Kişilik & Karakter konusunda 12,7b cevap paylaştı.
Hayır. Yalnız kalmak beni korkutmuyor, hatta çoğu zaman kendi alanım bana iyi geliyor. Sırf yalnız olmamak için birine tutunmak bana daha ürkütücü geliyor. Yanımda biri olacaksa gerçekten hayatıma iyi geldiği için olsun.
1
0 Yorumla
Kapat
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Hayır, korkmam. Yalnız kalmaktan çok, yanlış insanlarla kalmaktan hoşlanmam. Yalnızlık bazen insanın kendini dinleyebildiği en huzurlu yer. Ama insansız da insanın canı sıkılıyor. İnsan güzel muhabbeti olan, aklı başında, kafa dengi insanlarla sohbet etmek istiyor. Her zaman kalabalıkların içinde olmak gerekmiyor ama insanın arada bir gönlüne iyi gelen bir sohbeti, karşılıklı gülüp konuşabileceği birkaç insanı da arıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
Hiç korkmuyorum gayette yalnızlığımdan memnunum gereksiz cahil empati yoksunu karaktersiz dedikoducu fitne fücür hayatımda kimse yok huzurum ve keyfim bu yüzden çok yerinde
Öyle düşünme kaderin sana illaki doğru bir insanı yanına getirecektir. Bundan hiç bir şekilde ümitsizliğe kapılma, bugün olmaz yarın olur. Her şeyin hayırlısını isteyip, işin varsa işinde ol. Yarın karşına hayırlı bir insan çıkar.
İnsanların neden yalnızken ölmekten korktuğunu anlayamıyorum. Yalnız olup millete muhtaç kalmak, kendi işini kendin görememek daha korkutucu bence düşününce. Ölüm daha kolay..