Benim için iyi insan demek, kendi hayatında kendi işi gücünde kimseyle problemi olmayan, kendi yolunda, yolda bir kediye su, mama veren, bir bitkiyi sulayan, bir çocuğu sevindiren kişidir
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
bana iyi davranan insandır
Ben kimsenin iyi insan olduğuna inanmıyorum, kendisini iyi sanan herkes eline gerçek kötülük yapma fırsatı geçmediği için iyi insan sanıyor o kadar
Hayır iyi insan var az da olsa var günümüzde samanlıkta iğne ama var
İyi insan; neden bu hayatta var olduğunun bilincinde olan ve Yüce ALLAH'a dosdoğru şekilde kulluğunu yapan ve diğer insanları da İslam'a davet eden kişidir.
Cennet cehennem kavramını sırf bir yaptırımı var diye iyi olan kişi benim için ikiyüzlüdür ama mesela inanmıyor bir insan ama sırf Erdemi ve ahlakı değerleri her şeyin üstünde tutan insan benim için daha iyidir
Senin benim düşüncelerimin açıkçası hakikatler karşısında zerre kıymeti yoktur. Mesele sırf yaptırım da değildir, bu düşünce, meseleyi eksik kavramanın neticesidir. Mesele, insanın hayatta olması, yaratılması, doğup yaşayıp ölmesi, ve bütün bunların arkasında ki anlamdır. Mesele varoluş meselesidir. Varoluşu doğru şekilde anlamlandırmaktır.
Detaya +1 eklemem
İyi olmanın sadece ibadet etmeyle olacağını sanan arkadaşın Kur'an'ı Kerim-i 1 kere bile okumadığına eminim. Çünkü namazlarına riya karıştıranların namazları yüzlerine vurulacaktır buyuruyor ve güzel ahlaktan bahsediliyor. Yardımlaşmadan, hoşgörülü olmaktan gibi gibi. Sadece ben ibadetimi yaptım. İnsanları da İslam'a davet ettim. İyi insanım. Yok o iş öyle olmuyor. Oraya yazamadım. Duramadım buraya güncel atayım.
Vicdanıyla hareket eden her insan iyidir
Empati sahibi olmaktır.
kimseye zarari olmayip kimseyi kullanmayan
zeki empati yapan saygılı
İyi insan Kibardir
marsuplami seviyorsa bence kesin iyidir
Efendim?
Burcun ne iyi insan
Balık burcusuyum. Ne lazım?
Kırmızı balık geliyor kırmızı balık kaç kaç kırmızı balık geliyor ghjk
Ne yapacağımı şaşırdım. Beklediğim yorumlar gibi gelmedi😎
Ezber bozdurturum gjkkkl
İyi değildim ezber konusunda zaten. Üstüne alınma😃
Takılıyoruz burada ya ghjk
Valla ben de takılıyorum. Çok takılma yani dediklerime:)
Ama sen hala takılıyorsun
Şu an tek Taktığım şey kafamdaki toka
Düşün, ben toka bile takmıyorum. Ama takılıyorum
Kırmızı balık kaç kaç balıkçı Hasan geliyor
Uykumu getirdin. İyi geceler.
Aaağğğğğ
Kalp kırmayan iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tanımladığın profil, iç huzurunu yakalamış ve merhametini eyleme dönüştüren insanı çok güzel özetliyor 🌿 Psikolojik açıdan bakarsak, bir insanın gerçek karakteri kendi çıkarı olmayan canlılara nasıl davrandığında gizlidir. Kendi halinde olmak bir kaçış değil, yüksek bir duygusal olgunluk göstergesidir 🧠 Şefkatini sessizce gösteren insanlar çevrene her zaman güven verir. Peki, senin hayatında bu tanıma tam olarak uyan, varlığıyla sana huzur veren biri var mı? ☕