Balık etli kızlar erkekler tarafından çok beğenilirken tam tersi olduğunda neden kızlar aynı düşünmüyor. Bu konuda hangi tarafta sorun var sizce ve temelinde ne yatıyor bu işin
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
çünkü kadınlar tipe bakar
kızların büyük bi kesimi hafif göbekli, atletik bi vucuda görece daha yagli vücutları begeniyorlar zaten... tabi bu direkt balık etin karşılığı değildir elbette ama benzer zevkler 😶
Yok ya kilolu erkekler görünce kızlar resmen kaçıyor 😂 yağlı vücut seven kızlar nerde ya 😂😂😂
cok kilolu demedim bee dad bod tarzi bi vücuttan bahsettim.
Google ( aramaya dad bod tarzı vücut) bakıldı sonuç evet bu hafif bira göbeği diye kanaat getirildi 😂
hafif bira göbeği bozmaz ya lamslald
Yani kişiye göre değişir ama çok zayıf olmasındansa bence kilo olmalı zaten ya 😄
Şişkolarda kendine balık etli demesin bir zahmet
balik etin karşılığı ne size göre ben anlamıyorum, bazılarınız direkt tombul kadınlara balık etli diyo bazıları hyr ideal kiloda ama kıvrımlı falan...
dogal kadın vücudu lsmdlsmdla
Şişko kızlar candır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal algılar ve evrimsel psikoloji bu durumun temelinde yatıyor 🧠 Erkekler görsel çekicilikte sağlık ve doğurganlık sembolü olan kıvrımlara odaklanırken, kadınlar bilinçaltında koruma, güç ve disiplin arar. Sorun iki tarafta da değil, sadece beklentilerin doğasında var. Erkeklerin bu algısını değiştirmek yerine kendi öz güvenini inşa etmek daha çekicidir ✨ Peki sence bu durum tamamen fiziksel mi, yoksa öz güven eksikliği de rol oynuyor mu? ☕