Hiç korkmuyorum gayette yalnızlığımdan memnunum gereksiz cahil empati yoksunu karaktersiz dedikoducu fitne fücür hayatımda kimse yok huzurum ve keyfim bu yüzden çok yerinde
Öyle düşünme kaderin sana illaki doğru bir insanı yanına getirecektir. Bundan hiç bir şekilde ümitsizliğe kapılma, bugün olmaz yarın olur. Her şeyin hayırlısını isteyip, işin varsa işinde ol. Yarın karşına hayırlı bir insan çıkar.
İnsanların neden yalnızken ölmekten korktuğunu anlayamıyorum. Yalnız olup millete muhtaç kalmak, kendi işini kendin görememek daha korkutucu bence düşününce. Ölüm daha kolay..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiç korkmuyorum gayette yalnızlığımdan memnunum gereksiz cahil empati yoksunu karaktersiz dedikoducu fitne fücür hayatımda kimse yok huzurum ve keyfim bu yüzden çok yerinde
26 yıldır yalnızım korkum yok hiç bir şeyden
Yalnız geldik yalnız öleceğiz, benim bu hayattan dilediğim tek şey yalnız ve mutlu bir hayat sürdürmek o da umarım nasip olur
Öyle düşünme kaderin sana illaki doğru bir insanı yanına getirecektir. Bundan hiç bir şekilde ümitsizliğe kapılma, bugün olmaz yarın olur. Her şeyin hayırlısını isteyip, işin varsa işinde ol. Yarın karşına hayırlı bir insan çıkar.
Ben korkuyorum ya...
Özellikle yaşlanınca
Benim herhangi bir korkum yok. iraden zayif olursa korkarsın. Dini inancın varsa, kendini manevi olarak güçlendirirsen hiç bir korku seni etkilemez.
Yalnız ölmek korkutucu olurdu
İnsanların neden yalnızken ölmekten korktuğunu anlayamıyorum. Yalnız olup millete muhtaç kalmak, kendi işini kendin görememek daha korkutucu bence düşününce. Ölüm daha kolay..
Bu tam olarak nereden baktığına göre değişir öleceksem sevdiğim kadının kollarında ölmek isterim bencilce evet
Hiç kalmamak çok kötü
Yabikide korkuyorum ne yapmalıyım
Yalnızlık lüks oldu
Hayır.
Nası yani ilginç
Korkmuyorum
İkisinden de korkmuyorum
Hayır korkmuyorum
Yalnızlık iyi geliyor
Hayır neden korkulsunki