O kadar dağınık olma, bulursun. Askerliğiniz 15 yıl olsa anca yeter bunlara
9 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O kadar dağınık olma, bulursun. Askerliğiniz 15 yıl olsa anca yeter bunlara
Cevap
50Cevap
Yoo buluyorum gayet, askerliğin de 6 ay dkdkd
Çünkü Erkek herhangi bir eşyasını bir yere bıraktığında kadın bir şekilde yerini değiştiriyor erkek te bıraktığı yerde bulamıyor ve kadına nerede olduğunu soruyor kadunsa bilmediğini nereye bıraktıysan ordadır diyerek erkeği canım yerine kıymasıdır.
Aslında burada kimin suçlu olduğu ortada
Öyle bi şey yok aslında. Bu tip şeylerle kendileri uğraşmak istemiyor.
Misal makine uzmanları, araba cart curt deyince çeneleri düşüyor ama çamaşır bulaşık makinesinden anlamıyorlar. Tezgaha gelme xd
Yakalandık 😅
bütün sırrı bozdun yaaa 😂
Sen çözmüşsün
Ben bıraktığım yerde buluyorum dolabım düzenli temiz yattığım oda temiz düzgün dağınık bir insan değilim kirlilerimi düzenli yıkar kişisel bakımıma özen gösteririm
Dağ ayısı maganda maço bencil erkek ile evliysen ya da sevgili isen o senin sorunun
valla evde yalnız yaşarken bulamadığım tek bir şey olmaz. 5 sene önce bir vidayı koyduğum yeri bile unutmam. ama evi bir kadın toplayınca imkanı yok. her şey kafasına göre farklı yerlere gidiyor.
Bu fizyolojik bir konu erkek beyni beynin iki lobu içinde hızlı çalışır ve direk sonuç arar kadın beyni lonlar arası çalışır daha yavaş ama daha garantici davranır. Bu kişisel bir mesele değildir
Tek yaşayan erkeklerde pek görülen bir şey değildir beraberindede düzenli ve disiplinli her erkek te en azından sizin kadar rahatsızlık duyup dağınıklığını uzak kaçarlar
Askerlikle alakası yok
Ben 6 ay yaptım abim 12 ay
Tuvaletten çıkınca sifonu çekemez kirli kalır
Kirliden kastımı anlamışsındır
Erkeklerde ve askerlikte bulamamak gibi bir şey yok yer değiştirme var. Bıraktığı yerde bulamuyorsa yer değiştirme hastalığı olan birisi el atmıştır.
Ben dağınıklığı sevmem düzenli tertipli olmayı severim. Dağınık yaşayamam. Öyle insanlara da şaşırarak bakıyorum garip yani.
Ben Başak burcu yükselenim nedeniyle simetri takıntılıyım. Değil kaybetmek, yeri bir santim değişse anlıyorum.
Çünkü bıraktıkları yere koymuyorlar onun üstüne 50 tane leveldan geçiyor kapının arkası fırının yanı balkondaki çiçek sehpası falan
Akılları beş karış havada olduğu için büyük ihtimalle
Kafa fazla hızlısı çalıştığı için.. bazen telefonu nereye koydum onu bile unutuyorum.
yoo ben bıraktığım herşeyi yerinde buluyom nerede bırakırsam ordadır
Ben buluyorum
Gayette düzenliyim kendime gmre 😁
Bunun cevabı tek yaşamamaları tek yaşasalardı indirdikleri şeyi 10 yıl sonra da aynı yerde bulurlardı tek yaşamadıkları için sürekli biri onların indirdikleri şeyleri alıp başka yere koyuyor Bu da indirdiği bir şeyi yerine bulamamak anlamına geliyor 😂😂
Ben bıraktığım yerde buluyorum eşyalarımı gidip başka yere taşıyorlar ara ondan sonra
Askerde kaybetmediğimizi düşündüren ne? En kötü çalıyorlar mk qewjkqwejkewq
Bende bulamıyorum bu arada sadece erkekler değil 😂😂😂😂
Ben düzenli olursa bulamam, dağınık olunca buluyorum.
Çünkü ev de bi kadın var. O halleder gözüyle bırakırız.
Askerlikte böyle gö*tümüz yemiyor açıkçası dağınık olmak
İyide o erkekleri yetiştiren siz. düzenli olmayı öğretin.
İhanet iftira dolandırma uzaklastirma kocadan çıkmayan çocuk. Baska bişey gotemez oldu erkek ler. Ustelik suçluyu koruyan kanun larda cabasi. Eve dişi hayvan bile sokmuyoruz artık
Arabada motoru toplarken çok yaşıyorum, bie bakıyorım alet takımını bagajda unutmuşum gece buluyorum 😄
Kadınlar yüzünden ben tek yaşıyorm herşeyi buluyom ama aile evinde yok
Arkaları hep toplanmış, onun için dağınıklar, yoksa nizama uyar hepsi, kendimden biliyorum
Evet dağınıklar
Gece karanlıkta bile istediğim eşyayı buluyorum şahsen
Ne alaka, benim her şeyim düzenli ve yerli yerindedir.
Çünkü evde eşyaların yeri değişiyodur sürekli
Genelleme yapmayalım lütfen
Erkek atar kadında tekmeler ise bulamaz
Tek yaşıyorum öyle bir sorunum yok
Sadece eşya olsa iyi geçengün evi bulamadım
Senden bile düzenli biriyim
Esyalar yer değiştirdiği için bulamıyoruz
Terli topkuyum ben dağınık insan oldukları için
Daginikliktan tabikide shshs
Kadın haklı itiraz etmeyin
Demi hep kızları bıraktığımız yerde bulamıyoruz
Düzensiz ve dağınık oldukları için.
Ben öyle değilim
Öyle bir şey yaşamadım
Koltuğa koyduğum t-shirtü yarım saat aramıştım zamanında
Kaç erkekle bu durumu deneyimledin.
Daginiklar cünkü
Erkek çünkü
Arkalarını toplayan var
Kayboluyor
Bırakmıyorlar fırlatıyorlar o yüzden
Yetmez ki
Ne alaka 15 yıl askerlik
Çünkü kadınlar o eşyayı saklıyorlar
Erkekler kadar taş düşsün kafana
Duzensiz oldukları için
Gayet de temiz ve düzenli birisiyim
Boraktimiz yerde birakmiyorsuniz
Unutkanlık unutkanlık
bu sadece erkeklere has bir durum değil ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evde gözünün önündeki bir şeyi görememek gerçekten çok sık karşılaştığımız, tatlı ama bazen sabır zorlayan bir durum 🌿 Genellikle erkekler ve kadınlar nesneleri ararken farklı algısal odaklanmalar yaşarlar. Kadınlar daha geniş bir alanı bütünüyle tararken, erkekler detayda kaybolabiliyor 🔍 Bu durum tam bir dağınıklıktan ziyade odak noktası farkı aslında. Senin evde en çok kaybolan ve asla bulunamayan o meşhur eşya nedir? 🌸