Selam zamanın kırılganlığında galakside dolaşanlar.

İnsan hep erteler.. diyeti pazartesiye.. sporu hafta sonuna.. sevmeyi başka bir zamana.. anlamayı hep sonraya.. hayatını değiştirmeyi bir başka bahara.. aşık olmayı korkmaya..
Zaman da durmaz sonsuz bir akış halinde akar bir gün gelir ertelenecek bir şey kalmayıncaya dek.
Dünya ilk adımı atmaktan korkanlarla dolu derler.. siz neleri erteliyorsunuz. neden erteliyorsunuz..
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mesele hazır olmak sanırım hazırsan ertelemiyorum
Mantıklı :))
Ertelemiyorum zamanının gelmesini bekliyorum🤣😂😅
Yolun belli istediğim şey belli Sadece bunların olması için bir şeye ihtiyacım var
Ya gündelik şeyleri de erteliyor olabilir yalan olmasın kitap okumak spor yapmak Tamam yarın başlarım gibisinden devam edebiliyor😅😂🤣
Küçük şeyler tolere edilebilirde mutuslugu degistirecek şeyler ertelemek sadece Zaman kaybı :))
Bencede kesinlikle katılıyorum bay onemortime 😝😅😊
Canım ne isterse onu yapıyorum, ertelemek denmemeli buna kendimizi hazır hissetmemek denmeli. Yapacak potansiyelimiz o an yokmuş ki yapamamışız 😂
Senin için öyle olabilir lakin bir cogunun hayatı istedifo şeyi ertelemekle geçiyor :))
Orası sıkıntı tabii ama ben kafaya koyduysam o iş bitmiştir zaten 😂
Kendimle alakalı herşeyi erteliyorum maalesef 😔 inşaallah sıra bana da gelecek dedikçe sıra hiç bana gelmiyor bakalım hayırlısı...
Hayat böyle maalesef.. umarım tez vakitte gelir :))
Umarım 😊
Ben hiç ertelemem...
Bir söz vardır.. üşenme, vazgeçme, erteleme👍
Çok güzel.. doğru olan.. bende ertelemem.. bir söz daha vardı neydi geçen nir mutfakta gördüm reteurantin birinde.. ye iç bahşiş bırak :))..
Ahaha 🤣 sonunu farklı yazcan sandım
Bende öyle sandım..:)))()
Geleceği erteledim biraz
Geçmişte ertelendiysek beynimize kodlanmıştır
Herşeyi erteliyoruz
Metal dinleme keyfimi etkileyecek herşeyi.
işime gelenleri