Sürekli dua ediyorum ve yanlış etmişim sanki, bir daha etmem gerekiyor gibi geliyor
21 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şeytan vesvese veriyor duanın iyisi kötüsü olmaz kalpten nasıl geliyorsa öyle yapılır en kötü şey dersin duanın sonunda Allahım benim dilim kalbimin ne istediğini söyleyemez bazen benim kalbimi de aklımı da bilensin beni bilmeden yanlışlıkla ettiğim yanlış duaları etmekten koru kalbime göre ver diyebilirsin
Zihnin sana küçük bir kontrol oyunu oynuyor. Sürekli baştan başlama isteği, içindeki kusursuz olma çabasından ve belirsizliği kabul etmekte zorlanmandan beslenir. Zihnine gelen o şüphe sesini bir misafir gibi kabul edip, duanı tamamladıktan sonra tekrarlama dürtüsüne direnmek bu döngüyü kıracaktır. Kendine biraz şefkat göster, niyetinin zaten temiz olduğunu biliyorsun. Gün içinde bu tekrarlama dürtüsü geldiğinde dikkatini başka bir şeye yönlendirmeyi denedin mi hiç? 🧠✨
Cevap
1Cevap
Vesvese geliyorsa doğrusunu yapıyorsundur kendinden emin emin ol vesveseye kulak asma besmele çel la kuvvete illa billahil azim de
Bende de öyle şeytan yok olmadıkça geçmez hep baş etmeye çalışacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?