Güncellemeler
1 gü
Sorunun cinsel tema üzerinde kişilikle alakası olduğunu düşünüyorum asjkfbasj Kişilik karaktere alanın libidosu tavan yapar inş amin. Ama soru olarak paylaşmasın :D
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tamam kanka en seksisin, en cinselsin...
Libido yüksekliği diye bir şey yok sadece cinselliğinizi baskılayamadığınız için sapıklaşmanıza kulp arıyorsunuz. Herkesin top momentları olur normal yani çok şey etmeyin. Ha yok ben bu şekil azmış arıyorum diyorsanız da siz bilirsiniz ama iyi intiba değil bıktık ha...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bana kızabilirler ya da yobaz diyebilirler umrumda değil. Özellikle burada midem bulanıyor bazı sorularda cinsellik konuşulmalı mı evet ama bunu yaparken cinsel açılığını dışara vurarak ya da birilerine bir şeyler ispat etme çabası içinde yapamazsınız!
Düşünsene burası bir mahalle olsun
Hepimiz de birbirimizi tanıyoruz diyelim ki bana göre kısmen öyle.
Mahallede herhangi bir kadının meydan da şu soruyu sorduğunu hayal et, sizce hangi pozisyonda kadın daha iyi performans sergiler ya da en son içine ne aldın!
Bunu sorma cesareti olmayan korkaklar burada içtenlikle iğrençliği bir birbirine katarak paylaşım yapıyor. Neyse çok fazla söz söylerdim de hepsi Melek oluverir konar dilimin ucuna şimdi ;))
Eline emeğine sağlık hocam :)
Libidosuna sağlık arkadaşların:))
Nefret ediyorum. beyinsizce sorular. işleri güçleri cinsellik. gerçek hayatta karşı cins bile görmemişler normaldir burada da kendilerini nimetten sayıp proffesör gibi paylaşım yapıyorlar görende seks uzmanı falan sanacak.
bu kadar da işsiz olunmaz sdfsdf ben 8 yılda 2-3 kere falan anca paylaşmışımdır. bunlar kalkıyor daha su içmeden soru soruyorlar.
Hafjhabfah bak bu bana güzel bir soru fikri verdi bi ara sorarım D:
sjsjs beni de etiketle istersen
Olur olur etiketlerim :D
Yükseğim diyorum kızım niye inanmıyosuun!
3dk 💦
Hnahjfasbhj
Shshshs o ne be soyunmak o kadar zaman alır:)
Çok bilmiş gibi konuşup cümle sonuna göz kırpma emojisi ekliyorlar bir de onlar yüzünden o emojiden soğudum 🤣
Abfhjabfahs bundan sonra favori emojimdir (çiçek, göz kırpma) jkasbfhja
"Özele gel ;) " temsili yorumdur ddsdm
Hııı bu smile şey hissettiriyor bebeemm bende ne numaralar var bi bilsen hhasfhjas
Okurken aklıma kolpaçino filmindeki yürüyen cinsellik geldi 😂😂
Hhnahfashf
Sen ne anlarsin ayoll, libidosuzz şey 😏😏
Libidom yok ben o iş nasıl oluyo onu bile bilmiyom klasfl
Tüü yaziklar olsun..
azıcık buradakilerdelerden ders al feyz al bisiler al iste 😅🤣
Ordan bi kısa parliament alabilirmiyim :D
Tabi efemm, ne kadar kisa olsun 🤪
🤏🏻
Ne bilim :D Klasiktir onların boyutu
Burdakilerin libidosuu da hep klasik ama kabullenmiyorsun işte 🤭
Birde burca bağlamıyorlar mı 😂
Hajhfhah boğa burcuyum yer içer sevişir uyurum jhsabfakjhs
Bi de şey soruyu kişilik karaktere alabilirmisin? Cinsellikte sorum olsun istemiyorum :D Zaten konu cinsellikte değil bu konuda ki garip insanların karakteri. D
Burç ne alaka ya kılıf uydurmak gibi
Aldım 😂
Teşekkür ederimm ( çiçekler)
Bagiran kalitesizdir bak kuyumculara altin satiyorum der mi
Öyle deme en libidosu yüksek olanlar akrep burçları fjfjk
Boga degilmiydi 🤣
1 akrep 1.5 boğa haha
Hayırdır yaa en cinsellik benim ben boğaysam en libidoş da bizizdir ajfabkj
Mesele libido degil yasamak onemli 🤣
Birde gece neden yükselir sabah neden yükselir diye sormaları yok mu 🤦🏻🤦🏻
Birde kafalarında seneryo falan kuruyorlar onla yattik bunla yattık bilmem ne komik gizli üyeler 🤣
Birde kadın ya da erkeklerin sürekli yüksegim ıslandım yandim kavruldum lafları... Tamam en çok sen yaniyosun kanka en yüksek sensin şimdi hepsi itfaiyeci olur zaten diyorum içimden. Jskakdjwkkskkqkkqkdjb
Vallaha aynısı :D
He birde şortum nasıl eteğim nasıl bluzum nasıl diye ilgi meraklılarının sorularınıda unutmayalım + 100 cevap gelme garantili sjsjsjkdk
Bir gün bacağımı paylaşacam sitede acaba kaç yorum gelir asjkfba
At at da KS olarak gözümüz gönlümüz şenlensin 🤪🤪
hnahsfbha ağda gerekli mi? :D
Mümkünse znskskjsjsjjsj
Ya burada herkes üst insan zaten.. herşeyin eni.. sabah kalktım ne yapayım akşam yatıyorum ne yapayım.. libidom tüm Ege bölgesine yeter.. beni bir salin bakın neler oluyor... yazarken her şey kolay.. bende Beşiktaş sol kanadinda ligi 20 golle tamamlarım yazayim.. yazınca oluyorsa..:))
Hhashfbash forvete de ben geçeyim mi hocam :D
Geç 25 de sen atatsin mis :))
10 da asistim var banko :D
Benimde aklım almıyor. Kılıcı bileyen yoklukta olmayan reelde yüzüne bakılmayan tipler kendini burada tatmin etme derdine düşmüş. Gerçekten ayar oluyorum şu sabah sorularına. Pembe profiller de ilgi çekmek için soruyor
O işide hiç anlamıyorum 1 tane etkileşim alıyım diye soru sormam valla. İnsanlar bunun neyiyle mutlu oluyoranlamıyorum. Madem etkileşim istiyon git Instagram da falan yardır hem para kazanırsın KS de etkileşim kasmak nedir. D
Orada arkadaşları ailesi var içini dokemez burada tatmin oluyorlar
Yani yüksek ve düşük libido etkisine inanan biriyim ama senin anlattıkların da çok mantıklı geldi ya bilmiyorum şu an çok emin olamadım sösldgs
Ama bunun her alanda coolmuş gibi konuşulması beş yaşında cinsel organını yeni keşfeden erkek çocuğu vibe veriyor dldldlgs
Hshs dogru
Sitede cinsellik köpekleri havlayip duruyor hele ki hemcinslerim köpeklerin ayağına gidiyor mübarek insanlar sonra diyorlar ki niye susmuyorlar
O işi hiç anlamıyorum biliyor musun. Bu tipler boyle paylaşımlar yaparken illa birilerinin düşeceğini biliyor. İnan düşen de var. Kadınlar boyle tiplere nasıl prim veriyor anlamak zor. Sonra neden herkese düşük ıq lü insanlar diyorsun diyorlar sajkfbsajk
Kadınların çoğu şeytandır bakma herkes cinsiyette kadın diye hepsi masum ya da edepli terbiyeli olmuyor ben çoğunun nasıl şerefsiz olduğunu bilirim...
Hhehbheeh sana çok katılıyorum :D
Detaya koptum😂😂 ulkede bir libodo sorunu var bunları 3 gün tarlada aç susuz çalıstıracaksın bak bakalım kalıyormu libido bilmem ney
Onların iddiasına gore tarlayı sususz sulayacak kadar libidoları var ::D:D:D bunu yazdığım için kendimden iğrendim hahjfa
Puahshhshahahs yorumlara baktım yürüyen cinselliklerden var mı diye neyse sorularını çok gördüklerim yokmuş yoksa farklı yorumlarım olabilirdir🤣🤣🤣
hhashfbha yalnız ben baktım bir kaç tane libido sorusu soran da sanki kendi hiç sormuyor gibi kötülemiş hahfahabh komik insanlarız ellaam
Görmezden gel artık sjxjsn
Ya sorun sorun diyorum size. Her şeyin bilincinde olmak fazla düşünen bir kafaya sahip olmak insanı rahatsız ediyor hashjfbashj
Fazla farkındalığa sahip olmak minnak kalpli insanlar için kötü sey🥲
Allahtan kalbim yok :D
sadece libido degil ya, direkt karşı cinsi avlamaya calisan butun sapik sorular igrenc. libido sorulari masum bile kaliyor
Bu kız haklı
Frued Libido kelimesinin bu şekilde bir amaç için kullanıldığını bilse kelimeyi bize tanıttırır mıydı
Belki de tüm suç freud'un
Yavş.. k freud.
Jssjsjsj bir nesli değil bir asrı sapıklaştırdı sjsj
Adı freud ve ferit olanlardan korkmalı :D
😅😅
Cinsellikle gündeme gelmek istiyorlar ezikler nxnx
Hheuheuuhe bakın en cinsel benim :D
Yer yüzüne düşmüş testosteron tanesi onlar xd
Habdhs bir testesteron tsnesi ol kon dilim ucuna bir testesteron tanesi eri agzimda ahxjx
Östrojen kızı ve testosteron valesi
Uhahdhsd
Usandım artık bize ne abi sizin şeyiniz den bizeneeee
Hehd
Gereksiz buluyorum. Libido yüksekliği değil kadın erkek abazanlık ( açlık) tek sebebi. Doğru düzgün kendilerini tatmin etmeyi de beceremiyorlar ilişki yürütmeyi de. Oksijen israfı olarak dolanıyorlar işte orada burada amaçsız şekilde.
Cinsellik kategorisi bende engelli. Kazara karşıma çıkan olursa ve mantıklı bir soruysa cevaplıyorum
Belki şikayet ederim diye etiketi açtım. 10 dakika dayanamadım yine engelledim :D:D
Buradaki bazı kesiminki libidodan ziyade mallık bence
Katılıyorum efenim.
Bunların enerjisini kullanmak lazım, tarlada çalışacak amele aranıyor. Ordada sebzelere yükselirler.
Hocam sebzeler 50 sene sonra insan şeklinde falan yetişmeye başlar :D
Havuç toplattırırız, ona bir şey yapamazlar heralde
Hhhahbfhjas
Farklı bir şey denerlermi lan yoksa
Hocam fantezi dünyaları rengarenk ben herşeyler nbeklerim. D
Libido kelimesini öğrendikleri günün sabahını silkeyim. Yıldım awk
Hhashfbhjasasf Hakkatten ilkokulda ki gibiyiz. Yeni öğrendikleri kelimeyi cümle içinde kullanıyorlar gibi libido aşağı libido yukarı :D Biz mitoz bolunme yaşıyoruz zatenmk
Klinik vaka hepsi mk
Bak nasılda akliyor kendini
@ufuklanan8 Bana mı diyorsun?
Nasılda alındı üstüne
@ufuklanan8 Benim yorumuma yazıyorsun ruh hastası
Doğru alındın işte
Nasıl bozuldun ama profilini kitle de yalanların anlasilmasin mk
@ufuklanan8 Tamam
Libido ney la ben paris futbol takımı falan sanıyom onu
Libido de gonzales. D
Uyuşturucu bağımlısı gibi boşluktalar, anlamıyorlar.
Hbashjfasj
Gerçekten soru çerçevesinde olmayıp boş yapan her libido sorusu itici sadece kendi reklamını yapıyor gibi bir izlenim veriyor
Cevaplamıyorum genelde.
Cevaplarsam kafama libido çarpabilir diye mi ehuehue
Ne olur ne olmaz gardımı alıyorum djdjx
eheuhue mantıklı efenim :D
Evet efenim iyi günler efenim xjxjx
İyi günleriniz olsun sayın huriye (çiçekler, kalps)
Çok ezikce buluyorum ya hiçte utanmiyorlar boş boş sorular soruyorlar.
Avlanmaya çıkan herkes bir tür libidosunu sergiliyor heralde, yorucular 😄💁🏻♀️
Sanıyorlar en erkek onlar, halbuki sadece o kadar ezikler yüz bulamıyorlar
Biri demiş nefes sesiiz nasıl tetikler mi ahahah
Jhhahfbhasahj aynen kardeşim mantar yiyince de büyüyorsun mario gibi. D
En @zgin onlar tamamm adfhjjk
En ''en'' onlar olabilir. D
Akskajajajsjdj
Herkes yürüyen cinsellik djajakdns
Yürüdüğüm yollar cinselleşiyor :D
Hahahaha koptum sjaskdjsjak
Olta atıyorlar işte düşürmek için fjdjx
Denizde de balık çok av mevsimi gelmiş. D
Herkes ekmeğinde fjjdjd
Tamam ağlama en cinsellik sensin ıdkdm
YÜrüyen cinsellikler. D
Gizli üyeler cinsel sorusu sorsa gerçek yüzlerini gizlerler, böylece kimin ne sorduğı soruyu göremiyoruz.
Doğru belki her akşam bugun üzerinde ne var sorusu açan mavili ben bile olabilirim kjafbjha
Korktum senden 🥺🥺
Bende olsam benden korkardım :D
Haykırdım 😂😂
erkeklere gelince abazalık kadınlara gelince onun libidosu yüksek cinsel açlığı var oluyor cinsiyet eşitsizliği ndksndks
libido diye aratıyorum arama kısmından
Ara karşına ben çıkıyorum jaskfba
yunan heykeli mübarek
Yunanlar ilk heykeli bana bakarak yapmıslar sakjfbajs
Beyinleri bel altı çalışıyor
İğrenç ya herkes yükseğim yükseğim napalım biz
Yükseksen dikkat et düşme aq :D:D
Ahmet bah düsme haa
@murat_altınok yükseğim demiyorum öyle soru açanlar yükseğim yükseğim diyor biz napalım diyorum
Ozur dilerim bi laf var kaşar olmak istiyorlar kalitesini dusuruyorlar
Görmezden geliyorum
+1 Görmezden geliyoruz
Gözümde hepsi haydar dümen gibiler
Öyle kimseyi tavlayamazlar
Ben okumuyom günah diye ama...
Ergenus item sgds
Habshs some ergen problems ddj
Bazıları değil ya hepsi böyle bunların. Büyüyünn =)
valla erkek halimle korkmaya başladım
Tek vasıfları o
Troll soru hepsi
Her gün bide
Hiç sevmem
Sıkıcı bazen
Haklısın
Hiç sevmiyorum
Bayıyor.
Adamına gore.
👏👏
Gidip gelen kadin dbxj