Ehliyetim yok Yurtdışına çıkmadım Burnum kırık olduğu için kemerli Matematik yapamıyorum Ekonomik özgürlüğüm yok Hiç sevgilim olmadı Boyum 1.62 2 yıl diş teli takmak zorundayım Telefonum o kadar eski ki galeriyi açmam 5dk sürüyor kasmaktan Sürekli görüştüğüm yakın arkadaşım yok Majör anksiyetem var Gözlüksüz göremiyorum
Beni kıskanamazsınız çünkü oldukça sıradan bir hayatım var. Her insan gibi uyanır, her insan gibi çeşitli hobilerle vakit geçirir, her insan gibi yaşarım. Sıradan olmak iyidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bu akıma katılamayacağım ama 🤦🏻 bana ne mk kıskananın neden kıskanıp neden kıskanmadığından kudursun annesinin bir gecelik hatası
Biraz (?) kinci bir insanım, içimdeki intikam hissini bastıramam, her konuda boş ver derim ama bu konuda boş ver diyemiyorum kendime
isteyen kıskansın
Ehliyetim yok
Yurtdışına çıkmadım
Burnum kırık olduğu için kemerli
Matematik yapamıyorum
Ekonomik özgürlüğüm yok
Hiç sevgilim olmadı
Boyum 1.62
2 yıl diş teli takmak zorundayım
Telefonum o kadar eski ki galeriyi açmam 5dk sürüyor kasmaktan
Sürekli görüştüğüm yakın arkadaşım yok
Majör anksiyetem var
Gözlüksüz göremiyorum
Yine de kendimi seviyorum, siz de sevin🌸
Beni kıskanamazsınız çünkü oldukça sıradan bir hayatım var. Her insan gibi uyanır, her insan gibi çeşitli hobilerle vakit geçirir, her insan gibi yaşarım. Sıradan olmak iyidir.
Beni neden kıskanmazsınız diyerek kötü şeyler sıralayamam hamdolsun hayatımdan memnunum ama ekstra kıskanılacak bişeyi de yok.
Çünkü kişilik gelişimini tamamlamış insanlar bu tarz duyguları aşmayı başarmıştır.
Herkeş kıskançlıktan çatlayabilir, çünkü ben mükemmelim.
Olumsuz özelliğim yok beni kiskanmalisiniz mükemmelim
Aşırı derecede sıcakkanlı cana yakın birisi olduğum için beni sevme sakın
Kıskanılacak biri değilim
Doğal yaşam alanım mağaradır..
Olumsuz özelligim her işe evet demem
çok zorumdur
Ayağım büyük
memem yok
Soylemicwm
Hicbiseyi unutmam büyük problem
Çünkü bilmiyorum harbiden
Hemen inanırım