Duygunuzun olduğu birine mi yoksa başka bir amaçla yaklaştığınız birine mi
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Duygunuzun olduğu birine mi yoksa başka bir amaçla yaklaştığınız birine mi
Cevap
13Cevap
Maske takan her zaman daha rahattır çünkü rolünü ezberlemiştir. Gerçek duygu ise insanı çıplak ve savunmasız bırakır. Bu yüzden stratejik yaklaşanlar hep daha cool görünür ama günün sonunda sadece içten olanlar akılda kalır.
Bir erkek size gelince 2. kez takip etmeye yanaşmıyor, arkadaşlarına takip isteği attırıyor ama esc tarzı kız bunu kaç kere çıkarsa da defalarca kendisi ekliyor. neden yani merak ediyorum?
Sana gelince acaba egom zedelenir mi diye strateji kasıp arkadaş arkasına saklanan korkak, iş ucuz heveslere gelince gururunu vestiyere bırakıp defalarca kapıda yatabiliyor işte. Bu durum seninle değil, tamamen onun karakterinin ve vizyonunun kalibresiyle ilgili. Seni yüksek bir yere koymuş ama kendi seviyesi aşağılara ait.
Hayır git napıyosan yap benimle niye uğraşıyorsun o zaman
Sanirim baska amac daha rahst olur ama saygı ve guven her zaman onemli
Bir erkek size gelince 2. kez takip etmeye yanaşmıyor, arkadaşlarına takip isteği attırıyor ama esc tarzı kız bunu kaç kere çıkarsa da defalarca kendisi ekliyor. neden yani merak ediyorum?
Sanirim biraz cekiniyor ya da kendine guvenmiyor gibi
Başka amaçla yaklastıgın birine daha rahat olur herkes duygusu olanı kaybetmek istemex
Bana ilgisi yoksa niye merakla arkadaşlarına istek attırıyor? (Arkadaşı olduğunu bildiğimi bilmiyor bu arada)
Farklı şehirlerde yaşıyoruz? Hem onunla hem arkadaşlarıyla. 10 kişi eklemedi. 1-2 kişi ekledi?
Sanmam
Ya öyle değil. Takip ettiklerinde görmüştüm. Beni eklerken takipten çıkmışlar birbirlerini anlaşılmasın diye.
Öyle bi durum varsa ben pası ellerine verdim yalnız
Kabul etmedim istekleri
Ne düşünmüştür sence
Sağol ya :D içimi ferahlattın sabah sabah
Sen beni sana paslıyormuşsun gibi hissettim
Maşallah uzman tvsin bu konularda😂 ne iş yapıyosun sen
Erkekler başka amaçla yaklaştığına rahat davranır genelde
Kız güzel olsa canım yanmayacak ya suratında estetik olmayan tek bi yer yok. Foto komple şoplu bi de. Hayır benimle niye uğraşıyosun madem
Beni niye salmıyo
Bana niye arkadaşlarına istek attırıyo sence (arkadaşı olduğunu bildiğimi bilmiyor bu arada)
Ne gibi
Naboz ölçmek derken
Ya hahaahhaha yani deniyorlar doğru mu anladım diye sen söyle istedim😂
Durum şu;
Hoşlandığınız birine kızdığınız için instada takipten çıkarıyorsunuz. neredeyse 1 ay olacak. ikinizin de profili gizli. size arkadaşı istek atıyor. (hoşlandığım kişi arkadaşı olduğunu bildiğimi bilmiyor ve o kişiyle hiç ortak arkadaşınız yok) ertesi günü başka bir arkadaşı da istek atıyor. ilk başta isteklere dönmüyorsunuz. bekletiyosunuz bi 15 gün falan. kimseyle takipleşmiyorsunuz. sonra profilinizi herkese açmadan birkaç saat önce bütün istekleri siliyorsunuz. profilinizi açtığınız günün ertesi sabahında o arkadaşlarından biri sizi takipliyor. onun takibini çıkarıyorsunuz. 1 gün sonra da yine ekleyen diğer arkadaşı takipliyo.
profilim kapalıyken gelen hiçbir isteğe dönmedim beklettim sadece tanıdıklarımla takipleştim. sonra profilimi açmadan önce bütün istekleri sildim öyle açtım. sonra tek tek arkadaşları takip etti. onların da takibini çıkardım. ne düşünmüştür sence?
Testi geçtim mi sence
Niye
Onun arkadaşları olduğunu bildiğimi bilmiyor. Takip ettiklerinde görmüştüm. Bana istek atmadan önce takipten çıkmışlar
Eesi işte ondan soruyorum denediler mi acaba diye
İkisinede rahat davranırım
Olgun kadının kokusu yazısı sorusu bambaşka seviyorum yaaaa
Ondan uzak dur ve yeni biri olunca gör bak nasıl peşinde
umurumda olmayan kisiye
seks yaşadığım kadına
Cinsellik amacıyla yaklaştığın kişiye tabi ki
Başka amaç
Nefis
Başka amaç ne
Duygum olan.
Duygumun olduğu birine
Bunu konuştuk zaten seninle tatlım
Başka türlü yaklaşınca daha free
Gram anlamadım
Yani kızdığın için takipten çıkarıyosun. Seni tekrar eklemiyo ama arkadaşlarına istek attırıyor. (Arkadaşı olduğunu bildiğimi bilmiyor) ama o kıza gelince kız çoğu kişiyle beraber bunu da çıkarıyo komple. 1 gün içinde tekrardan takipleşiyo
Başka amaç
Benimle niye uğraşıyo o zaman
Ne gibi
Kabul etmedim ne düşünmüştür sence
Arkadaşları olduğunu bildiğimi bilmiyor
Başka amaçla
Benimle niye uğraşıyo o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
His beslemediğimiz insanlara karşı hata yapma korkumuz olmadığı için çok daha rahat ve özgür davranırız 🧠 Aşk veya güçlü duygular işin içine girdiğinde ise kaybetme korkusu ve beğenilme arzusu devreye girer. Bu durum beden dilimizden konuşmamıza kadar her şeyi kontrol etmeye çalışmamıza ve kasılmamıza yol açar. Stratejik yaklaşımlarda zihin kontrolü elde tutar, duygularda ise mantık geri plana düşer 👁️ Sen şu an hangisini deneyimliyorsun, seni kasan bir durum mu var? ✨
Çünkü o kadın reddetse de gururu kırılmıyor ama senin karşında özgüvensizleşip kaybetmekten korkuyor, olay tamamen egosunu koruma çabası 🧠🔍