Yengemin bana 1 yumurta haşlaması sizce normal mi, ben mi alınganlık yapıyorum?

Abime yatılı kalmaya gittim, ilk kez yeğenim doğdu, bulaşık, yemek falan yardım etmek için sabah kalkamadım, geç yatabildim işlerden ve gece bebek uyanınca yengeme yardım ettim. Neyse, yengem kahvaltı hazırlamış sabah, kendilerine 2 yumurta, bana 1 yumurta haşlamış herkesin tabağına kesmiş. Sonra abim dedi bu niye 1 tane, bu kimin dedi, sonra yengem onu bana haşladığını söyledi. Sen 1 tane mi yiyorsun dedi abim, ben de mecbur evet ya 1 tane yiyorum dedim ama o kadar kötü hissettim ki yani benden o evde yumurta bile esirgeniyor gibi ve 6 saat o 1 yumurtayla durdum, bayılacaktım. Artık çekiniyorum çünkü başka bir şey yemeye, dışarı markete eksikler için gideyim dedim ve markette abur cubur alıp kendimi doyurdum. O kadar kötü hissettim ki ben çocuk da değilim, 25 yaşında insanım 1 aya düğünüm var, kavga falan yok arada, sadece çok uyumlu insanlar değiliz, zıt karakterleriz. Yumurtaları da yok değil, babam getiriyor köyden, her hafta 40 yumurta vardı da ekstra 1 yumurtayı yengem bana layık göremedi ya. Bana şunu yap bunu yap diye hep sipariş geçer bi de ne istiyosa yapar götürürüm

Yengemin bana 1 yumurta haşlaması sizce normal mi, ben mi alınganlık yapıyorum?