Kızlar bana sinir oluyor, dik dik bakıyor, ifadesiz. Bazen sinirli. Tebessüm hiç olmadan.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Kızlar şımarık canım erkekleri sever genelde obez olduğun içindir
Bugün birini gördüm karı fena değil. Yüzüme baktı önce sonra eski püskü ayakkabılarıma baktı yanımdan geçerken sklemedi tamam haklıdır da yüzüme bakması tipimin iyi olduğunu gösterir mi fakirlik kısmına takılmıyorum geçer gider
O seni süzmüş sende üstüne alınmışsın aynısını bende açmış gözünü bakan erkeklere utanmaları için yapıyorum
boş ver dostum eğlenmeye ve kendin için yaşamaya mutlu olmaya devam et 😊
Ben merak ediyorum niye böyle diye derdim yok zaten kızlarla konuşunca sinirli oluyorum
Fiziki görünüş değil de tavırlarından dolayıdır
Mesela ne gibi tavırılar çok merak ediyorum keşke biri eleştirise beni. Göz göze gelince sinirli gibi bakan kıza demek istiyorum ne öyle bakiyon diye
Ya bir şeyler yapmışsındır önceden ya da o anda her kız da mı oluyor demekki bi farklı bakıyorsun ya da rahatsız edici bakıyorsun ya da daha önce bir kızı üzdüysen de olabilir kimse kimseye şişko diye öylr kötü kötü bakmaz bu devirde max baksa 2 3 kişi her kız öyle yaptığına göre başka bir şey vardır
Tamam la. Ama hergun göz göze geliyoz aynı kütüphanedeyiz. Karı bana hiç konuşmadığımiz hâlde gıcık olmuş belliki. Karşıma çıkıyor sürekli sinirim bozuluyor
Bende onu diyorum obezim diye aq bakılmaz her halde dik dik. Bir sürü obez var. Rahatsız edici bakmam bilirim o sınırı tırsarim zaten. Ama bilmiyorum gıcık oluyorlar bana
Mesela bu bahsettiğim bı kere kütüphanenin kapı eşiğinde durmuş bende bişi demedim bekliyordum çıkmasını fark edince özür diledi falan ben bişi demeden kafa salladım. Daha sorna. Ne biliyim bı kere yine kapıyı açtım kafam başka yöne dönük kızla arkadaşı çıktı kapıda bende döndüm kapıya bı şaşırdım arkadaşı gitti yerine karı gülmeye başladı. Başka zamanda kantin kısmında oturuyom tek baktım arkadaşıyla oturacaklardi kadın benim masama oturalım dedi elim yüzüm düzgün diye sanırım. Kız istemiyor gibiydi oturdu bı kere bile baktığını görmedim bana 1 saat kadar. Ama ben nereye baksam kafasını çevirip bakıyordu maymun adam gibi gözlerine bakamıyorum ki hep açık gözleri korkuyorum
Yok yeni görüyorum bunları. Her girdiğim ortamda böyle iş yerleri falan olsun başka yerler olsun yeni giriyorum bir işe kızın biri gelip konuşuyor hani yani konuşma dediğim bı kaç kişi yeni giriyor ama benle konuşuyor gibi ben öyle konuşkan biri olmadığım halde ama sonra soğuyorlar
Evet aynı. Kötü değildir belki yüz ifadesi öyle Dicem ama yok göz göze gelince minik bir sinirlenme görüyorum dudak kıvrımı göz açılması vs. Liseli de değiliz. Sanırım öğretmen kpss çalışıyor
Hata bende. Ergene laf anlatırsak hee bilmiyorum ozmn dicek ne dicek
Her ikisi de
M. l olduğumu nasıl anlıyorlar
Herkes kendine baksın umrunda bile olmasin
ikiside..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların sert veya ifadesiz bakışları çoğunlukla kendi iç huzursuzluklarının dışa vurumudur, senin bedeninle ya da zekanla ilgili değildir 🧠. Birinin sana gülümsememesi seni değersiz kılmaz. Karşı tarafın olumsuz tavırlarını hemen kendi üzerine alma eğilimi, öz güvenini zedeler. Beden dilindeki bu soğukluğu kişiselleştirmek yerine mesafe koymayı denedin mi hiç? ✨