Yanlış hatırlamıyorsam -ki meyilliyim bu aralar -.. Fuzuli şöyle demisti
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
Susmak tepkimidir tam net emin olamıyorum bazen karşıdaki için ödül gibide geliyor.. bazen de konuşmanın faydasizligini bilmek insanı derinden sarsıyor.. iletisememek. Ne acı bunca kelime varken..
O zaman da insanın aklına sanırım Özdemir asafin..
Bir kelimeye bin anlam yukledigimde seslenecegim sana dizesi geliyor..
Dünyanın uasi +evrenin yaşı + rahmetli dedemin köstekli saatine göre zaman kavrami içinde 15 bin yıl az.. umarım vaktin vardır :)) ben anca gelisirim :))
Ama ama o zaman eşitlik olur.. az gelişen olmalı ki çok gelişen onu somursun.. kapitalist sisteme aykırı bu :)). ayrıca benim bildiğim tek şey hiçbir şey bilemedigim :))... holoskon+ bir miktar para daha iyi seçenek sanki :))
Neşet Ertaş çok güzel özetlemiş, sanırsın ki sevenin çok arkadaşın çok sırdaşın çok. Sonra kötü bişey olur arkanı bi dönüp bakarsın gölgenden başka kimse yok. Hayat böyledir bugün susanlar yarın susulan olurlar.
Birisine karşı susmayı tercih etmiyorum. Susuyorsam o birisiyle olan bütün ilişiğimi kesiyorum. Birisiyle tartısıyor konusuyorsam değer veriyorumdur. Artık değeri kalmayna hiç kimse ile herhangi bir konusma çabasına girmem açıkçası. Bu yüzden susmak tepkiden çok bitiş noktası bende.
Ben susamam. Karşımda ki hak etmişse ve bende haklıysam karşımdaki suçunu anlayana kadar konuşurum. Söz gümüşse sukut altındır demişler ama ne kadar susarsan o kadar sırtına biniyorlar. Lafı yeri geldiği zaman konuşmak altın bence.
insanın elinde olan bir şey değil bu. karşısındakine bağlı. İnsan anlaşıldığını düşündüğü yerde konuşup tepki verir. Anlaşılmayan insan sessizliği tercih eder.
Susmak çözüm değil en güçlü duygu nefrettir sahtesi olmaz karşındakine sağlam bir ders verir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 gü
Değil. Bu cümleleri ortaya atanların nedense sinsi olduğunu düşünüyorum.(senin değil bu cümleyi uyduranların) susarak kimin huzurunu koruyorsunuz karşı tarafın. Karşı taraf anlıyor mu hayır
susmak, tartışmaya girmemek karşısı için değil de kendi ruh sağlığı için yapılan bir şey bence yani kafayi rahat tutmak kendini daha fazla düşünmek, uğraşmamak zaten doğal olarak karşı tarafa yeterli bir cevap oluyor. kendi kendine kuduruyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kişiye göre değişir. konuşmam gerekirse içlerinden geçerim susmam.
Şüphem yok kardeş😄
Eyvallah :D
En büyük ve en güzel tepki yerine göre davranmaktır tabii
Susarsam ben çıldırırım bu yüzden konuşmak kendimi ifade etmekten yanayım shjs
Susmak karşı tarafı deli eder gadası
Bazısının işine gelir , kötü sözü duymadıgı için sıkıntı yok sanabilir
Oda var tabi
Yanlış hatırlamıyorsam -ki meyilliyim bu aralar -.. Fuzuli şöyle demisti
Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
Susmak tepkimidir tam net emin olamıyorum bazen karşıdaki için ödül gibide geliyor.. bazen de konuşmanın faydasizligini bilmek insanı derinden sarsıyor.. iletisememek. Ne acı bunca kelime varken..
O zaman da insanın aklına sanırım Özdemir asafin..
Bir kelimeye bin anlam yukledigimde seslenecegim sana dizesi geliyor..
Kararsızım :))
Terazi burcu gibi konustun😅
Yükselmenin oymuş.. bu sitenin bana en büyük faydası astorloji konusunda yetkinliğe doğru gidiyorum.. teşekkürler KS :))
Yükselenin demek istedin😅 peki sana yine bir astrolojik bilgi alçalanın neymiş😅😅
Evet öyle demek istedim.. AA onu bilmiyorum. hemen öğrenmeliyim.. çünkü yengeç değilim o kesin :))
Ahahahah sayemde her yorumumda 1 tık gelişiyorsunuz😅 banada teşekkür edebilirsiniz
Ya evet tsekkur ederim sayenizde astorloji gibi com önemli bir konuda araştıracak bir şey çıktı :))
😅😅
İyi yakalasik 15 bin yıl içinde sayenizde gelişimini tamamliyacam.. her gün bir gelişme iyi bir şey :))
15 bin baya azmıs😅
Dünyanın uasi +evrenin yaşı + rahmetli dedemin köstekli saatine göre zaman kavrami içinde 15 bin yıl az.. umarım vaktin vardır :)) ben anca gelisirim :))
Vakit gelişmek isteyene bol 🙃 ama şartım var 😁
Aa oazarlik en sevdiğim..:)) neymiş şart Eflak la bogdani sana bırakırım
Verdiğim bilgi kadar bilgi isterim 😁 sen gelişirken biz geri kalmayalım🫡
Ama ama o zaman eşitlik olur.. az gelişen olmalı ki çok gelişen onu somursun.. kapitalist sisteme aykırı bu :)). ayrıca benim bildiğim tek şey hiçbir şey bilemedigim :))... holoskon+ bir miktar para daha iyi seçenek sanki :))
Nooo geliştirmeyeceğim artık seni... geri kalan taraf olamam sorry
Üzdün şu an.. mesaiden çıktım tam bilgiye aç dimagimi evrenle bulsitiracaktim.. gelişim engeline takilmisim.. zalim hayat :(
😅😅 Beni geliştirmezsen bende geliştiremem ki 🤷♀️
Son yıllarda duyduğum en mantıklı söz olabilir.. tamam iyi pazarlikcisin.. anlaştık.. san yorumlarda birde bilgi ekleyeyim :))
🤝 anlaştık🤩🤩
Neşet Ertaş çok güzel özetlemiş, sanırsın ki sevenin çok arkadaşın çok sırdaşın çok. Sonra kötü bişey olur arkanı bi dönüp bakarsın gölgenden başka kimse yok. Hayat böyledir bugün susanlar yarın susulan olurlar.
https://www.youtube.com/embed/OILylhWFBhgDoğru demiş 👍👍
Birisine karşı susmayı tercih etmiyorum. Susuyorsam o birisiyle olan bütün ilişiğimi kesiyorum. Birisiyle tartısıyor konusuyorsam değer veriyorumdur. Artık değeri kalmayna hiç kimse ile herhangi bir konusma çabasına girmem açıkçası. Bu yüzden susmak tepkiden çok bitiş noktası bende.
Ben susamam. Karşımda ki hak etmişse ve bende haklıysam karşımdaki suçunu anlayana kadar konuşurum. Söz gümüşse sukut altındır demişler ama ne kadar susarsan o kadar sırtına biniyorlar. Lafı yeri geldiği zaman konuşmak altın bence.
Haklısın👍
Yerinde, kişi konuştuğu değil sustuğudur. Çok büyük bir cevaptır susmak
Evet ama anlıyor ise büyük cevaptır
Anlamayanla zaten işin olmasın. Vaktini bile ayırma
Anonim sorular ve cevaplar 🙂
Ama yaşanıyor işte.
Vallahi hiç öyle değil hak edene hak ettiği gibi 😂
Yürü be kim tutar seni😅
Bu cenk amansız olacak bolu beyi 😂
insanın elinde olan bir şey değil bu. karşısındakine bağlı. İnsan anlaşıldığını düşündüğü yerde konuşup tepki verir. Anlaşılmayan insan sessizliği tercih eder.
Susmak çözüm değil en güçlü duygu nefrettir sahtesi olmaz karşındakine sağlam bir ders verir.
Değil. Bu cümleleri ortaya atanların nedense sinsi olduğunu düşünüyorum.(senin değil bu cümleyi uyduranların) susarak kimin huzurunu koruyorsunuz karşı tarafın. Karşı taraf anlıyor mu hayır
Konuşmak bence çok saçma ben de hep susarım. Hiçbir şey anlatasım gelmiyor
Anlayana evet insan susarken de cok sey anlatır bazen konuşsan da anlamıyorlar zaten :))
Susalım bakalım belki en iyisi budur hiç konuşmamak
Susmak en iyi cevaptır.
Herzaman değil
susmak, tartışmaya girmemek karşısı için değil de kendi ruh sağlığı için yapılan bir şey bence yani kafayi rahat tutmak kendini daha fazla düşünmek, uğraşmamak zaten doğal olarak karşı tarafa yeterli bir cevap oluyor. kendi kendine kuduruyor.
Bazen en güzel cevap susmaktır
Susabilirseniz tabi
Evet susutugum oluyor
Anlayana en iyi tepki
👍👍
karşı taraf anlamak istemiyorsa evet çünkü kendi kendine kouşmuş olrusun
Evet susmak en buyuk tepkidir insanin asaletini one ciksrir
Susma sıra sana da gelecek
Hangi sıra 😅
Ölüm 😂
Susan birini asla yenemesin çok doğru kelime
Söz gümüşse sükut altındır
En güzel cevap, sükunet.
Balta alıp üzerine koşmak
Her zaman olmasa da; susmak en büyük tepkidir.
Evet, susmak büyük bir tepkidir.
Kayıtsızlık ve umursamamak en büyük tepkidir..
Karşımızdaki anlıyor mu susunca😃
En büyük tepki bazen susmaktır
Ben hiç susamam yaa
Bazen sessizlik çok şey anlatır
Evet tabi ki. Susmak... sessiz çığlığım
Hayır tabiki
Evet Öyledir
Aynen
Aynen ay
Evet kesinlikle
olablir
Iuyyy