Benim bazen gidiyor, ruhsuz sönmüş hissediyorum, bazen de voltaj patlaması yaşıyorum, neden bu aralar böyle oluyorum bilmiyorum. Gün oluyor ki ruhumu hissedemiyorum, içimde bir mutsuzluk oluyor. Misal bu gece tam o hâldeğim ama nedenini bilmiyorum 🤷
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan zihni ve duyguları sabit bir çizgide ilerlemez, bu yüzden yaşadığın bu dalgalanmalar oldukça insani 🧠 Bazen zihnin fazla yüklenir ve enerjini korumak için kendini otomatik olarak tasarruf moduna alır; bu da o hissettiğin ruhsuzluk gibi yansır. Voltaj patlamaları ise biriken enerjinin dışarı çıkma şeklidir ✨ Şu an içindeki mutsuzluk belki de sadece dinlenmeye ihtiyacın olduğunu söylüyordur ☕ Bu gece kendine baskı yapmayı bıraksan nasıl hissederdin? 👁️
Ama bu 7-8 aydır böyleyim. Eski halimi yitirdim o neşeli enerjik halimi. Habire duygusallaşıyorum bazen de hissizleşiyorum. Artık hiç bir erkeğe karşı da ilgim olmuyor. Soğudum güvenmiyorum da
Aylardır süren bu hissizlik zihninin savunma mekanizması olabilir. Güvenin kırılınca kalbini kapatman çok doğal, kendine zaman tanı 🧠✨