Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.
Sevdiklerimin iyi olduğunu bilmek isterdim. Özellikle annemin benden sonra üzülmeden, huzurlu ve güvende kalması benim için en önemli şey olurdu. Son anda maddi bir şey istemekten çok, içimin rahat etmesini isterdim.
Son arzun nedir diye gelipte bir sorsalar haykırış olur sesim sen yine sen der 😂
İki porsiyon et döner yemek isterdim. Bak aslında yemek olayı çok önemli bir şeydir. Vehbi Koç bile o kadar servetin içinde bir tabak bulgur pilavı ile turşu yemeden gitmiştir. Yani insan hasta olunca bazı şeyler yasak oluyor ve onun özlemini duyuyor. Bence yemekten daha güzel bir şey yok 🤣
Ever ne olmuş.. azcik hapis yatsan.. buda bir deneyim ve tecrübe :)))... şu sadkiyi okuyunca sayende skapova dinleyesim geldi çıkamıyorum içinden sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ebem de ebem diyorum.
https://www.youtube.com/embed/c1Cf7TiIocU🤣🤣🤣
Sevdiklerimin iyi olduğunu bilmek isterdim. Özellikle annemin benden sonra üzülmeden, huzurlu ve güvende kalması benim için en önemli şey olurdu. Son anda maddi bir şey istemekten çok, içimin rahat etmesini isterdim.
Kefenlenmek geçerli mi kanka🤣
bir daha böyle konuştuğunu duyarsam kendi ellerimle gebertirim bak seni kanka, biz sen mutlu ol diye çırpınıyoruz sen ölmeyi düşünüyorsun 😂
Bana ordan geniş ebatlı lütfen 🤣
yok kefen falan kalmadı bitti, stokları tükendi
Kanka o zaman şey olsun düdüklü tencere 🤣🤣
göstericem ben sana düdüğü şimdi 😂
Ahhh ahh🤣🤣
İstediğim herkesin acı çekip ölmesi.
Son arzun nedir diye gelipte bir sorsalar haykırış olur sesim sen yine sen der 😂
İki porsiyon et döner yemek isterdim. Bak aslında yemek olayı çok önemli bir şeydir. Vehbi Koç bile o kadar servetin içinde bir tabak bulgur pilavı ile turşu yemeden gitmiştir. Yani insan hasta olunca bazı şeyler yasak oluyor ve onun özlemini duyuyor. Bence yemekten daha güzel bir şey yok 🤣
bence de 🤣
Çek 2,5 Adana usta. 3 de lahmacun 🤣
Gözleme de olsun lütfen 🤣
Kebapçıda gözleme mi yenir 🤣 et dururken hamur işi de ne 😂
ben gözleme istiyorum bana ne
Hey Allah'ım ya 😂
Tamam köpüklü ayran da yanında benden
eline sağlık 😂
telfonm calisin huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Herkese söylüyorum kimse kabul etmiyor
. denize gömün beni diyorum ama yok şu yok bu diye geri ceviriyor herkes :))
deniz manzaralı bir mezar yeri seçsek olmuyor mu :))
Hayır elbette :))
illaki denize atın diyorsun ama sonra cinayetten ölü kaçırmaktan falan içeri tıkarlar yanlış anlarlar, biz hapisaneye sen denize mi gidicen :))
Ever ne olmuş.. azcik hapis yatsan.. buda bir deneyim ve tecrübe :)))... şu sadkiyi okuyunca sayende skapova dinleyesim geldi çıkamıyorum içinden sağol
Sen de sağ ol 😂
Beni yakın:D son anına kadar yandı desinler fdsghsd
🤣🤣🤣🤣
:D
Cennet demek istiyorum ama böyle günahlarla dolu bir dünyada ne kadar mümkün olur bilemem
Helva değilde çiğköfte dağıtılsın cenazemde
kankam sen bizi mutlu etmeye mi çalışıyorsun
her şey sizin içinn😂
cansın 😂
Yanıp tutuştuğum hayalimin bir saniyeliğine de olsa gerçekleştiğini görmek
Yarım kalan birkaç güzel cümlem var, onları tamamlamak.
@Mukan34 Kardeşimin düğün haberi
😅😅 uzak bir gelecekte
Beni benimle bırakın. Derdim.
Hiç düşünöedim bunu
Acısız Bir Ölüm Lütfen
Sormasınlar
Son değil çok Arzum var
Hayalimdeki kadınla son bir birliktelik
Emekli olup Emekli maaşımı çekmek
İnsanlığın benle birlikte yok olması
Dünyayı dolaşıp ölmek isterdim
Dünyayı gezmek isterim derdim