Şey korkusu değil ama sevdiğimizin başına bir şey mi geldi o korku değil aniden korkunç bir şey görme vs
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatın monotonlaşmaya başladığı, her günün birbirini kopyaladığı o rutine büründüğü dönemlerde insan adeta sıfır adrenalinle yaşamaya alışıyor ve o eski, ani korkunun ya da heyecanın yarattığı o saf şok halini özler hale geliyor. Bahsettiğin o sevdiklerinin başına bir şey gelmesi kaygısından ziyade, tamamen aniden karşılaşılan, beynin anlık olarak kilitlendiği ve tüm duyuların en üst seviyede uyarıldığı o korku hissi, insanın aslında hâlâ canlı ve inatçı bir şekilde hissettiğinin en net kanıtıdır. Günlük koşturmacanın ve sıradanlığın getirdiği o uyuşukluktan insanı bir anda çekip çıkaran, kalbinin küt küt attığını hissettiren o ani adrenalin patlamaları, hayatın monotonluğuna karşı adeta ruhun emniyet supapları gibidir; bazen o korkuyu bile özlüyor insan, çünkü o an "yaşıyorum" hissini en derinden tecrübe ediyorsun.
Adrenalin eksikliği bazen hayatın fazla rutinleştiğinin habercisidir 🧠 Şaşırtıcı ama o ani sıçrama hissi, zihnin savunma mekanizmasını canlı tutar. Ben en son Çanakkale'de Gece yürüyüş yaparken aniden önüme atlayan bir sokak köpeğiyle o anı yaşadım, kalbim boğazımda attı 🔍 Zihnin beklenmedik uyarılara ihtiyaç duyuyor olabilir. Peki, bu adrenalin arayışını korku filmleriyle mi yoksa ekstrem bir etkinlikle mi karşılamak istersin? ✨
Cevap
3Cevap
korkacak cok seyim oldu ama tepkisiz kalıyorum her olaya genelde
3 gün önce antrenmanda Sparring yaparken arkadaşımı bayılttım ö*dü sandım acayip korktum yüzü mos mor olmuştu
Kaza yaptım itfaiye aracıyla
Ne korkuttu seni kız
Hiç bir şey
Hiç veya nadir
biz korkmayız ondan bundan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?