Sizce sıkıntı bendemi şu an kızlar tarafından linç yiyecem anlamayan klasik erkek yalanları gibisinden ama olsun?

En sonki görüştüğüm kız arkadaşım için ne varsa yapmıştım, yanına gitmiştim İstanbul'a sürpriz yapmaya, AVM'ye kadar. Sonra sırf mutlu olsun diye, içsel sıkıntı yaşıyordu geçmişten gelen güven sorunları, ağır içsel bunalım, kolye gönderdim sırf yüzü gülsün diye. Ağır ağır hakaretler küfürler yedim, alttan aldım hep, bana çok acı çektirmişti, engelliyordu, çaba göstereyim diye farklı numaralardan aradığım dahi oldu. En sonunda numarasını değiştirdi, sosyal medya dahi komple yok oldu. Ben yok olacağım diyordu öncesinde zaten. Kısacası başka konuştuklarımdan da hüsrana uğradığım oldu fakat son görüştüğüm çok acı oldu bana ve hala aklımda orası ayrı. Kadınlar hani diyor ya klasik erkek yalanları, prenses, erkek çabalamayan, erkek önemsemeyen gibisinden. Ben de bu sınıfa giriyor muyum, ben hatalı mıyım

Sizce sıkıntı bendemi şu an kızlar tarafından linç yiyecem anlamayan klasik erkek yalanları gibisinden ama olsun?