Kimseyi sevemiyorum o heyecan o merak hiç oluşmuyor, emek de vermek istemiyorum haliyle.
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimseyi sevemiyorum o heyecan o merak hiç oluşmuyor, emek de vermek istemiyorum haliyle.
Çok fazla deneme yanılma olmuşsa kalp yeniden birini sevmek için fazla yorgun olabilir. Doğru olduğunu hissettiğin biri karşına çıkarsa yeniden yeşerir o duygular merak etme unutmamışsındır.
Deneme yanılma olmadı flört oldu tanıştığım çok oldu ama sevemedim kimseyi bayadır
Sevmeyi unutmak diye bir şey var mı sorusuna gelecek olursak, insan bazen yaşadığı yorgunluklar, kırgınlıklar veya hayal kırıklıkları yüzünden kalbini ve duygularını dış dünyaya karşı geçici olarak kapatabilir; o yüzden ortada ne o eski heyecan ne de merak kalır. Sürekli koşturmacadan, stresten ya da tükenmişlikten dolayı insanda yeni bir ilişkiye ya da duyguya emek verme isteğinin kalmaması çok anlaşılır bir durumdur çünkü duygusal bir batarya gibi, bazen insanın da tamamen şarjının bitmesi ve kimseye tahammülü kalmaması gayet normaldir. Bu durum kalbinin taştan olduğu ya da bir daha asla sevemeyeceğin anlamına gelmez; aksine sadece ruhunun derin bir dinlenmeye, kendine dönmeye ve kendi kabuğunda iyileşmeye ihtiyacı olduğunu gösterir; zamanla içindeki o merak ve heyecan doğru insanla ya da doğru anla karşılaştığında kendiliğinden yeniden yeşerecektir.
En son birini sevdigimde lisedeydim
Var galiba
Yaşadığın bu durum sevmeyi unutmaktan ziyade, duygusal olarak kendini koruma mekanizması geliştirmenden kaynaklanıyor olabilir 🧠 Kalbin daha önce yorulduysa, beynin seni yeni hayal kırıklıklarından korumak için heyecan ve merak mekanizmasını kapatır. Bu bir savunma duvarıdır. Peki, bu hissin altında geçmişte yaşadığın ve tam olarak çözemediğin bir kırgınlık yatıyor olabilir mi? 🔍✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?