Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zeki ama kurnaz olmayann
00 Yorumla
6 saMütevazi olamayacağım, hem yakışıklı (görüştüğüm kadınlara göre) hem de zekiyim (yine görüştüğüm kadınlara göre). Güzel kadınlar ya da yakışıklı erkekler karşı cins ile çok daha rahat iletişim kurduğu için kendini geliştirmeye ihtiyaç duymuyorlar genelde. Ama bu durum herkes için geçerli değil.
02 Yorumla
Soran6 saNe mutlu size
- 6 sa
Teşekkür ederim.
7 saİstediğin kadar zeki ol
Kızlar kanka ve ağzı boş laf yapan erkek peşinde koşuyor.
Günümüz kızları kezban024 Yorumla
Soran7 saOnu ilgi olarak algılıyorlar çünkü
- 7 sa
Aynen. Bar-zo erkek yapıp 3. Sayfa gazete haberlerine düşünce ilgiden ölmüş oluyorlar
Soran6 saBilmiyorum ama erkekler için de geçerli düzgğn kızları sevmeyip yollu kşr seviyorlar
- 6 sa
Yanılıyorsun. Sevmiyorlar, götürmek için takılıyorlar
Soran6 saO yüzden mi o kız için kendilerini mahvediyorlar o kız için kavgalar mı dersiniz başını derde sokmalar mı dersiniz neler neler yapıyorlar o kızlardan ayrıldıktan sonra peşlerinde koşuyorlar
- 6 sa
O kadar düşmedim. Bilemiyeceğim 😏
Soran6 sa20 li yaşlarınızda olmadı mı öyle bir şey
- 6 sa
Olmadı. Kız istiyorsa istiyordur, istemiyorsa başkasıyla takılıyor diye gidip kavga mı edeceğim. Ergenlik değil aptallık
Soran6 saHayır mesela sizle takıldı bir süre siz normal kız sandınız başta cilveleri hoşunuza gitti ama o bir yolluydu sonra ya arkadaşınızla aldattı ya da ayrılmak istedi vs o zaman sorun çıkartmadınız mı çünkü şimdiki genç erkekler böyle oluyor
- 6 sa
Yooo. Canı cehenneme def olup gitsin.
Ben bir kızı seviyordum teklif ettiğim de en yakın arkadaşımın ismini söyledi. Onu sevdiğini. Sustum ve gittim.
Soran6 saTamam benim söylediğim senaryo işte kesin ikinize de kuyruk sallamıştır siz de heveslenmişsinizdşr ama o zaten siz ona teklif ettiğinizde biliyormuştır sizin ondan hoşlandığınızı siz teklif edince de zaten amacına ulaşmış olmuş gerek kalmamış
- 6 sa
Konuyu çok yanlış anladın. Bizim zamanımızda aşk vardı,
Çıkma teklif ediliyordu, çakma değil
Soran6 saBen hiç çıkma teklifi bile almadım hiç sevgilim bile olmadı bilemem artık
- 6 sa
Beyler aradığınız temiz kız burada.
Hiç düşünmeyin direk evlenme teklif edin
Soran6 saBen o açıdan yazmadım bizim zamanımızda aşk vardı diyorsunuz da aşk herkese olmuyor işte nasip denk gelme vs
- 6 sa
Beyler tekrar yazıyorum. O temiz kız burada.
Kaçırırsanız bir daha zor bulursunuz
Soran6 saNe alaka neden ısrarla aynı cümleyi kullanıyorsunuz ben evlilik istemiyorumdur belki yani hiç sevgilim olmadı deyince neden böyle anlaşılıyor
- 6 sa
Yahu seni övüyorum yine de terso yiyiyorum.
Kadınlarla bu yüzden hiç sevgili olamıyorum işte
Anlayamıyorum kafa yapılarını anlayamıyorum
Soran6 saBen de erkeklerle olamıyorum aynı😂😂 kafa yapılarını anlayamıyorum
- 6 sa
İş yerinde aşık olduğun adam var ama yürüyemiyorsun dimi 😏
Soran6 saÇalışmıyorum işim yok
- 6 sa
Aşıksan hiç çekinme direk git konuş bence
Soran6 saKimseye aşık değilim ki 😂😂
- 5 sa
O halde yürüyorum sana 😏
8 saAma ne güzel başladın yanlışlıkli nereden çıktı şimdi ben yazsam zeki kadın güzelliği diye sonra güzel meme çekiciliği desem aşk olsun ama
014 Yorumla
Soran8 saYakışıklı erkekler zeki değil ama flört yeteneği gelişmiş oluyor zeki erkekler de insanın içini ferahlatıyor önemli zamanlarda
- 7 sa
Bence aslında bu moder sanata bakan sanat sevicileri burjuvalari gibi, duvara asılan muz kabuğu üzerine bile haftalarca konuşuyorlar ya sizde de öyle çocuk yakışıklı olunca bir şey yapmasına gerek yok anlamı yüklüyorsunuz 😃😃
Soran7 saHayır yakışıklılık yek başına yeterli değil yakışıklılık ilgili olması ve flört yetenekleri ğçü bir arada olursa etkili olur veyahut da zeki olup bana nokta atışı konuşmalar yapması bu da etkiler
- 7 sa
Zeki erkek isteyen kadın paradoksu çıkıyor karşımıza, şartları eşitlesek tutki bu ülkede ataerkil düşünce bu kadar baskın değil erkekler bu kadar aç değil eşitiz kabul edelim, erkekten beklentisi reçete gibi uzanan kadınların masanın diğer tarafına ne koyduğunu hep merak etmişimdir, mesela ben zeki kadın arzulamadan önce en azından kuantum fiziğine giriş yapmış olmam gerekir. Bence şartlar eşit olmadığı için talepkar olanlar sorgulan miyor tabi bazı ezber bozanlar hariç
Soran7 saZeki erkek istiyorum derken ben de boş değilim ama o zaman kızları yüzde 95i yakışıklı erkek isterken kendi güzelliğine kaç kız bakıyor sanki en azından ben daha dengeli konuşuyorum bence
- 7 sa
O kadarıni bilmem onu zeki ya da yakışıklı erkeklere soracaksın ben vasat olanim doğada ki tüm vasatlar gibi eksiklikten mükemmelliğe evrilen sadeliğim. Ama tecrübeyle sabittirki kadın ruhunun derinliğindeki karmaşa istekleri ve seçimleri arasındaki çelişkiyi ortaya koyuyor, herkesin dilinde sapyoseksüel haz, ama kolunda nargile kokulu bir dehşet 😃😃😃
Soran7 saYa emin konuşmak istemiyorum tabii ki bilemiyorum sizde de edebi laflar var 😂😂
- 7 sa
Çabuk manipüle oldun bir vasatın karşısında dâhi iki cümlenin altından kalkamadin zekanin ışıltısı ile nasıl baş edeceksin,
Soran7 saNiye sen manipüle etmeye mi çalışmıştın da oldum?
- 7 sa
Bilmem söylersem sürprizi kaçar belki daha ilk baştan ne yazacağını biliyordum belkide manipüle olduğunu söyleyip seni kışkırtıp tereddüt etmeni sağladım kim bilir bir zeki erkek olsa söylerdi bize
Soran7 saBen her şeyin altından kalkarım ayrıca tespit yaptım ben sizin edebi süslü laflarınız güzel ama fena değil 😂😂
- 7 sa
Ama bak şu an zayıfladın ergen biri gibi tepki veriyorsun, bir sonraki cümlede ne gelecek yıl edebiyat parçalama mi diyeceksin bence daha iyisini yapabilirsin ayrıca edebiyat Başka benim cümle yapım edebi bir özellik taşımıyor, nefesini kontrol et ilk aklına geleni yazma tepkini belli etme soğuk kanlı ol, benim güçlü olduğum sahada benle kavga etme beni kendi sahana çek güçlü olduğun yerde kavgayı sürdür
Soran7 saHiç de zayıflamadım bir de gerçekten kavga falan etmek istemiyorum güzel sohbet etmek bana yeter de artar
- 7 sa
Biliyorum gideceğimiz durağa gelmeden ayak üstü bir sohbet say, sohbet için teşekkürler sana iyi eğlenceler
8 saYok hiç sevmem erkek canım olmalı, yönlendirilebilmeli
13 Yorumla- 8 sa
* canım değil sa... lak olmalı
Soran8 saKlavye çevirmiş yazdığını 😂 ama slk erkek hiç çekilmez ya peki bir seçim yapsan zeki erkek mi yoksa yakışıklı erkek mi hangisini seçerdin
- 8 sa
Yakisikliii
Gizli Üye(36-45)6 saCebinde parası biraz da tipi varsa kokunuz düşüyor ne Merhameti var mı diye soruyorsunuz ne de inancı var mı diye sonra da sizi köpek yerine koyuyor kaldırıp atıyor
06 Yorumla
Soran6 saGenelleme yapmayın
Cevap sahibi6 saOlanı söylüyorum
Soran6 saHerkes için geçerli değil ona bakarsanız düzgün kızlar dururken hiç dikkatinizi bile çekmezken yolluları seven de sizlersiniz
Cevap sahibi6 saTam tersine hanım hanımcık masum utangaç zayıf kızları seviyorum ben
Soran6 sa20 yaşındaki haliniz nasıl seviyordu?
Cevap sahibi3 saDemek istediğini anlamadım Biraz daha açar mısın
- Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı.
8 saVar ama zeki olduğunun anşaşılması için de bişeyler olması lazım
04 Yorumla
Soran8 saKonuşmalarından anlaşılıyor sade konuşuyorlar ama iç ferahlatıcı konuşuyorlar
- 8 sa
Tabi konuşunca esprilerden bile anlaşılır
Soran7 saEvet öyle
- 7 sa
Aynen
8 saZeki insan az konuşur. Siz çeneze erko sevdiğinize göre size canım çekici geliyor smxmmf
014 Yorumla
Soran7 saİlgili erkek diyelim
- 7 sa
Yo beyinsiz olabilir çok konuşması yetiyor size smmcmf
Soran7 saÇok konuşması ilgili olarak algılanıyor çabalıyor gibi algılanıyor kadın tarafından ondan kaynaklanıyor
- 7 sa
Çok saçma ama neyse
Soran7 saKadınların hoşuna giden şey ilgiden başka bir şey değil bu saçmalamak dahi olsa ilgi çaba gösteriyor gibi algılanıyor biraz da flört yetenekleri gelişmişse tamamdır
- 7 sa
Saçma kriterler dmdmdmdm
Soran7 saYa öyle aslında
- 7 sa
Çok kolay sosyal medya saçmalıklarına kanıyorsunuz
- 7 sa
Algılarınız yönetiliyor herkeste aynı cümleler
Soran7 saYok sosyal medyada konuşan saçma ilişki koçlarının söylediklerini demiyorum mesela erkek ilgiden pek hoşlanmaz ama kadınlar hoşlanır ve etkilenir yani ben de aynı bunu diyorum
- 7 sa
Konuşmadan ilgi anlaşılmaz ilgi hissedilir hissettirilir
Soran7 saTabii kuru kuru lafla olmaz zaten hal davranışları hatta mimikleri bile bunu desteklemeli ya da davranışları falan
- 7 sa
Neye tav olursun başka smdmmd
Soran7 saKarakter çok önemli ya
- Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı.
6 saHer türlü çekicilik var aklına gelen gelmeyen çeşit bol
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 saEvet eser miktarda oldukları için haliyle çekici oluyorlar.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
8 saYakışıklılarla sevişip keyif sigarasını zekilerle içiyorlar hepsi bu.
06 Yorumla
Soran8 saBu çok doğru bir tespit bu arada zeki erkeklere dert anlatırlar
- 7 sa
Böylece sorunun cevabını da bulmuş olduk :)
Soran7 saAma hayat kurtarıcı hamleyi zeki erkekler yapıyor bir de şurası var zeki erkekle kavga ettiğinde daha çok can yakıcı şeyler söylüyor yakışıklı ama slk erkek o kadar can yakıcı şeyler söylemiyor yani hem en iç ferahlatıcı şeyi zeki erkekler söylüyor hem de kavga esnasında en kötü şeyleri zeki erkekler söylüyor ortaları yok
- 7 sa
Şekerim seni anlıyorum ama birbirimizi kandırmayalım, hangi erkek heyecanladırıyor seni? Hangisi içini titretiyor?
Soran7 saZor soru sordunuz
- 7 sa
Zor değil korkma bu seni kötü biri yapmaz :) kendine yediremiyorsun, düşüncelerine, karakterine hakaret gibi görüyorsun ama maalesef arzu ilkeldir. Evet zeki biriyle çok güzel zaman geçirebilir, mutlu olabilir aşık olabilirsin ama bu yakışıklı olanın heyecanlandırdığı gerçeğini değiştirmez.
Gizli Üye(30-35)5 saSorma ya herif hesap kapattı hâlâ diyoruz öldü mü kaldı mı ses yok 😂😂 Zekanın etkisi böyle bir şey
01 Yorumla
Soran3 saBiri var ama akıllı değildi sadcee flörtöz biri 6 aydır girmiyor siteye
Gizli Üye(30-35)8 saKadınların %90 ı önce dış görünüşe düşüyor sen zeka diyorsun
06 Yorumla
Soran8 saDoğru ama beni etkileyen sanırım bana olan ilgisi zekası ve flört yeteneği oluyor
Cevap sahibi8 saİlgi den sonra yine dış görünüş gelcek
Soran7 saBilemiyorum ya emin konuşmayım
Cevap sahibi7 saEvet ve sevmedğin için tüm duyurular çöp olcak
Soran7 saHangi duyurular
Cevap sahibi7 saZekadan çıkan duygular
6 saVar tabi, hatta bununla alakalı sorduğumda değindiğim gibi: Aklın doğal gücü o kadar keskin ki; şişirilmiş boş liflerin yanında anlamsız kalıyor, zeki erkek külçedir
00 Yorumla
8 saİşte bende de zeki kadın çekiciliğine inanıyorum
Dünyalar güzeli olsa da s. a. l. a. k bir kadına tahammülüm yok024 Yorumla
Soran8 saErkeklere full dış görünüm olmalı ya
- 8 sa
Bırakın şu genellemeyi. Ben zeki olmayan birini çekici bile bulmuyorum.
Soran7 saGenelleme değil ama güzel bir kadın slk olsa ama fizik güzellik olsa ne yaparsın yanımdan kalk git diyebilir misin
- 7 sa
Kimseyi kovmam. Ben hayatıma almam demek istiyorum.
Soran7 saDiyelim kadın yanına geldi size sırnaştı ama çok güzel ama çok slk o zaman naparsınız
- 7 sa
Ani yaşarım geri kalan umurumda olmaz 😂😂
Soran7 sa😂😂😂yani anı yaşarım derken 😂
- 7 sa
Mutlu son 🤭🤭
Soran7 saSonrasında ya sizi bırakmazsa
- 7 sa
Akışa bırakırız 😂
Soran7 saHayırlısı olsun 😂😂
- 7 sa
Ama su en büyük yaşadığım tecrübe
Kadınlar zeki, net erkekleri sadece dertleşmek için sever.
Soran7 saHaklı olabilirsiniz bu konuda
- 7 sa
Kadınlar gizem sever, kaos ile beslenir 😂 onlara rahat ve huzur batar. İlla kendilerini değersiz hissettiren, üzen ağlayan bir öküz bulmak zorunda 😂😂
Soran7 saErkekler de öyle aslında mesela düzgün kızlar dikkatlerini bile çekmezken terbiyesiz kızlarla vakit geçirmekten zevk alırlar
- 7 sa
Evet her erkek Adam olamıyor çünkü
Soran7 saErkeklerde bu yaşla alakalı genç erkek yani 18-25 yaş arası olup da düzgğn kız isteyen yoktur erkeklerde 30dan sonra biraz mantık karakter devreye giriyor kadında ama o zaman da yaşlanmış oluyorlar yani mesele hani erkek genç ve tazeyken bu bilinçte olması düzgğn kız için çok kıymetli bence
- 7 sa
Yaş dediğiniz sadece rakam ya 😂
Soran7 saAma erkekler için genç kadın nasıl önemliyse genç erkek de önemli değil mi sizce tazelik olarak
- 7 sa
Bakmakla görmek arasında fark var. Sonuçta bu çerez ve meyve değil taze bayat gibi tabirler bana göre yanlış
Soran7 saO yüzden mi erkeklerin bir kadına ilk sorduğu şey yaşı oluyor 😂😂
- 7 sa
Ya o ilk tanışmada sohbeti başlatmak amaçlı sorulan masum bir soru
Soran7 saMasum değil mesela 2 yaş bile kız büyük olduğu zaman aaaa büyükmüşsün diyorlar ya da boy kilo soruyorlar hemen sanki çerez gibi 😂😂
- 7 sa
😂😂 Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz yapacak bisey yok
8 saevet var ben masumane kitap okuyorum masanın altına girip dizlerine doğru gelsem ne yaparsın diyor bana sapık
04 Yorumla
Soran7 saAnlamadım
- 7 sa
boş ver ya al bu şarkıda sana gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=z8HNeHNUr10
Soran7 saAnlamadım amacınızı
- 7 sa
ya düşün işte zeki insan çekiciliği olmasa aklı başında ki bir kadın öyle yapar mı
8 saOlduğunu söylüyorlar da herkesin zevki başka ilgisi başka
01 Yorumla
Soran7 saAynen tabii
6 saVar tabiki de bende zeki auralı kadınları beğeniyorum
00 Yorumla
7 savar Hem zeki hem de yetenekliyse elinden her iş geliyorsa çok hayran oluyorlar
00 Yorumlatüh her yerden kaybediyoruz aga
01 Yorumla
Soran7 saAhahahah😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bak bakayım çekici miyim
06 Yorumla
Soran8 saYaşlı
Soran8 saBen sizi şeye benzettim önceden deniz yıldızı diye bir gençlik dizisi vardı günlük dizi orada da melih karakteri vardı ona çok benziyorsunuz
Soran7 saO melih karakteri o dizi döneminde çok yakışıklıydı şimdi yaşlandı ama belki siz onunla aynı yaş olabilirsiniz o dizi döneminde çok iyiydi
Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı. Zengin seversiniz zengin
05 Yorumla
Soran7 saZenginlik de akıl ürünü sayılır
Soran7 saHazıra konanları kastetmiyorum ya
Soran7 saEvet şans denk gelme meselesi
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 savar var var
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
6 savarmis onceden bu kadar fark etmiyodum
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı.
8 saVardır tabi kadın varsa erkek de vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 saZeki kadın çekiciliği var
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
3 saEvet var
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
4 saVardır çok çekiciyim
00 Yorumla
6 saçokkkkk,
00 Yorumla
7 saVardır elbette öyle akıllı kızlar
00 Yorumla
8 saKesinlikle var
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 629 cevap paylaştı.
8 saEvet bende var
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
8 saVar var.
00 Yorumla Bence var
00 Yorumla
3 saKesinlikle
00 YorumlaVar tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 saVarr
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zeka kesinlikle en büyük çekicilik unsuru! Dış görünüş bir yere kadar dikkat çekiyor ama bir erkeğin olaylara bakış açısı, pratik zekası ve sohbetinin derinliği kalbimizi çalan asıl şey oluyor ✨
Yakışıklılık ilk bakışta güzel bir vitrin ama içinin dolu olması şart. Zeki bir erkek, tek bir cümlesiyle ortamın havasını değiştirebilir. Zeka ve özgüven birleşince o karizma zaten tavan yapıyor 💖
Peki senin için sohbetin kalitesi mi yoksa ilk izlenim mi daha önemli? ✨