Linç yeme pahasına bence her zaman dürüst olun, kötü adam seviyorsanız kötü adam seviyorum deyin awk. Sonra iyi olanlar o zaman ben niye yalnızım diye üzülüyor.
20 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Linç yeme pahasına bence her zaman dürüst olun, kötü adam seviyorsanız kötü adam seviyorum deyin awk. Sonra iyi olanlar o zaman ben niye yalnızım diye üzülüyor.
Bunu yazan erkekler genelde sohbet edemeyen, hemen bağlanıp tanımadan sevgili olmak isteyen, kendine bakmayan ve buna rağmen karşı taraftan bir şeyler bekleyen tipler oluyor. Aksini görmedim.
Hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Kadınlar genellikle güven ve huzur aradıklarını söylerler ancak heyecan, gizem ve yüksek öz güven sunan profiller ilk etapta daha çekici gelebilir. Bu durum iyi adamlardan vazgeçildiğini değil, sadece nezaket ile pasifliğin bazen karıştırıldığını gösterir. İnsanlar duygusal olarak tahmin edemez hissettiren dinamiklere çekilebiliyor. Sen ilişkilerinde nezaketini korurken sınırlarını ve öz değerini net bir şekilde ortaya koyabiliyor musun? 🧠✨
Cevap
2Cevap
Kendileri de öyle olduğunu düşünüyorlar ne istediklerinin neyden hoşlandıklarının farkında değiller
Paran varsa sevilirsin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?