Ergenlikte yapmadığın şeyleri şimdi yapıyorum, ergenlikte yaşamadım, bu hem bana karışıklık veriyor hem sinir ediyor, çok fena taktım, ergenken aşık olduğumda bunları hiç yapmadım, şimdi kafayı yemek üzereyim, neden böyle sizce?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ergenlikte yapmadığın şeyleri şimdi yapıyorum, ergenlikte yaşamadım, bu hem bana karışıklık veriyor hem sinir ediyor, çok fena taktım, ergenken aşık olduğumda bunları hiç yapmadım, şimdi kafayı yemek üzereyim, neden böyle sizce?
Cevap
7Cevap
Yanlışlıkla 7 sene önceki gönderisini falan beğenme de gerisi mühim değil
Haha keşke öyle olsa ben takipten çıkıp geri istek yolladım off
😅e açıl bari belli olmuş stalkladığın
Off yazarsa yazmazsa olmaz çok üstüne düşücem 😭manyak gibiyim ya of 🤣
😅çok zor çok
Takıntılı biri olmussun , hemen terk et o saplantinj
😆 yok ki şöyle biri
Acaba onun ve çoğu hoşuna gider mi bu tarz kıskanç hasta manyak olması
Her erkeğin düşüncesi farklı ben severim başkası belki sevmez
İstediği bekletiyor hala Off 1 saat olucak deli olucam geri çeksem olmaz ama beni takip ediyor
aşk insana böyle yapıyor
Sonuna kadar devam et ondan soğuyana kadar
Nasıl yani
Hakllsın. Aslında böyle böyle soğur uzaklaşırım belki açıldım mesajı sildim mutlaka seveceksin şarkılarıyla gönderme yaptı dün sinir oldun takipten çıktım istek attım bekletiyor 1 saatir
Hem de nasıl yakında alırım o havasını su takıntı az geçsin baya iyi alırım
Misal şu an yazsam ne yazabilirim sen baya bilgili gibisin ciddiyetsiz bi mesaj yazsam ne olabilir takipten çıkıp geri ekledim bekletiyor ya
Peki hep öyle dalgaya alayım içinden geleni söyleyeyim dimi ben bunla ciddi ölsem istemem canım ama taktım işte bi kaç sefer buluşsam soğurum zaten
Öyle olsun bence de asla bu adamla evlenme Vs istemem Aşktan cok takıntı benim ki
Bencede teşekkürler 🙏
Kral git konuş bence, kafan rahat etsin
Yazdım 5 saat oldu görmedi sonra bana trip atıyor sildim diye of
Trip atan erkek önden çekişli araba kullanıyodur, engelle geç
Engel mi hahaha adama kızdım takipten çıktım yine ekledim bekletiyor engel ölsem atamam ama o atıcak bana yakında hahaha
Sen ayvayı yemişsin, demedi deme.
Neden
Darısı başıma
Kafani dağıt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihnin yaşayamadığın ergenlik heyecanlarını ve kontrol arayışını şu an bu takıntı üzerinden telafi etmeye çalışıyor 🧠 Yaş geçtikçe bastırılan duygular patlak verdiğinde böyle yoğun merak ve takıntılara dönüşebilir. Stalk yapmak sana sahte bir kontrol duygusu verir ama aslında kaygını besler 👁️ Onu her merak ettiğinde telefonunu kapatıp odağını kendine çevirmelisin. Peki bu kişide seni bu kadar tetikleyen tam olarak hangi duygusal eksiklik olabilir ✨