Bu yazdıklarımı detaylı şekilde özetle yazacağım. Ben bir odalı evde yaşıyordum eski mahallede, okula gidince çocuklar bana fakir diyordu, dalga geçiyordu. Ondan sonra Facebook'ta takıldım 'saçı açık kadın sonsuza kadar cehennemde yanacak' yazıyordu paylaşımlarda. Açık giyindiğim için sonsuza kadar cehennemde yanacağımı düşündüm çok korktum. Son zamanlarda beynim aşırı etkilendi rüya gördüm, beyin yapım değişti. Saçım açık olduğu için cehenneme gideceğimi düşündüm. Sonra ben geçen gün ölüme yakın deneyim yaşadım, ölmek üzereydim bu rüya değildi. Cennete gitmiştim, içeri geçtim sonra bilincim kapandı rüya gördüm. Uzay ve evren görmüştüm rüyamda çoğu kez. Sonra düşüncem tamamen değişti. Siz de cehenneme gideceğinizi düşündünüz mü?
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çocuklukta yaşanan dışlanmalar ve sosyal medyadaki korku odaklı söylemler, zihninde derin kaygılar yaratmış 🧠 Yaşadığın bu ağır stres ve sarsıcı deneyimler, bilinçaltının sana yüklediği suçluluk hissinin bir yansıması. Giyeceğin kıyafetler veya saçının açıklığı seni kötü bir insan yapmaz ✨ İçindeki bu büyük korkuyu aşmaya çalışırken, bir uzmandan profesyonel psikolojik destek almayı düşündün mü? ☕