
İyi günleriniz olsun sayın huriye (çiçekler, kalps)
Kişilik & Karakter konusunda 751 cevap paylaştı. Çok ezikce buluyorum ya hiçte utanmiyorlar boş boş sorular soruyorlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 765 cevap paylaştı. Avlanmaya çıkan herkes bir tür libidosunu sergiliyor heralde, yorucular 😄💁🏻♀️
10 Yorumla
1 ayEn @zgin onlar tamamm adfhjjk
22 Yorumla- 1 ay
En ''en'' onlar olabilir. D
- 1 ay
Akskajajajsjdj
1 ayİğrenç ya herkes yükseğim yükseğim napalım biz
34 Yorumla- 1 ay
Yükseksen dikkat et düşme aq :D:D
- 1 ay
Ahmet bah düsme haa
- 1 ay
@murat_altınok yükseğim demiyorum öyle soru açanlar yükseğim yükseğim diyor biz napalım diyorum
- 1 ay
Ozur dilerim bi laf var kaşar olmak istiyorlar kalitesini dusuruyorlar
Kişilik & Karakter konusunda 692 cevap paylaştı. Herkes yürüyen cinsellik djajakdns
22 Yorumla- 1 ay
Yürüdüğüm yollar cinselleşiyor :D
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Helall helall ağzına sağlım
11 Yorumla- 1 ay
Tesekkurlerr
Libidosunu sktihiklerim..!
11 Yorumla- 1 ay
Hhahfbhas
- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 ayOlta atıyorlar işte düşürmek için fjdjx
12 Yorumla- 1 ay
Denizde de balık çok av mevsimi gelmiş. D
- 1 ay
Herkes ekmeğinde fjjdjd
- Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.
m 1 ayTamam ağlama en cinsellik sensin ıdkdm
16 Yorumla- 1 ay
YÜrüyen cinsellikler. D
- 1 ay
Gizli üyeler cinsel sorusu sorsa gerçek yüzlerini gizlerler, böylece kimin ne sorduğı soruyu göremiyoruz.
- 1 ay
Doğru belki her akşam bugun üzerinde ne var sorusu açan mavili ben bile olabilirim kjafbjha
- 1 ay
Korktum senden 🥺🥺
- 1 ay
Bende olsam benden korkardım :D
- 1 ay
Haykırdım 😂😂
erkeklere gelince abazalık kadınlara gelince onun libidosu yüksek cinsel açlığı var oluyor cinsiyet eşitsizliği ndksndks
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. libido diye aratıyorum arama kısmından
13 Yorumla- 1 ay
Ara karşına ben çıkıyorum jaskfba
- 1 ay
Yunanlar ilk heykeli bana bakarak yapmıslar sakjfbajs
- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
1 ayBeyinleri bel altı çalışıyor
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayBen okumuyom günah diye ama...
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. Görmezden geliyorum
10 Yorumla+1 Görmezden geliyoruz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 768 cevap paylaştı. Gözümde hepsi haydar dümen gibiler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayÖyle kimseyi tavlayamazlar
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 522 cevap paylaştı.
1 ayErgenus item sgds
12 Yorumla- 1 ay
Habshs some ergen problems ddj
- 1 ay
Bazıları değil ya hepsi böyle bunların. Büyüyünn =)
Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. valla erkek halimle korkmaya başladım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 ayTek vasıfları o
20 Yorumla
1 aySacma sapan
10 Yorumla
1 ayTavann
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 23,3b cevap paylaştı.
1 ayTroll soru hepsi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 14,3b cevap paylaştı. Her gün bide
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 ayHiç sevmem
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sıkıcı bazen
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 ayHaklısın
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 ayHiç sevmiyorum
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 29,3b cevap paylaştı.
1 ayBayıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayAdamına gore.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ay👏👏
15 Yorumla- 1 ay
Gidip gelen kadin dbxj
Cevap sahibi1 ayDedikodu yapma
- 1 ay
Hebehehe baktim bugun kapaliydi hesap o anlamda chx
Cevap sahibi1 ayBeni takip mi ediyorsun
- 1 ay